koulouri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οπως προείπαν κι αλλοι, για να τρεξει "σωστα" ενα πισι τα games θελει 2.5 φορες τα λεφτα του xbox one.. Το πιο τραγικο ειναι το screen tearing.. Τα υπολοιπα ενας που αγοραζει κονσολα τα περιμενει! 2
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως όποτε διαβάζω Comparison: κονσόλα vs PC απλά γελάω. Η σύγκριση απλά δεν υφίσταται. Να συγκρίνεις τις 2 κονσόλες μεταξύ τους το καταλαβαίνω, να συγκρίνεις εναντίον του PC γιατί; για να δείξεις τι χάνουν όσοι το αγοράσουν σε κονσόλα; είναι απλά γελοίο. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις τις κονσόλες με το PC που είναι τεχνολογικά πάντα μία γενιά μπροστά. βασικα δεν νομιζω να ηταν παντα μια γενια μπροστα το pc, αυτο τωρα εγινε. 1
chrp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εχουμε λίγο ξεφύγει, κάποτε υπήρχαν παιχνιδάρες χωρίς γραφικά όπως baldurs gate, fallout 1 n 2 etc. και σήμερα το μόνο μου μας ενδιαφέρει είναι τα 1080p στα 60fps και ας είναι το παιχνίδι και μ...κια;; 5
geoal1973 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 παιδια στις παλαιοτερες γενιες κονσολων δεν συνεβαινε αυτο, οι νεωτερες κονσολες ηταν πολυ καλυτερες στην αποδοση παιχνιδιων απο τα high end PC της εποχης τους και φυσικα με μικροτερη τιμη. Φυσικα ο λογος ηταν η εντελως custom και εξειδικευμενη κατασκευη τους για παιχνιδια. Τωρα το xbox one αλλα και το δυνατοτερο ps4 ( αν και δυνατοτερο) ειναι ουσιαστικα PC μεσαιας και κατω κατηγοριας για την εποχη που παρουσιαστηκαν. Ειναι φυσικο λοιπον ενα PC καλυτερων υποσυστηματων να αποδιδει πολυ καλυτερα το ιδιο παιχνιδι. Αυτο που θα σωσει καπως την κατασταση στις κονσολες στο εγγυης μελλον ειναι το γεγονος οτι τα development tools θα βελτιωθουν ωστε να ξεζουμισουν και την τελευταια σταγονα ισχυως των κονσολων ενω στο PC θα στιριζονται στα all around API και κυριως το DirectX τα οποια φυσικα δεν κανουν το ιδιο. Οπως και να εχει ομως ποτε το Xbox one και το PS4 δεν θα καταφερουν να εχουν παιχνιδι που να φαινετε καλυτερο απο αυτο των High end PC (εκτος και αν το κανουν επιτηδες οι κατασκευαστες βεβαια) μια και ηδη οι κορυφαίες καρτες γραφικων και επεξεργαστες ειναι 2+ φορες ταχυτερες. 9
ggramenos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οπως προείπαν κι αλλοι, για να τρεξει "σωστα" ενα πισι τα games θελει 2.5 φορες τα λεφτα του xbox one.. Το πιο τραγικο ειναι το screen tearing.. Τα υπολοιπα ενας που αγοραζει κονσολα τα περιμενει! .....μαλλον το αντιστροφο θα ελεγα.....εγω πηρα το Titanfall 25 ευρο για το PC και όχι 60 ευρο...αυτό λεγετε ΑΠΟΣΒΕΣΗ....δευτερον 2.5 φορες που λες είναι 1250 ευρο....με αυτά τα λεφτα παιρνεις εκτος από ένα αξιολογο PC gaming και μια 50" LCD full hd...και μετα βλέπεις ποσα πιανει ο σακος του PS4 και XBOX one... 4
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εχουμε λίγο ξεφύγει, κάποτε υπήρχαν παιχνιδάρες χωρίς γραφικά όπως baldurs gate, fallout 1 n 2 etc. και σήμερα το μόνο μου μας ενδιαφέρει είναι τα 1080p στα 60fps και ας είναι το παιχνίδι και μ...κια;; μα ποιος σου ειπε ποτε οτι αν ενα game εχει και γαμω τα γραφικα αλλα ειναι κλοτσιες σα game οτι το προτιμάμε; αναμεσα π.χ. στο most wanted και το νεο most wanted, το κλασικο δαγκωτό. και ας εχει το καινουριο σουπερ ντουπερ γραφικα. 1
vasilis_ts Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Προφανός pc, αλλα μία παιχνιδοκονσόλα δυστυχός βγάζει πιο πολλά χρόνια απο ενα pc. Ένας που είχε το PS3 απο το 2007 λογικά θα έχει παίξει ο,τι hi-end παιχνίδι έχει βγεί μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τον κάτοχο pc που πρέπει να σκάει φράγκα ανα 3ετία. Καλα θα ηταν η 3ετια, πιο συντομα νομιζω πως θα χρειαστει καρτα γραφικων. Τελος παντων, ο καθενας κανει την επιλογη του. Η κονσολα για να παιζεις τα παντα μεχρι να βγει η επομενη γενια, με συμβιβασμο στα γραφικα σε σχεση με ενα hi-end pc, και το pc για γραφικα στο maximum αλλα με πολυ περισσοτερα εξοδα. Ο καθενας διαλεγει το δρομο του.
