KiriosD Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Από android μόνο delete παίζει και play ούτε ανεβάζεις ούτε κατεβάζεις. Επίσης είναι μία σχετική ταλαιπωρία να έχεις συγκεκριμένα κομμάτια από διάφορα album διαθέσιμα εκτός σύνδεσης. Μπορείς όταν είσαι σε wifi να ενεργοποιήσεις, για διαθέσιμο εκτός σύνδεσης, ολόκληρο το album (άρα το κατεβάζει όλο), μεμονωμένα κομμάτια μεχρι τη τελευταία φορά που είδα δε μπορούσες... αυτό που μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις να παίξει κάποιο κομμάτι και να περιμενεις λίγο για να το κατεβάσει (δεν έχει πουθενά μπάρες και ποσοστά, με υποθέσεις προχωράς στο αν κατέβηκε ολόκληρο ή όχι).
Street-Fighter Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Αρα ειναι απεριοριστο στο android;Βασικα κατεβαζω album στο κινητο μου αλλα ειναι ορισμενες φορες που θα ηθελα ενα συγκεκριμενο κομματι.Δεν ξερω αν θα μπορουσα με καποιο τροπο να φτιαξω μια playlist καπως και να την κατεβασω στο κινητο μου.Γιατι εχει γεμισει η καρτα... 1gb περιπου εχω και δεν με αφηνει. -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα