Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω άμα είμαι στην καταλληλη ενότητα άμα δεν είμαι mod ελεύθερα,

λοιπόν ας μπούμε στο θέμα  ο επεξεργαστής δεν ξέρω πως άλλα κάηκε ένα σιδεράκι και έκανε ένα κάψιμο στο πλαστικό που συνδέεται ο επεξεργαστής λοιπόν η ερωτήσει μου είναι πάω για καινούργια μητρική η μπορώ να το αλλαξω το πλαστικο αυτο ?? και αν πάω για καινούργια τη λέτε καλύτερα να πάρω η να βρω κάπου να χαριζουν γιατί δεν έχω λεφτά και τελευταία είμαι πολύ στριμωγμένος...

Δημοσ.

που πάω είμαι καινούργιος και δεν έχω ιδεα απο τη ειναι στο πλαστικό εχει καεί εχει λιωσει το πλαστικο  και η μητρική τωρα που την ειδα ειναι στραβα τα περισοτερα δοντάκια της ειμαι πολυ νευριασμένος να φανταστηςο επεξεργαστής ειναι καινούργια το pc το ειχα παει για σπιαξημο σε ενα τύπο ο οποιος μάλλον με έπιασε κότσο δυστυχώς ..

Δημοσ.

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για τα εξαρτήματα ή αν μπορείς ανέβασε και καμιά φωτογραφία.

Δημοσ.

παιδια αν σας βοηθαει το pc λεγεται packard bell και λεει σε ενα ασπρο χαρτακι απο κατω packard bell chopin chassis

3s0m.jpg

blpa.jpg

pyne.jpg

j70u.jpg

Δημοσ.

απο την στιγμη που τα δοντακια του επεξεργαστη εχουν στραβωσει και τον εχεις ακομη κουμπωμενο στην μητρικη τοτε λογικα εχεις καταστρεψει και τον επεξεργαστη και την μητρικη με βραχυκυκλωμα.γιαυτο και σου εκαψε το πλαστικο.βγαλε ψυχτρα και επεξεργαστη και ξαναδωσε φωτογραφιες.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν δεν έχει βγάλει τον επεξεργαστή πώς έχει δει ότι στράβωσαν τα δοντάκια μήπως εννοεί κάποιο άλλο εξάρτημα πχ fins

Δημοσ.

τον έβγαλα για να δω γτ έκανε βραχυκύκλωμα ο επεξεργαστής είναι με στραβά δόντια και εχει καει το πλαστικο επειδη έκατσε ενα δοντάκι μεσα παω για καινούργιο απ ότι κατάλαβα εε?

Δημοσ.

Έχεις εγγυήσεις ; πάντως πρέπει να έγινε κάτι χοντρό γιατί στα καλά καθούμενα δεν συμβαίνουν τέτοιες βλάβες.ups είχες; τροφοδοτικό ποιο είχες;

Δημοσ.

Να τον πας πισω στον τυπο και αφου του την σπασεις στο κεφαλι να του απαιτησεις αντικατασταση και επιδιορθωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...