BlackScorpionX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εγώ αυτό που κατάλαβα ότι θέλω να παίξω titanfall και ότι μέχρι Σεπτέμβρη θα προσπαθήσω να βάλω τίποτα στην άκρη να φτιάξω ένα pc να το τρέχει. Έτσι γιατί μου έχουν λείψει λίγο τα fps και γενικώς τα καλά γραφικά.
bouxesas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 εγω δεν βλεπω καμια διαφορα παρα μονο το tearing. πλεον οσοι εχουν pc καθονται και κανουν τεστ τις καρτες τους εαν πιανει 120fps με διαφορα benchmark και τιποτα αλλο.
The_Colonel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παιδια στις παλαιοτερες γενιες κονσολων δεν συνεβαινε αυτο, οι νεωτερες κονσολες ηταν πολυ καλυτερες στην αποδοση παιχνιδιων απο τα high end PC της εποχης τους και φυσικα με μικροτερη τιμη. Φυσικα ο λογος ηταν η εντελως custom και εξειδικευμενη κατασκευη τους για παιχνιδια. Τωρα το xbox one αλλα και το δυνατοτερο ps4 ( αν και δυνατοτερο) ειναι ουσιαστικα PC μεσαιας και κατω κατηγοριας για την εποχη που παρουσιαστηκαν. Ειναι φυσικο λοιπον ενα PC καλυτερων υποσυστηματων να αποδιδει πολυ καλυτερα το ιδιο παιχνιδι. Αυτο που θα σωσει καπως την κατασταση στις κονσολες στο εγγυης μελλον ειναι το γεγονος οτι τα development tools θα βελτιωθουν ωστε να ξεζουμισουν και την τελευταια σταγονα ισχυως των κονσολων ενω στο PC θα στιριζονται στα all around API και κυριως το DirectX τα οποια φυσικα δεν κανουν το ιδιο. Οπως και να εχει ομως ποτε το Xbox one και το PS4 δεν θα καταφερουν να εχουν παιχνιδι που να φαινετε καλυτερο απο αυτο των High end PC (εκτος και αν το κανουν επιτηδες οι κατασκευαστες βεβαια) μια και ηδη οι κορυφαίες καρτες γραφικων και επεξεργαστες ειναι 2+ φορες ταχυτερες. Δυστυχώς ότι και να ξεζουμίσουν πάλι κατώτερα θα είναι αλλα ακριβώς επειδή ειναι PC πια οι κονσόλες η όπια βελτίωση αναπτυχθεί για παίζουν πιο άνετα οι κονσόλες θα βρίσκει εφαρμογή και στα "κανονικά" PC!!! Κατα τα άλλα συμφωνώ με το post και ειπα λέω και ξαναλέω πως για όλη αυτή την αλλαγή φταίει η Microsoft!!!!!! Προφανός pc, αλλα μία παιχνιδοκονσόλα δυστυχός βγάζει πιο πολλά χρόνια απο ενα pc. Ένας που είχε το PS3 απο το 2007 λογικά θα έχει παίξει ο,τι hi-end παιχνίδι έχει βγεί μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τον κάτοχο pc που πρέπει να σκάει φράγκα ανα 3ετία. Διαφωνώ... Τα high- end παιχνίδια που λες ότι παίζει καποιος με PS3 ακόμη και σήμερα τα παίζει με 720P @ 20-30 FPS στην καλύτερη και με συμπιεσμένα textures χωρίς AA!!! Ενα PC Που αγόρασες την ίδια εποχή με το PS3 και ήταν ανώτερο τότε συνεχίζει να είναι ανώτερο και σήμερα απλά δεν μπορεί να παίξει τα σύγχρονα παιχνίδια σε FULL HD με very high ρυθμίσεις!! μην μπερδεύεσαι.. άλλο αυτό ! Πάλι όμως θα παίζει με καλύτερες ρυθμίσεις απότι το PS3.... Aυτα που λες ίσχυαν δυστυχώς σε παλιότερες εποχές... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Πέρα από το tearing στο Xbox One και το υψηλότερο της ανάλυσης στο PC με την προσθήκη ΑΑ, οι 2 εκδόσεις είναι πανομοιότυπες. Καθαρά στον τεχνικό τομέα των γραφικών, το παιχνίδι είναι μέτριο. Αλλά σε αυτά τα παιχνίδια όλο το ζουμί είναι το gameplay. Και στην περίπτωση αυτή το gameplay του πρέπει να είναι εξαιρετικό, διότι πρώτη φορά βλέπω συνεχώς reviews και σχόλια παικτών να λένε: " Του λείπει αυτό, του λείπει εκείνο, θα ήταν καλύτερο να είχε και αυτό, θα ήταν καλύτερο να είχε και εκείνο. 9 στα 10. 10 στα 10" Και το PC έχει tearing γιατί δεν θα βάλεις V-sync, άμα βάλεις θα σε τελέψουν στη φάπα λόγω input lag.To PC στο Titanfall έχει καλύτερες σκιές(Όπως θα δεις στο 2:40), ανάλυση και ΑΑ.Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. 1
Cowboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 εγω δεν βλεπω καμια διαφορα παρα μονο το tearing. πλεον οσοι εχουν pc καθονται και κανουν τεστ τις καρτες τους εαν πιανει 120fps με διαφορα benchmark και τιποτα αλλο. Δεν προκειται να δεις καμια διαφορα σε ενα βιντεο (των 24fps) στο youtube λογο της τεραστια lossy συμπιεσης που κανουν στα βιντεο. Στο βιντεο και τα 2 ψιλο-χαλια φαινονται. Για να δεις την διαφορα πρεπει να τα δεις και τα δυο live. Η διαφορα στα γραφικα ειναι πολυ μεγαλη, το Xbox One χανει πολυ απο τα 792p που πρεπει να γινουν Upscale σε 1080p σε μια Full HDTV. Επισης το παιχνιδι στο Xbox το παιχνιδι τρεχει σε χαμηλοτερες ρυθμισεις και παιζει στα 30 με 60fps, γι αυτο και το tearing το οποιο ειναι ενοχλητικο για πολλους, ιδικα αν εχεις συνηθησει να βλεπεις 60+fps. Και αν νομιζεις οτι "οσοι εχουν pc καθονται και κανουν benchmarks και τιποτα αλλο".... που ζεις?? 2
GrandGamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 βασικα δεν νομιζω να ηταν παντα μια γενια μπροστα το pc, αυτο τωρα εγινε. Πάντα ίσχυε απλά υπήρξε μία φάση στην οποία δεν έβγαιναν σχεδόν καθόλου παιχνίδια στο PC σε σχέση με τις κονσόλες (εποχή PS1, αρχές PS2). Δεν έχει να λέει... οι κονσόλες φτιάχνονται αποκλειστικά για παιχνίδια-γραφικά-εφέ... Ναι... συνήθως... γιατί ειδικά το Xbox One κάνει τι διαφορά όπως θυμόμαστε όλοι.
keepgoing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Αν εξαιρέσουμε κάποια άθλια ports απο κονσόλες δεν υπάρχει παιχνίδι που να είναι καλύτερο (εμφανισιακά τουλάχιστον) σε κονσόλα απο οτι σε ενα καλό pc.
