Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ωραια εισαι hummoraddict, θα βρεθει κανενας απο κατω να ποσταρει καμια φωτο απο καμια σεχτα και παει το καιμε το μυτηνγκ, θα τρομαξουν ολοι και θα ειμαστε τρια ατομα :lol:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια εισαι hummoraddict, θα βρεθει κανενας απο κατω να ποσταρει καμια φωτο απο καμια σεχτα και παει το καιμε το μυτηνγκ, θα τρομαξουν ολοι και θα ειμαστε τρια ατομα :lol:

:-D :-D :-D

έεεεεετσι.......βλέπω ήδη τον τρόμο στα μάτια τους... :devil:

• Like 2

καλά είπα πάλι σαλονικιος δλδ. Αυτός δε καυχιεται ότι είναι από τον ξακουστο Τριλοφο Θεσσαλονίκης....; Α; και ούτε καταδεχεται να έρθει στις δικές μας!

• Like 1

Τέτοιες εικόνες ποστάρετε όπως η άνωθεν και τρομοκρατούμαι. Όχι σοβαρά, άμα είναι για σέχτα είμαι μέσα. :ρ

ΤriLoBiTe

Ε τώρα υπερβάλλεις, (στο σνομπάρει πάει αυτό, για το μύθος/θρύλος καλά τα λες :lol: ) απλά θέλω λίγο καιρό ακόμα για να γίνω τρου Αθηνέζος. Το ξέρω πως οι Τριλοφίτες θα με κυνηγάνε τώρα, αδέρφια μου το ξέρετε πως ό,τι και να γίνει η καρδιά μου θα 'ναι πάντα εκεί στους Τρεις Λόφους (σόρι για το μίνι διάγγελμα, έλα να βλέπω συμμετοχές..)

καλά είπα πάλι σαλονικιος δλδ. Αυτός δε καυχιεται ότι είναι από τον ξακουστο Τριλοφο Θεσσαλονίκης....; Α; και ούτε καταδεχεται να έρθει στις δικές μας!

Αμάν! τα πράγματα στριμώξανε!!

• Like 1

Τέτοιες εικόνες ποστάρετε όπως η άνωθεν και τρομοκρατούμαι. Όχι σοβαρά, άμα είναι για σέχτα είμαι μέσα. :ρ

Αμάν! τα πράγματα στριμώξανε!!

Ερχεσαι στην επομενη )που θα γινει σιγουρα πριν τα Χριστουγεννα) ή βαζω μπρος τα Μεγαλα Μέσα και πας για μπαν-ιο χειμωνιατικα.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

So far:

Sarandis--> Είτε Σάββατο είτε Κυριακή

*nenya*--> Σάββατο απόγευμα

Bspus--> Είτε Σάββατο είτε Κυριακή

stefant24--> Σάββατο

humoraddict--> Σάββατο απόγευμα

benign--> Σάββατο

ANHLIKOS--> Είτε Σάββατο [μετά τις 9] είτε Κυριακή [μετά τις 7]

stormrain--> Σάββατο απόγευμα

aneurysm--> Σάββατο απόγευμα

xpapias--> maybe

NovaLacertae--> maybe

stavi--> ?

gatokoritso--> ?

Μπορούμε για καφέ να πάμε Μοναστηράκι/Ψυρρή, στην οδό Αγ.Αναργύρων που έχει διάφορες καφετέριες να διαλέξουμε.

[π.χ. ραντεβού 6:30 στον σταθμό κλασσικά στα εκδοτήρια δίπλα στην Ηφαίστου και πηγαίνουμε]

Επεξ/σία από *nenya*

Μπορούμε για καφέ να πάμε Μοναστηράκι/Ψυρρή, στην οδό Αγ.Αναργύρων που έχει διάφορες καφετέριες να διαλέξουμε.

[π.χ. ραντεβού 6:30 στον σταθμό κλασσικά στα εκδοτήρια δίπλα στην Ηφαίστου και πηγαίνουμε]

Μια χαρα μου ακουγεται. Βασικοτερο κριτηριο θα ειναι ποια καφετερια εχει χωρο να μας φιλοξενησει

Exactly!

Γι'αυτό σκέφτηκα εκεί, που έχει κάμποσες δίπλα δίπλα οπότε σίγουρα κάτι θα βρούμε.

Θα έχει κοντά και καμιά εγκατάσταση για κανένα ποδοσφαιράκι , μπασκετάκι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...