NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κανένας hardcore gamer δεν θα συμβιβαζόταν με μια παιχνιδομηχανή Για πες...
HighT3ch Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Για πες... Να πω τι ... από θέμα gameplay ή από γραφικά. Ακόμα και τα controls είναι τελείως λάθος αν θες να παίζεις σοβαρά multiplayer games.
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πες από θέμα gameplay. Πες από θέμα controls. Από πότε τα γραφικά παίζουν ρόλο για το αν είσαι hardcore? Το Bladur's Gate δηλαδή δεν είναι hardcore? To Super Meat Boy? To Bayonetta τι είναι και με τι χειριστήριο θα το παίξεις?
GrandGamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πες από θέμα gameplay. Πες από θέμα controls. Από πότε τα γραφικά παίζουν ρόλο για το αν είσαι hardcore? Το Bladur's Gate δηλαδή δεν είναι hardcore? To Super Meat Boy? To Bayonetta τι είναι και με τι χειριστήριο θα το παίξεις? Με όποιο χειριστήριο θες. Θες χειριστήριο xbox; παίζει. Θες PS3; παίζει. Θες Wii; παίζει. Ακόμα και με τιμονιέρα άμα θες το παίζεις στο PC, ενώ η κονσόλα υποστιρίζει 1 χειρισμό αποκλειστικά (άντε άμα βάλουμε και τις κάμερες 2).
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Bayonetta (ベヨネッタ Beyonetta?) is a third-person action game for the PlayStation 3 and Xbox 360, Προτείνω να το παίξεις με τιμονιέρα λοιπόν.
HighT3ch Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μιλάω σε προσωπικό επίπεδο. Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Εγώ προσωπικά όταν παίζω games θέλω να έχω 100+ frames σε ότι game παίζω με όλο το eye candy ανοιχτό, όταν παίζω multiplayer fps games να κινούμαι γρήγορα, να στοχεύω γρήγορα και να μπορώ να κάνω snipping στο 1km. Θεωρώ απαραίτητο το συνδυασμό του keyboard με το mouse εφόσον θέλεις να κάνεις πολύπλοκους χειρισμούς. Απο την άλλη αν ήθελα να παίξω ένα game του στυλ GTA V (ο μόνος λόγος που θα με έκανε να αγοράσω παιχνιδομηχανή) ίσως να μου άρεσε να παίζω ξαπλωμένος στον καναπέ - κάτι που θεωρώ οτι είναι και ρόλος της παιχνιδομηχανής - το χαλαρό gaming δηλαδή. Ίσως είμαι μεγάλος σε ηλικία και έχω μάθει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο gaming, υποθέτω όμως ότι είναι πολλοί που προτιμούν το ίδιο με μένα, αν κρίνω από γνωστούς και φίλους. Ακόμα και αν διαφωνείς με μένα στο επίπεδο των games, πιστεύω ότι συμφωνείς ότι οι παιχνιδομηχανές είναι πολύ πίσω σε δυνατότητες σε σχέση με τα PC (το θέμα μας δηλαδή).
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Όταν γράφεις το παρακάτω: Κανένας hardcore gamer δεν θα συμβιβαζόταν με μια παιχνιδομηχανή Δεν μιλάς σε προσωπικό επίπεδο. Hardcore games και gamers υπάρχουν σε κάθε πλατφόρμα και φυσικά το GTA είναι ένα από αυτά. Αν εσύ θεωρείς hardcore μόνο τα online competitive fps είναι άλλο θέμα βέβαια. Και ναι εκεί χρειάζεσαι το συνδυασμό KB/mouse. Δεν είναι θέμα πολύπλοκων χειρισμών όμως αλλά θέμα ακρίβειας. Σε άλλα είδη παιχνιδιών με το συνδυασμό αυτό θα παίζεις σαν ανάπηρος όμως. Ξαπλωμένος στον καναπέ μπορείς να παίξεις με ότι και να έχεις. Θέμα επιλογών είναι. Εγώ για παράδειγμα είτε παίζω στο PC μου είτε σε κάποια από τις κονσόλες μου σε καρέκλα γραφείου κάθομαι όσο πιο κοντά μπορώ στην τηλεόραση. Συμφωνώ πως είναι πίσω στα γραφικά.
HighT3ch Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Έισαι φίλος των semantics μου φαίνεται (δεν πειράζει και εγώ είμαι), όμως κατα βάθος τα ίδια πράγματα λέμε. Δεν ξέρω πως να σου περιγράψω τον τρόπο που παίζω άλλα δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει το συνδυασμό που πιθανόν να έκανα in-game ένα χειριστήριο παιχνιδομηχανής. Είναι ναι μεν η ακρίβεια αλλά και ο χειρισμός. Ίσως σε ενα παιχνίδι οδήγησης το keyboard να είναι πιο δυσχρηστό για κάποιους όμως εμένα μου δίνει ακρίβεια, είναι θέμα προσωπικό πιστεύω όπως εν τέλει είναι και το είδος των games που παίζεις. Σίγουρα ο gamer είναι gamer με ότι και αν πιάσει στα χέρια του είτε είναι console, είτε κινητό, είτε tablet, είτε PC. Απλά θεωρώ ότι η παιχνιδομηχανή δεν μπορεί να προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει για το ίδιο game ένα καλό PC. Κάτι κάπως ασχετο με το θέμα αλλά σχετικό με το gaming είναι ότι βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους των single games κάτι που με στεναχωρεί αφάνταστα. Το ιδιο σχύει και με το online gaming που όλο και περισσότερο "κλειδώνεται" μέσα σε μηνιαίες συνδρομές και πακέτα - το free πέθανε και για αυτά τα δύο που ανέφερα πιστεύω ευθύνονται κυρίως οι παιχνιδομηχανές. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2014 από HighT3ch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα