Προς το περιεχόμενο

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το 2007 ειμαι μελος στο φορουμ αλλα το 2013 επειδη αλλαξα email εφτιαξα νεο προφιλ. Ποια ειναι η σαντακω? Ερχονται και κοριτσια στις συναντησεις? Ρωταω γιατι μολις πριν 1 εβδομαδες πηγα στη συναντηση ενος αλλου πολυ γνωστου κομπιουτεραδικου φορουμ του Ragequit.gr και μονο 1 κοπελα ηρθε ενω εμεις ημασταν πανω απο 10!

Δημοσ.

Πως ηταν οσες συναντησεις εχουν γινει μεχρι τωρα? Υπηρχε μεγαλη συμμετοχη? Το Ragequit ειναι πιο μκρο φορουμ  αλλα το εχουν φτιαξει διαφοροι γνωστοι gamers και ανθρωποι της πληροφορικης γενικοτερα οπως ο πρωην συνακτης του pc master Βοrracho.

• Like 2
Δημοσ.

Πως ηταν οσες συναντησεις εχουν γινει μεχρι τωρα? Υπηρχε μεγαλη συμμετοχη? Το Ragequit ειναι πιο μκρο φορουμ  αλλα το εχουν φτιαξει διαφοροι γνωστοι gamers και ανθρωποι της πληροφορικης γενικοτερα οπως ο πρωην συνακτης του pc master Βοrracho.

Αυτή την ερώτηση δεν την έχω συναντήσει πουθενά κατά την διάρκεια αυτού του θέματος , και αξίζει να απαντηθεί

Δημοσ.

Στέφαν με το κατά λάθος τ άσε τα Βέγκας και φούσκωσε την μπάλα σου για το μίτινγκ.

Άλλοι μου λένε ξεφούσκωσε και άλλοι φούσκωσε μπερδεύτηκα παιδιά :wacko:  :blink:  :blink:

Δημοσ.

Στέφαν με το κατά λάθος τ άσε τα Βέγκας και φούσκωσε την μπάλα σου για το μίτινγκ.

Για ωδείο δεν είπαμε; Η μπαλίτσα από που προέκυψε;

Δημοσ.

Άλλοι μου λένε ξεφούσκωσε και άλλοι φούσκωσε μπερδεύτηκα παιδιά :wacko:  :blink:  :blink:

Μπέρδεψες την μπάλα με την κούκλα.

Για ωδείο δεν είπαμε; Η μπαλίτσα από που προέκυψε;

Κάνει αφωνία η αδερφή και απέχει, δυστυχώς.

• Like 2
Δημοσ.

Η *nenya* δεν αφήνει. θα το παρεις στο λαιμό σου το παιδί. :P

Δημοσ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

????

Ελληνικο site με reviews για PC Games και θεματα για PC Hardware. 

Μικρο αλλα καλο στον τομεα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...