Eliccaios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω άμα είμαι στην καταλληλη ενότητα άμα δεν είμαι mod ελεύθερα, λοιπόν ας μπούμε στο θέμα ο επεξεργαστής δεν ξέρω πως άλλα κάηκε ένα σιδεράκι και έκανε ένα κάψιμο στο πλαστικό που συνδέεται ο επεξεργαστής λοιπόν η ερωτήσει μου είναι πάω για καινούργια μητρική η μπορώ να το αλλαξω το πλαστικο αυτο ?? και αν πάω για καινούργια τη λέτε καλύτερα να πάρω η να βρω κάπου να χαριζουν γιατί δεν έχω λεφτά και τελευταία είμαι πολύ στριμωγμένος...
Eliccaios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 που πάω είμαι καινούργιος και δεν έχω ιδεα απο τη ειναι στο πλαστικό εχει καεί εχει λιωσει το πλαστικο και η μητρική τωρα που την ειδα ειναι στραβα τα περισοτερα δοντάκια της ειμαι πολυ νευριασμένος να φανταστηςο επεξεργαστής ειναι καινούργια το pc το ειχα παει για σπιαξημο σε ενα τύπο ο οποιος μάλλον με έπιασε κότσο δυστυχώς ..
Captain Nemo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για τα εξαρτήματα ή αν μπορείς ανέβασε και καμιά φωτογραφία.
Eliccaios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παιδια αν σας βοηθαει το pc λεγεται packard bell και λεει σε ενα ασπρο χαρτακι απο κατω packard bell chopin chassis
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μπορεις να μεγαλωσεις λιγο τις φωτογραφιες?επισης ποια δοντακια εχει στραβα η μητρικη?
Eliccaios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 του επεξεργαστη ειναι στραβα τα δωντακια .. εδω ειναι η φωτογραφιες... https://imageshack.com/i/0v3s0mj https://imageshack.com/i/f5pynej https://imageshack.com/i/n5j70uj
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 απο την στιγμη που τα δοντακια του επεξεργαστη εχουν στραβωσει και τον εχεις ακομη κουμπωμενο στην μητρικη τοτε λογικα εχεις καταστρεψει και τον επεξεργαστη και την μητρικη με βραχυκυκλωμα.γιαυτο και σου εκαψε το πλαστικο.βγαλε ψυχτρα και επεξεργαστη και ξαναδωσε φωτογραφιες. 1
Captain Nemo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Και αν δεν έχει βγάλει τον επεξεργαστή πώς έχει δει ότι στράβωσαν τα δοντάκια μήπως εννοεί κάποιο άλλο εξάρτημα πχ fins
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 εχει φωτογραφια με βγαλμενο τον επεξεργαστη αλλα ειναι η πανω πλευρα.
Eliccaios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τον έβγαλα για να δω γτ έκανε βραχυκύκλωμα ο επεξεργαστής είναι με στραβά δόντια και εχει καει το πλαστικο επειδη έκατσε ενα δοντάκι μεσα παω για καινούργιο απ ότι κατάλαβα εε?
Captain Nemo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχεις εγγυήσεις ; πάντως πρέπει να έγινε κάτι χοντρό γιατί στα καλά καθούμενα δεν συμβαίνουν τέτοιες βλάβες.ups είχες; τροφοδοτικό ποιο είχες;
Eliccaios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 οχι ups δεν εχω πιστεβω οτι ειχε τοποθετηθει στραβα
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Να τον πας πισω στον τυπο και αφου του την σπασεις στο κεφαλι να του απαιτησεις αντικατασταση και επιδιορθωση.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ^εαν το ειχε αγορασει με τοποθετημενο τον επεξεργαστη επανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα