jgavaris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο modem-router εδω και 2 μερες και εχουν σπασει τα νευρα μου. Η ενδειξη wlan που δειχνει δηλ. οτι λειτουργει το ασυρματο, ειναι σβηστη με αποτελεσμα να μην εχω ασυρματο καθολου. Εχω δοκιμασει τα παντα. Μπηκα μεσα στο setup, ολα οκ. Δειχνει οτι εχει αλλα το pc δεν το βλεπει ασυρματα, μονο ενσυρματα. Το εχω κοντα 2 χρονια. Μηπως τα εφτησε? Κριμα γιατι ημουν πολυ ευχαριστημενος απο αυτο. Βοηθηστε οποιος ξερει κατι παρακαλω Ευχαριστω.
jgavaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Στο μεταξύ βάζω ένα άλλο της linksys που εχω παλαιότερο και ολα κομπλέ. Βέβαια το level one ειναι ανώτερο και γι αυτό ψαχνομαι. Μήπως φταίει το eset..παράξενα πράγματα... Κρίμα γιατί το είχα πάρει κοντά 100€
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 α.καντο Hard reset με το μικρο κουμπι να δεις αν θα στρωσει.λογικα πατημενο για 4-5 seconds μεχρι να σβησουν ολα. β.βαλε καρφωτα καναλι στο ασυρματο του ρουτερ.οχι auto οχι καναλι 12 οχι καναλι 13. γ.το λαμπακι πανω στο ρουτερ θα πρεπει να αναβει.αν δεν αναβει πανω στο ρουτερ τοτε δεν φταιει το eset και γενικοτερα δυσκολο να φταιει ενα προγραμμα αμα δεν βλεπεις το ασυρματο δικτυο.Να μην συνδεεσαι ναι.Να μην το βλεπει δυσκολο. δ.κανε firmware update στο level one. ε.αν το εχεις λιγοτερο απο 2 χρονια μπορει να εχει εγγυηση.αναλογως αν δινει ενα ή δυο χρονια.αν δεν εχεις εγγυηση τσεκαρε το απο κανα site Της level one Με σειριακο μηπως και ετσι βγει ακρη. μετα βεβαια υπαρχει και η λυση να βαλεις το level one σαν adsl router και το Linksys να το κανεις μονο για το ασυρματο.
jgavaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω που ασχοληθηκες...απ΄οτι βλεπω δεν αφηνεις κανεναν χωρις απαντηση και μπραβο σου. Τωρα, οσον αφορα το προβλημα που εχω: Το α. το εχω κανει χωρις να εχω αποτελεσμα. Το β. τι εννοεις καρφωτα καναλι;;;;, και οχι auto, 12, 13 (sorry αλλα ειμαι λιγο μεγαλος και δεν...) Το γ. Το λαμπακι δεν αναβει στο router και εξαρχης ημουν της αποψης οτι δεν φταιει το eset. Το δ. Το εκανα, τιποτα... Το ε. θελω να μου εξηγησεις λιγο, γιατι αν δεν φτιαξει με το β που ειναι το μονο που δεν εχω κανει, πως κανω το level one router και το linksys μονο για το ασυρματο, δηλ. την συνδεσμολογια. (ξερω θα ειναι κατι πολυ απλο, απλα για να μην παιδευομαι με τα καλωδια). Και παλι ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω που ασχοληθηκες...απ΄οτι βλεπω δεν αφηνεις κανεναν χωρις απαντηση και μπραβο σου. Τωρα, οσον αφορα το προβλημα που εχω: Το α. το εχω κανει χωρις να εχω αποτελεσμα. Το β. τι εννοεις καρφωτα καναλι;;;;, και οχι auto, 12, 13 (sorry αλλα ειμαι λιγο μεγαλος και δεν...) Το γ. Το λαμπακι δεν αναβει στο router και εξαρχης ημουν της αποψης οτι δεν φταιει το eset. Το δ. Το εκανα, τιποτα... Το ε. θελω να μου εξηγησεις λιγο, γιατι αν δεν φτιαξει με το β που ειναι το μονο που δεν εχω κανει, πως κανω το level one router και το linksys μονο για το ασυρματο, δηλ. την συνδεσμολογια. (ξερω θα ειναι κατι πολυ απλο, απλα για να μην παιδευομαι με τα καλωδια). Και παλι ευχαριστω. β.θα πας μεσα στο ρουτερ εκει που φτιαχνεις το ασυρματο και δοκιμασε τυπικα να βαλεις αλλο καναλι.θα σου εχει auto καναλι η θα σου εχει καποιο αλλο καναλι.βαλε πχ 1 η 6 η 11.λογικα δεν θα αλλαξει κατι απλα το λεω μηπως μια στο εκατομμυριο εχει καναλι 13 και για αυτο δεν το βρισκεις και μηπως ταυτοχρονα εκει καει και το led του ασυρματου.απιθανο αλλα το λεω τυπικα. δ.αν δεν εχεις εγγυηση τοτε. αφηνεις το level one οπως ειναι .κλεινεις το wireless τυπικα αν και δεν παιζει. παιρνεις το linksys και το συνδεεις με το Pc σου.στην πρωτη καρτελλα του Linksys σου λεει τι Ip εχει το linksys και για τον Dhcp του.εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι το παρακατω.το linksys παιζει απο default 192.168.1.1 Με τον dhcp ανοιχτο.εσυ θα πρεπει να βαλεις στο Linksys μια Ip στο ιδιο δικτυο με το level one.αν το Level one ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε το Linksys το αφηνεις 192.168.1.1 αν το level one ειναι 192.168.0.1 τοτε το linksys βαλτο 192.168.0.254 .αν το level one ειναι 192.168.2.1 τοτε το Linksys βαλτο 192.167.2.254.αλλαζει το τελευταιο νουμερο μονο.επισης θα του κλεισεις και τον dhcp του Linksys.μολις το κανεις αυτο θα χασεις την επαφη με το Linksys.it's ok>τα συνδεεις μεταξυ τους με ethernet καλωδιο και εισαι ετοιμος.θα ξαναμπεις μετα στο Linksys Με την νεα Ip και θα του φτιαξεις το wireless οπως θες εσυ
jgavaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω, θα δοκιμασω και θα σου πω πως πηγε.. Αυριο ομως θα τα δοκιμασω γιατι τωρα κοιμουνται οι μισοι.... Τουλαχιστον δεν θα παει χαμενο το level one. Ειναι καλυτερα κατα την γνωμη σου να υπαρχει ξεχωριστο router και modem παρα modem router σε μια συσκευη; Εχει καλυτερη αποδοση; Να το προτιμω απο δω και στο εξης;
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ειτε ολα σε ενα.ειτε κανεις την πατεντα που λεμε ειτε παρεις ξεχωριστο ρουτερ και ξεχωριστο Modem δεν θα δεις διαφορα σε θεματα κατεβασματος.ειναι τι θελει ο καθενας να κανει.παντως με αυτο που κανεις δεν θα χασεις καθολου σε ταχυτητα αν αυτο φοβασαι.και τα 2 ειναι καλα modem/ router οποτε ολα θα πανε μια χαρα.τα linksys γενικοτερα εχουν καλο wireless οποτε δεν θα σε απογοητευσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα