sane Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Η καλύτερη επιλογή για εμένα εδώ και καιρό ήταν το LG G2 απλώς περίμενα να βγουν και τώρα τα καινούρια να δω τι παίζει αλλά δεν με ενθουσίασε κάτι.Το budget στα 340 για το LG G2 είναι το μέγιστο απλά δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί με εμποδίζουν τα 16gb ROM(μιας και δεν πέρνει sd :@) ενώ κατά τα άλλα το έχω λατρέψει.Θέλω να αγοράσω έστω την 32GB έκδοση από εξωτερικό γιατί εδώ κάνει 430. Έχω βρει Site: αυτό και Site: αυτό απλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό και κινητό κιόλας και θέλω γνώμες. Τέλος έπεσε το μάτι μου σε κάτι κινέζικα τύπου Site: xiaomi mi-3 και Site: nubia z5s αλλά δεν είμαι σίγουρος.
gianniskost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 αν μπορεις να παρεις το G2 απορω γιατι σκεφτεσε τα αλλα κινεζικα?? Εγω δεν θα το ρισκαρα, παρε G2 με κλειστα ματια, ειναι τουμπανο το κινητο !!! μαλιστα σημερα παραγγειλα το G2 16GB . Απλα να ξερεις κατι για το 32GB οτι δεν σε καλυπτει εγγυηση στην Ελλαδα , γιατι επισημα μονο το 16GB φερνει η LG. και αυτο δεν αμφισβητείτε γιατι ρωτησα ανθρωπο που δουλευει στην LG. Παρε το 16GB παρε και ενα τετοιο που πηρα και γω με μια καρτουλα και εισαι ΟΚ !!
sane Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Απλά το 32gb βγαίνει στα 340 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά που τόσο κάνουν εδώ τα 16άρια.Εγγύηση δεν δίνεται από τον πωλητή στο ebay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα