Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λες εεε;

Όχι ρε γκαις ο γιος είμαι . Έχει διαφορά όταν βλέπεις να συμμετέχουν και κορίτσια σε συζητήσεις περί (γενικά και αόριστα) της τεχνολογίας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις συναντήσεις αυτού του φόρουμ μιλάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τεχνολογικά θέματα. Μην περιμένεις να ξεφύγουμε όσον αφορά την θεματολογία. Γελοία θέματα όπως μανικιουρ-πεντικιούρ, ελληνική σοουμπιζ, κουτσομπολιά φόρουμ, συνταγές μαγειρικής, tips για υγιεινό lifestyle, tips για γκομενικά, ταινίες παπακαλιατη, και πεσιματα μεταξύ μελών απαγορεύονται δια ροπάλου [ή δια μαστιγιου άν το προτιμάει κανείς].

Επίσης, δεν είμαστε κορίτσια. Προσωπικά είμαι Zerg τον τελευταίο καιρό. Οι άλλες νομίζω είναι γυναίκες. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια. Ας δηλώσει καθένας ο,τι είναι.

Τέλος, γιατί βιάζεσαι τόσο;

• Like 3

Δεν λένε ότι ο χρόνος είναι χρήμα ?

Ο χρόνος είναι χρήμα 

Βrotha με τρομάζεις. Δε πιστεύω να σκοπεύεις να διαπράξεις ληστεία (ή τίποτ' άλλο τελοσπάντων  :whistle: ) εις βάρος των παρευρισκομένων.. Μαγκίτες και μαγκίτισσες τα νώτα σας!

• Like 1

Βrotha με τρομάζεις. Δεν πιστεύω να σκοπεύεις να διαπράξεις ληστεία (ή τίποτ' άλλο τελοσπάντων  :whistle: ) εις βάρος των παρευρισκομένων.. Μαγκίτες και μαγκίτισσες τα νώτα σας!

Μου θύμισες τον Hulk Hogan να σου πω την αλήθεια . Όχι τι λες απλώς για να μην κανονίσω τίποτα άλλο για εκείνη την ημέρα

Αληθεια λεω. Δεν εχω ρεντα, ειναι το φυσικο μου.

Σορρυ μαν

Αληθεια λεω. Δεν εχω ρεντα, ειναι το φυσικο μου.

Ελπίζω να μάθω και κανένα ανέκδοτο από εσένα αλλά τι λέω αστειάτορας δεν είσαι ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...