Προς το περιεχόμενο

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τωρα μην αρχιζετε, όποιος ήθελε ερχόταν.

Αντίποινα μας κάνουν επειδή δε βγάλαμε κι εμείς μέσα στο ωδείο.

Δημοσ.

Προτείνω πάντως για κάποιο από τα επομενα meetings να ξαναδούμε το θεμα της τοποθεσιας.

Ειτε κάπου που να βολεύει και αλλα μέλη (πχ. τον idomeneas7) είτε κάπου που να ειναι κοντα και στους συνηθεις υποπτους (nenya, aneurysm, benign κλπ). Αν και κέντρο εξακολουθεί να ειναι καλή λύση.

Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε και φαγητό, αν εχει καποιος να προτεινει καμια καλη/φτηνή ταβερνα/μεζεδοπωλείο. Εκει εμπιστεύομαι αρκετα την εμπειρία του benign που ειχε κάποιες ιδεες.

Αυτα απο Δεκέμβρη μαλλον.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ λέω να το κάνουμε κάπου να βολεύει τον stefan με το επιπλέον λάθος t. Μη μας στήσει πάλι.

Αρκεί να έχει γήπεδο για μπάλα/μπάσκετ :P

Ίσως να έρθω προς τα κάτω τον Ιανουάριο. Θα ενημερώσω το παρον thread όταν γίνει αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

<p>εγώ λέω να το κάνουμε κάπου να βολεύει τον stefan με το επιπλέον λάθος t. Μη μας στήσει πάλι.</p>

Δηλαδή η επόμενη συνάντηση θα γίνει σε παιδότοπο;;;;

• Like 5
Δημοσ.

Δηλαδή η επόμενη συνάντηση θα γίνει σε παιδότοπο;;;;

το λιγότερο... ταιριάζει άλλωστε και στη θεματολογία των μυτηνγκ μας :devil: :-D :-D :-D

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά είπαμε είμαστε ανήλικοι αλλά όχι και για παιδότοπο αυτό θα σήμαινε ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας καθόλου. Όσοι νομίζετε πως σας έστησα εγώ πραγματικά δεν το ήθελα άλλωστε είναι 2 ή 3η φορά που χάνω meeting οπότε δεν νομίζω να μου αρέσει να κανονίζω και μετά να τα χάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...