Finn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Εχω μια gforce 2mx 400 Winxp and Athlon 1400Mhz Το προβλημα μου ειναι οτι μια μερα το πισι δε ξεκιναγε..τελικα ειχα κανει φορματ..και παλι το ιδιο..κολουσε οταν πηγαινε να μπει στα windows.Τελικα καταλαβα οτι δε πατουσε καλα η καρτα γραφικων.την εβαλα κι ολα οκ.Απο τοτε εχω το εξης προβλημα.Ενα Divx/DVD αργει να φορτωσει (20-40 δευτερολεπτα) και τα παιχνιδια ειναι αισχρα.Αναβοσβηνουν frames και και πανε αργα.Τα τεστ του Dx8 λενε οτι ολα ειναι κομπλε αλλα ο κυβος που γυριζει τρεμοπαιζει και αναβοσβηνουν καποια κομματια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 an den patouse kala mpori na prokaleses provlima i stin karta i stin agp thira.. elegkse ti se kapio allo pc gia na dis an exi to pbm i mobo sou tora 'h i karta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 thanx for replying. Το pbm τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 an den patouse kala den 8a ksekinage to pc... kati allo ftaiei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_crete Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 pbm = problem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δοκιμασα μια geforce4mx στο πισι μου και ολα ηταν κομπλε.Οποτε παω για αλλαγη καρτας ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.