Liakos10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 γιατι να σκασεις χιλιαρικο; ο φιλος μας ειπε 6πυρινο fx amd (100 ευρω) με gtx 760 (230 ευρω). και μην μου πειτε "βαλε και τα υπολοιπα", βαλτα εσυ και πες μου συνολικη τιμη. και στην τελικη pc εχεις στο σπιτι ετσι κι αλλιως, αρα το 300-400αρι το δινεις ετσι κι αλλιως βαλε τα διπλασια (και αν) και παρε καλυτερο για απολαυστκο gaming. απο κει και περα αν καποιες εταιριες κανουν οτι να ναι ports για να κρατησουν το balance ειναι αλλο θεμα. και τα λεφτα της αναβαθμισης του pc μετα απο καποια χρονια τα εχεις βγαλει ηδη απο την διαφορα τιμης των games 2
The_Colonel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Βασικά και με έναν Αthlon 760 και μια GTX 750 Τi ( σύνολο κάτω 200€) έχεις πάλι καλύτερες επιδόσεις και σε 1080p!!! και δεν θα έχεις θόρυβο ούτε μεγάλη κατανάλωση σε ρεύμα! 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 αυτο το ακουω παντου.. δεν ισχύει. αν εχεις κονσολα οσο περνάει ο καιρός τα γραφικα μενουν ιδια. γιατι φυσικα δεν σηκώνει παραπανω. το ιδιο κανεις και με το pc. δεν σου λεει κανεις οτι πρεπει να σκας λεφτα. 5 χρονια με εναν athlon x4 της πλακας ειμαι. 100 ευρω. αν θες τα χαμηλώνεις και τρεχει με 60αρια (vs 30αρια σε ps3) αν τωρα θες να παιζεις με γαματα γραφικα σε full hd τα σκας ναι. το μοναδικο draw back που εχω ειναι οτι η καρτα μου δεν εχει directx11 για τον λογο του οτι ειχα παρει nvidia τοτε που δεν το ειχε βγαλει ακομα. Μόνο για το πρώτο μέρος του ποστ σου, τα γραφικά σε μια κονσόλα δε μένουν ίδια. Βελτιώνονται κατά πολύ όσο περνάει ο καιρός και εξαντλούνται από τους προγραμματιστές οι δυνατότητες του μηχανήματος. Τα πρώτα παιχνίδια του 360 και του ps3 δεν έχουν καμία σχέση με τα τελευταία! 2
tfonias Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μου αρέσουν οι συγκρίσεις ανάμεσα στο pcκαι την κονσόλα.. και μου αρέσει επίσης η απουσία του, μηδαμηνού οικονομικού παράγοντα. Το πως δηλαδή δεν μπαίνει στην συγκριση οτι το xbox κοστίζει όσο η μια από τις (2;2+) κάρτες γραφικών ενός "αντίστοιχου" PC.. Λεπτομέριες....
ShadowSora94 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Τραγικο,πραγματικα αυτες οι συγκρισεις ειναι οτι να ναι, βασικα οχι οι συγκρισεις αλλα τα σχολια του κοσμου. Βλεπω ατομα και καθοντε και κοιτανε πιξελ πιξελ για να υποστηριξουν το μηχανημα το οποιο εχουν σε φαση οπα δες στο x1049 y530 το πιξελ ειναι πιο φωτεινο απο οτι στο xbox PC FTW κτλπ κτλπ,whatever. Enjoy the game και οχι τετοιες μικρολεπτομεριες. 1
ggramenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Λοιπον....πριν 5-7-10...15 χρονια η κονσόλες ηταν καθαρα κονσόλες....σημερα οι κονσόλες ακολουθουν τον (μονο)δρομο του PC αναγκαστηκα.Καποιος σημερα ΑΠΑΙΤΕΙ από το συστημα(κονσολα-PC) next-gen που θα αγορασει να ανταποκρηνετε στις ανάγκες και τα σημερινα δεδομενα(γραφικα,internet,ταινιες,κ.ο.κ).....συγκεκριμενα παιζω το Titanfall σε PC με τα γραφικα σε Insane, σε 46" Full Hd LED 1080p με Xbox 360 controller wireless(....συντομα και με Xbox one controller),από τον καναπε μου και ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!Προς ΘΕΟΥ δεν θελω να κακολογησω τις κονσόλες....αλλα για μενα PC vs Console ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....παντα τα PC θα είναι gens μπροστα,γι'αυτο ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. PS.....που να βγει και το Directx12 δηλαδή τη εχει να γινει!!!! PS....και εσεις με τα PS4..... ξυδακι!!!!! 1
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μόνο για το πρώτο μέρος του ποστ σου, τα γραφικά σε μια κονσόλα δε μένουν ίδια. Βελτιώνονται κατά πολύ όσο περνάει ο καιρός και εξαντλούνται από τους προγραμματιστές οι δυνατότητες του μηχανήματος. Τα πρώτα παιχνίδια του 360 και του ps3 δεν έχουν καμία σχέση με τα τελευταία! ναι μπερδευτικα, η αναλυση-fps μενει στάσιμη απο την αρχη. τα γραφικα όπως λες ανεβαίνουν ως ενα σημείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα