Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσοι νομίζετε πως σας έστησα εγώ πραγματικά δεν το ήθελα άλλωστε είναι 2 ή 3η φορά που χάνω meeting οπότε δεν νομίζω να μου αρέσει να κανονίζω και μετά να τα χάνω

Τι τραβάς και συ ρε ψυχή... :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ίσως να έρθω προς τα κάτω τον Ιανουάριο. Θα ενημερώσω το παρον thread όταν γίνει αυτό.

Να ενημερωσεις εγκαιρα μην ψαχνουμε τελευταια στιγμη το κοκκινο χαλί :-D

• Like 3

Προτείνω πάντως για κάποιο από τα επομενα meetings να ξαναδούμε το θεμα της τοποθεσιας.

Ειτε κάπου που να βολεύει και αλλα μέλη (πχ. τον idomeneas7) είτε κάπου που να ειναι κοντα και στους συνηθεις υποπτους (nenya, aneurysm, benign κλπ). Αν και κέντρο εξακολουθεί να ειναι καλή λύση.

Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε και φαγητό, αν εχει καποιος να προτεινει καμια καλη/φτηνή ταβερνα/μεζεδοπωλείο. Εκει εμπιστεύομαι αρκετα την εμπειρία του benign που ειχε κάποιες ιδεες.

Αυτα απο Δεκέμβρη μαλλον.

Θα σας παω(αντιθετα με τις πεποιθησεις μου) σε ενα πολυ ωραιο μεζεδοπωλειο ,οχι τιποτε αλλο ,αλλα να ευχαριστηθει ο μεζεκλης Σαραντης. :devil:

• Like 3

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορούμε να αρχίσουμε να το συζητάμε.

Τί λέτε για 3 επιλογές για να διαλέξετε; Και θα κάνω add κάθε φορά ποιός θέλει τί.

~Κυριακή, 13/12 (*nenya*, Bspus, stormrain, xpapias-πιο δύσκολο, theoritikos)

~Κυριακή, 20/12 (*nenya*, D4rkshadow, Bspus, xpapias, Spect~, Dinos_12345, theoritikos)

~Κυριακή, 27/12 (*nenya*, xpapias, Spect~)

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1

Και εμενα μαλλον θα με βολευε κατα σειρά 20 > 27 > 13. Το τελευταιο ισως λιγο δυσκολο.

Κάτι αλλο: ας καταχωρηθουν οι προτιμήσεις και μετά βλέπουμε αν θα οριστικοποιηθει η λιστα των μελών.

Χμμμ, ίσως να έρθω Αθήνα τον Δεκέμβριο. 13 ή 20 του μήνα θα ήταν καλά για εμένα.

Θεωρητικε με τα υπόλοιπα είσαι εντάξει; Εννοώ το μέρος, χαλιά, μεταφορά προς και απο το venue και τις λοιπές μικρό λεπτομέρειες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...