Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την περιμενα πως και πως...Ανέβασα και τα τραγουδια μου..Αξίζει,έχει πολύ καλο mix και ωραίο equalizer..Gratz στην Google(Γοογλη μας)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για android, μόνο standalone για windows. To κατεβάζεις από εδώ https://support.google.com/googleplay/answer/1229970?hl=en και κάνεις sync από τον υπολογιστή σου.

Πήγα να το κατεβάσω αλλά ζητάει πιστωτική ακόμα και όταν δεν ενεργοποιώ το music all access...

Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν στη συνδρομή που πληρώνεις περιλαμβάνονται και τα data που καταναλώνεις από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Γιατί αν δεν είναι έτσι μόνο από wifi θα μπορείς να το δουλέψεις.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον!

Τι ποικιλία έχει σε σύγκριση με το spotify? Γιατί το τελευταίο μου φαίνεται πάρα πολύ καλό πρόγραμμα (αν και ιδιαίτερα βαρύ) αλλά ελλιπές όσον αφορά στα κομμάτια που είναι διαθέσιμα. Κοινώς, δεν με καλύπτει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν στη συνδρομή που πληρώνεις περιλαμβάνονται και τα data που καταναλώνεις από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Γιατί αν δεν είναι έτσι μόνο από wifi θα μπορείς να το δουλέψεις.

Αστειεύεσαι προφανώς! :P Τα data τα πληρώνεις κανονικά αναλογα με το πακέτο που έχεις.

Δημοσ.

Αστειεύεσαι προφανώς! :P Τα data τα πληρώνεις κανονικά αναλογα με το πακέτο που έχεις.

ειναι ωραια μαγκια που ανεβαζεις δικα σου τραγουδια και τα εχεις παντου 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το είχα ενεργοποιήσει πέρυσι αν δεν απατώμαι τέτοια εποχή περίπου. Για να ανεβάσεις κομμάτια έπρεπε να έχεις την εφαρμογή (υπάρχουν για mac και windows εκδόσεις, για linux δε γνωρίζω) αλλά εάν δεν απατώμαι πλέον και από τον browser πρέπει να γίνεται. Για να ακούς κομμάτια που δεν είναι δικά σου πρέπει να είσαι συνδρομητής στο all access αλλιώς μονάχα στα δικά σου έχεις πρόσβαση. Το upload γίνεται αρκετά γρήγορα καθώς και από την εφαρμογή μπορείς να κάνεις sync τα κομμάτια σου. Η εφαρμογή που κάνει sync μπορεί να ανεβάζει μονάχα, δηλαδή είναι μονόδρομο sync δε σου βάζει στους φακέλους που θα έχεις κθορίσει τα κομμάτια που ανέβασες από άλλο υπολογιστή. Ένα άλλο θετικό είναι ότι εφόσον βρεθεί στη database το κομμάτι που ανέβασες εάν το είχες σε χαμηλό bitrate αυτόματα σου δίνει πρόσβαση στο δικό του στα 352bitrate αλλά αν το έχεις μεγαλύτερο bitrate θα στο μειώσει. Άλλο ένα αρνητικό είναι πως έχεις περιορισμένο αριθμό για download των κομματιών σου (όχι για να τα ακους αλλά να τα κατεβάσεις) αλλά δεν υπάρχει περιορισμός εάν επιθυμείς να τα κατεβάσεις ΌΛΑ ΜΑΖΙ!!

Επίσης νομίζω ήταν 30.000 τα κομμάτια τα οποία μπορείς να έχεις και όχι 20.000. Άθλιο το instant mix που έχει, απλά μπουρδουκλώνει τα κομμάτια που έχεις σε μία σειρά που αυτό νομίζει καλή και στο πασάρει σαν έτοιμη playlist...
Αρκετά καλό σε γενικές γραμμές αλλά από τότε που το spotify έκανε τη συνεργασία με Cosmote που σαν συνδρομητής δε σε χρέωνε σε όγκο τα κομμάτια που ακούς από εκεί ήταν καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Εφόσον ανεβάσεις ένα κομμάτι, αυτό το κομμάτι μπορείς να το κατεβάσεις μεμονωμένα μόνο 2 ή 3 φορές ανά εξάμηνο; δε θυμάμαι καλά το χρονικό περιορισμό. Δηλαδή ανεβάζεις ένα δίσκο/δισκογραφία/συλλογή, αν θελήσεις να κατεβάσεις 1 κομμάτι είτε 2 είτε χ θα έχεις περιορισμό για αυτά τα κομμάτια. Αλλά εάν για x y λόγους θελήσεις να κατεβάσεις οτιδήποτε υπάρχει ανεβασμένο από σένα δεν έχεις περιορισμούς μπορείς να το κάνεις όσες φορές θέλεις. Εγώ που έχω περί τα 10.000 κομμάτια τώρα οτιδήποτε θελήσω να κατεβάσω από αυτά, ακόμα και τα 9.999 θα τα βάλει στα όρια, ότι δηλαδή μπορώ να τα κατεβάσω άλλες 1 - 2 φορές, αλλά αν θελήσω να τα πάρω όλα πίσω δε με περιορίζει. Δε ξέρω κατά πόσο έγινα κατανοητός και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.
Download music

Are you sure you want to download the selected song to your computer?

Each song can be downloaded 2 times on the web. This limit does not apply when you use Music Manager to download your entire library to your computer.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...