Προς το περιεχόμενο

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 ατομα που εχουν δηλωσει συμμετοχη μεχρι τωρα δεν τους λες και πολλους. Εκτος και αν ερθουν και αλλοι που δεν εχουν δηλωσει συμμετοχη. Εγω περιμενω να δω αν θα εχει  κοπελες η συναντηση εννοω κοπελες ελευθερες να κανω καμακι επειδη ψαχνω κοπελα !!! Η θα ειμαστε μονο αντρες εκτος απο τη nenya....

13 βλεπω στη λιστα, 3 ειναι κοπελες, ελευθερη πιθανως καμια.

Αν θες να κανεις καμακι περνα απο το thread με φωτογραφιες και βαλε να ξερουν κι αυτες που στελνουν pm :-D.

• Like 2
Δημοσ.

Στην έξοδο-πόρτα που βγαζει στην Ηφαίστου, δίπλα στα εκδοτήρια. Θα κρεμάσουμε και mistletoe στην πόρτα.

Μέσα στη βδομάδα που μας έρχεται θα πάρω να κλείσω και τραπέζι (αν γίνεται δλδ) αφού δω να έχουν επιβεβαιώσει αρκετοί για την παρουσία τους.

Edit:

Κυριακή, 20/12 (*nenya*, D4rkshadow, Bspus, xpapias, Spect~, Dinos_12345, theoritikos, ribo7, aneurysm, Oroku Saki, humoraddict & Stranger-X, Alithinos ίσως...)

Τόπος συνάντησης: Σταθμός Μοναστηράκι, εκδοτήρια, στην πόρτα της Ηφαίστου.

Ώρα: 6

Για να πάμε στο: Rock & Balls, (Βασιλικής 2, πλατεία Αγ.Ειρήνης)

Μα αυτό έχει μόνο κεφτέδες!  :unsure:

Δημοσ.

10 ατομα που εχουν δηλωσει συμμετοχη μεχρι τωρα δεν τους λες και πολλους. Εκτος και αν ερθουν και αλλοι που δεν εχουν δηλωσει συμμετοχη. Εγω περιμενω να δω αν θα εχει  κοπελες η συναντηση εννοω κοπελες ελευθερες να κανω καμακι επειδη ψαχνω κοπελα !!! Η θα ειμαστε μονο αντρες εκτος απο τη nenya....

Τι χρώμα είπαμε θέλεις τον μονόκερο? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Έλα να μας δεις και να γελάσεις από κοντά!

θΑ ΕΡΧΌΜΟΥΝ αλλα ειμαι επαρχια τωρα :D 10 Ιανουαριου θα κατεβω Αθήνα

Δημοσ.

Μα αυτό έχει μόνο κεφτέδες!  :unsure:

Και; Για καφέ πάμε. Είπαμε, όσοι θέλουν συνεχίζουν μετά και αλλού ;)

Δημοσ.

Οπ παιδιά φαίνεται να έχουμε πρόβλημα!

Κοιτάω τί ώρες είναι ανοιχτό το Rock & Balls και δεν είναι ανοιχτό απόγευμα!

Κυριακή [και όλες τις άλλες μέρες] λέει είναι ανοιχτό 12:00 π.μ. – 4:00 μ.μ., 10:00 μ.μ. – 12:00 π.μ.

Πρέπει να βρούμε άλλο μαγαζί για καφέ λοιπόν.

Αυτό το Pure Bliss λέει για καφεδάκι;

Δημοσ.

Ρε μπαγάσα αν πήγαινες στα σίγουρα θα ερχόμουν,μονο και μόνο για να δω φάτσα που τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί :P

• Like 1
Δημοσ.

Bummer.. Αλλά έχει και άλλες καφετέριες η περιοχή που θα μπορούσαμε να πάμε (ή έτσι θυμάμαι)

Ναι ναι, έχει πολλά μαγαζιά όλη η πλατεία.

Για το Pure Bliss πάντως βλέπω και κάτι μεγάλα τραπέζια μέσα ό,τι πρέπει για συνάντηση.

pure%20bliss.jpg

• Like 1
Δημοσ.

13 βλεπω στη λιστα, 3 ειναι κοπελες, ελευθερη πιθανως καμια.

Αν θες να κανεις καμακι περνα απο το thread με φωτογραφιες και βαλε να ξερουν κι αυτες που στελνουν pm :-D.

Μπορουν να μου στειλουν pm απο τωρα οσες ενδιαφερονται δε χρειαζεται να βαλω φωτογραφιες. Αλλωστε θα με δουν στην συναντηση απο κοντα. Μεχρι τωρα δεν εχω λαβει ακομα κανενα pm

Δημοσ.

Τα pm πέφτουν μετά την συνάντηση.

Άμα κάνεις καλή εντύπωση.

Μην είσαι βιαστικός.

Άκου και την άποψη-εμπειρία μιας γυναίκας  ;)  ;)  ;)

Δημοσ.

Τα pm πέφτουν μετά την συνάντηση.

Άμα κάνεις καλή εντύπωση.

Μην είσαι βιαστικός.

Εφοσον ομως ερθουν γυναικες που να ειναι ελευθερες και να ψαχνουν κα αυτες. Αλλιως οσο καλη εντυπωση και να κανω αμα δεν ερθει καμια τοτε δεν θα εχω pm. Εκτος αν μεχρι την Κυριακη διαβασει αυτο το thread καποια που θα ερθει και ενδιαφερεται οποτε αποφασισει να μου στειλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...