Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να παρω μια από τις δύο κονσόλες. Δεν βγαίνω να πάω στα καινούργια (Xbox One-Ps4).

To θεμα είναι πιό από τα δύο είναι πιό πιθανό να πάρει τα περισότερα καινούργια παιχνίδια από εδώ και πέρα?

Δημοσ.

Για κανα 2 χρονια θα παιρνουν και τα δυο πλεον μεγαλους 3rd party τιτλους. και ισως περισσοτερο τα μεγαλα frinchises (Fifa, PES, COD, AC)

Απο κει και περα ισως θα ηταν πιο σοφο να κοιταξεις τι exclusives εχει η καθε μια και τι δεν εχεις παιξει απο αυτα που εχουν δωσει. Το μονο σιγουρο ειναι πως αν δεν εχεις παιξει τιποτα απο αυτα θα σου κρατησει τουλαχιστο 2-3 χρονια μες το νερο απο αυτα που δωσανε ως τωρα

Δημοσ.

τι παιχνιδια παιζεις? αν σε ενδιαφερει το ονλαιν fps , πανε για xbox, αν θες περισσοτερο focus στο single player πανε για ps3

Δημοσ.

Φίλε εγώ αγόρασα XBOX 360 τα Χριστούγεννα για 1η φορά (έπαιζα 3 χρόνια LoL και πριν ασχολιόμουν μόνο με adventures, RTS και κανένα RPG). Είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 189 € έδωσα για 250GB, 2 χειριστήρια, Halo 4, Tomb Raider, 1 μήνα Gold. Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια τα βρίσκεις πολύ φτηνότερα, Gold συνδρομή αγοράζεις με 35 ευρώ για 13 μήνες (με 2 παιχνίδια δώρο το μήνα) και προσφορές online κάθε εβδομάδα (Πήρα Dark Souls, Batman Arkham City, Witcher 2 και Mass Effect 5 € το καθένα). Και ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το online. Πιστεύω αξίζει τα λεφτά του. Και βγαίνουν και καινούργια (Titanfall, Dark Souls 2, Watch Dogs).

Δημοσ.

Το bluray του πσ3 θα το χρησιμοποιησεις καθολου; Εαν ναι, πας προς τα εκει. Σε καθε περιπτωση πρεπει να δεις ποια αποκλεστικα παιχνιδια και των δυο κονσολων σε ενδιαφερουν και να τα ''ζυγισεις''. Και οι 2 κονσολες στο τελος του κυκλου τους φανταζουν παρα πολυ καλες επιλογες με πληθος κορυφαιων και κυριως παμφθηνων παιχνιδιων. Μπορει κανεις να βρει πολλα τετοια ακομα και στα 5 ευρω...

Δημοσ.

Μπα το Bluray δεν με ενδιαφέρει αλλά η αλήθεια είναι πώς θα ήθελα να παίξω το GT5 που βγαίνει μόνο σε PS3 αν δεν κάνω λάθος. Αλλά το online με ενδιαφλερει πιό πολύ και αφού όπως λέτε είναι καλύτερο το xbox εκεί μάλλον για εκεί θα πάω.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δημοσ.

Μπα το Bluray δεν με ενδιαφέρει αλλά η αλήθεια είναι πώς θα ήθελα να παίξω το GT5 που βγαίνει μόνο σε PS3 αν δεν κάνω λάθος. Αλλά το online με ενδιαφλερει πιό πολύ και αφού όπως λέτε είναι καλύτερο το xbox εκεί μάλλον για εκεί θα πάω.

απλα στο ps3 το ονλαιν ειναι δωρεαν ενω στο xbox πληρωνεις συνδρομη

Δημοσ.

το GT5 δεν μπορεις να το παιξεις πλεον, ή τουλαχιστον δεν μπορεις να το παιξεις σωστα, αφου η sony πηγε και ξηλωσε ολο το online κομματι του, προκειμενου να αναγκασει τον κοσμο να αγορασει το gt6.

παρ'ολα αυτα, τοσο το forza motorsport 4 οσο και το forza horizon, σε διαβεβαιωνω οτι ειναι αριστα games, καλυτερα συνολικα απο οποιοδηποτε gt, και σιγουρα θα τα βρεις και πολυ φτηνοτερα απο οτι το (full price) gt6.

εαν σου αρεσουν τα racing games, ειναι αμαρτια να μην τσιμπησεις και το pgr4 στο 360, και ας ειναι οσο παλιο θελει.

γενικα, για οnline, πας xbox. αυτη ειναι η γνωμη μου

• Like 1
Δημοσ.

To gt5-gt6 είναι πολυ καλά παιχνίδια ,αλλά μου φάνηκε πιο ομοιογενες το f4 .Επίσης προτίμησε την κονσολα που έχουν (αν έχουν) οι περισσότεροι φίλοι σου. 

Δημοσ.

Α δεν το ήξερα τι παίχτηκε με το GT5. Κανένας φίλος μου δεν έχει οπότε είμαι all alone. Μάλλον σε xbox θα πάω αν και θέλει συνδρομή για να παίξεις Online δεν πειράζει. Είδα το forza και με καλύπτει.

Σε περίπτωση που το πάρω μεταχειρισμένο ποιές είναι οι διαφορές στις εκδόσεις του? Ποια δηλαδή να προτιμήσω

Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφέρει σύνδεση του ηχου με οπτική έξοδο πάρε το slim E(το οποίο δεν έχει τέτοια ) .Aλλιώς  πάρε το απλό slim .(το οποίο έχει οπτική) .Σε κάθε περίπτωση να το πάρεις με σκληρο δισκο 250gb για να έχεις χώρο για παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...