Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά φαντάσου:

- Πόση ώρα κρατάει το κινητό σου αν παίζεις όλη την ώρα παιχνίδια (3Δ)

- Πόση ώρα κρατάει αν έχεις ανοιχτό το Wifi (ή 3G-4G)

για φαντάσου να τα έχεις και τα 2 αυτά ανοιχτά; όταν η μπαταρία κρατάει το πολύ 1 με 1μιση ώρα μόνο παίζοντας παιχνίδι... ε άμα έχεις και Wifi δεν νομίζω να αντέξει η μπαταρία πάνω από 1 ώρα.

Και αν είναι να το έχεις στην πρίζα(σπίτι σου)... ε τότε δεν έχει καμιά χρήση... θα προτιμήσω τον υπολογιστή μου!

To wifi,ειναι κατι που ειναι παντα ανοιχτο,δεν το αναβοσβηνεις σε καμια συσκευη!

Και δε κραταει η 1-2ωρες το 3d gaming σε συσκευες/ταμπλετες/smartphones με καλη αυτονομια,μη λεμε και οτι θελουμε!Το 5-6ωρο το εχουν στο νερο!

Και δεν εχουμε ολοι σταθερο υπολογιστη,οποταν αναγκαστικα θα το πριζοσουν οταν χρειαστει να γεμισει η μπαταρια παιζοντας,που ειναι το κακο,σ'αυτο?

Δημοσ.

Απλά φαντάσου:

- Πόση ώρα κρατάει το κινητό σου αν παίζεις όλη την ώρα παιχνίδια (3Δ)

- Πόση ώρα κρατάει αν έχεις ανοιχτό το Wifi (ή 3G-4G)

για φαντάσου να τα έχεις και τα 2 αυτά ανοιχτά; όταν η μπαταρία κρατάει το πολύ 1 με 1μιση ώρα μόνο παίζοντας παιχνίδι... ε άμα έχεις και Wifi δεν νομίζω να αντέξει η μπαταρία πάνω από 1 ώρα.

Και αν είναι να το έχεις στην πρίζα(σπίτι σου)... ε τότε δεν έχει καμιά χρήση... θα προτιμήσω τον υπολογιστή μου!

Φίλε έχω φαντασία, αλλά όχι τόσο φαντασία....μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? Σε ποιο tablet ή κινητό γίνονται αυτά που λες? Μήπως είσαι μπερδεμένος, με συσκευές αμφιβόλου ποιότητας? Δεν είναι όλα tablet και τα κινητά ίδια. Δεν γίνεται να μπέρδευεις μήλα με πορτοκάλια. Αν είσαι τόσο πικραμένος απο κάτι και τα βλέπεις όλα μαύρα, λυπάμαι αλλά δεν ισχύει αυτό που λες μα με την καμία...

Έχω iPad Air και το 4g μόνιμα ανοιχτό. Τις 5-6 ώρες με όλα ανοιχτά ακόμα και Bluetooth τις έχω για πλάκα.

ΥΓ. Μέσα στο όλα είναι και το προγραμμα gps που μερικές φορές το ξεχνάω ανοιχτό αλλά και πάλι το 8ωρο το έχω. Όταν λέει 10 ώρες βίντεο εννοεί χωρίς τα πάντα ανοιχτά.

Ένα 3D intensive game σε 4-5 ώρες το πολύ έχει ξεζουμίσει την μπαταρία.

Αν μια εφαρμογή δεν είναι optimized ναι ισχύει αυτό που λες. Αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το θεωρώ και τόσο κακογραμμένο,ειδικά για iOS.

Δημοσ.

οτι δηλαδη δεν θα γονατισει η συσκευη με wifi,3d game,streaming να τρεχουν..καλα.

Ολα ειναι θεμα λογισμικου. Πριν καναδυο χρονια μπορουσα στο ποταπο Ν900 nokia με ανοικτο wifi, browser και παιχνιδι να κανω streamcast. Δηλαδη εγγραφη απο το ιδιο το κινητο την οθονη του σε video. φανταζομαι με τα σημερινα θηρια σε specs το να κανει streaming ενα game δεν θα ειναι δυσκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...