eiffel37 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μια χαρα παιδιά και το pc και το xbox. Το θέμα είναι τι θέλει κανείς και τι ζητάει από το μηχάνημά του. Αν θέλετε τη προσωπική μου άποψη γιατι δουλεύω ως γραφίστας και dj και παράλληλα είμαι και gamer... : Δουλειά δε μπορείς να κάνεις σε pc γινεσαι ρεζίλι σε κρεμάει όσο δυνατό και να νε, όσο μνημες και επεξεργαστες να χει καποια στιγμη θα σε πουλήσει χωρις προιδοποιηση. Οπότε για δουλειά, Imac..! Τώρα στο θέμα μας με τα παιχνίδια μια χαρά παιχνιδομηχανή είναι κ ένα pc, στάνταρ θα βγάλει καλύτερα γραφικά απο όλες τις κονσόλες σε μια 2560 οθόνη με την ανάλογη κάρτα γραφικών..! Ένα xbox360 όμως τσιπαρισμένο θα σας χαρίσει απειρες ώρες παιχνιδιού χωρίς install, uninstall, κολλήματα κτλ... και περισσότερα χρόνια χωρίς έξοδα..! Love xbox. 1
Windows8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το παιξα στο Xbox one φίλου και έχω να πω πως ειναι πιο εθιστικό και απο το κρακ! Παιχνιδαρα!!! Τωρα αυτοι που μετράνε fps, vgs, pgs, gi Joe και δεν ξέρω και γω τι, ειναι οι pcακιδες που νιώθουν ανώτεροι (χωρίς να εχουν φυσικά τούμπανο πισι, ίσα που μπαίνουν ινσόμνια και φβ) και τα παιδιά της σονυ που έκαναν σαν παλαβά οταν είδαν το τρέιλερ και αρχισαν να το κράζουν οταν έμαθαν πως δεν θα βγει στο ps4. Σταματιστε να ασχολείστε με γραφικά, πιξελς και ανοησίες και απολαύστε τα παιχνίδια επιτέλους. Παω να συνεχίσω το παιχνιδιιιιιιι 2
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το παιξα στο Xbox one φίλου και έχω να πω πως ειναι πιο εθιστικό και απο το κρακ! Παιχνιδαρα!!! Τωρα αυτοι που μετράνε fps, vgs, pgs, gi Joe και δεν ξέρω και γω τι, ειναι οι pcακιδες που νιώθουν ανώτεροι (χωρίς να εχουν φυσικά τούμπανο πισι, ίσα που μπαίνουν ινσόμνια και φβ) και τα παιδιά της σονυ που έκαναν σαν παλαβά οταν είδαν το τρέιλερ και αρχισαν να το κράζουν οταν έμαθαν πως δεν θα βγει στο ps4. Σταματιστε να ασχολείστε με γραφικά, πιξελς και ανοησίες και απολαύστε τα παιχνίδια επιτέλους. Παω να συνεχίσω το παιχνιδιιιιιιι αυτοι που μετρανε τα fps προφανώς ξερουν κατι παραπανω γιατι ασχολούνται. και θελουν τα games να τα παιζουν οσο το δυνατό γινετε με καλύτερα γραφικα. επιλογη του καθενός ειναι, βιτσια, όπως θες πες το θες απλα το game; κονσολα. θες παλι το game σε 4k? 1000αρικο για pc. by the way, λιγο ασχετο, αν τσιπαρεις κονσολα(ps3-xbox360), online παιζεις; γιατι διαβαζω πως σε κανουν ban.
Windows8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 by the way, λιγο ασχετο, αν τσιπαρεις κονσολα(ps3-xbox360), online παιζεις; γιατι διαβαζω πως σε κανουν ban. στο Xbox live τρως μπαν. Νομίζω το ιδιο ισχύει και στο Ps network 1
sonyxp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως όποτε διαβάζω Comparison: κονσόλα vs PC απλά γελάω. Η σύγκριση απλά δεν υφίσταται. Να συγκρίνεις τις 2 κονσόλες μεταξύ τους το καταλαβαίνω, να συγκρίνεις εναντίον του PC γιατί; για να δείξεις τι χάνουν όσοι το αγοράσουν σε κονσόλα; είναι απλά γελοίο. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις τις κονσόλες με το PC που είναι τεχνολογικά πάντα μία γενιά μπροστά. Δεν έχει να λέει... οι κονσόλες φτιάχνονται αποκλειστικά για παιχνίδια-γραφικά-εφέ... Οπότε μια κονσόλα θα μπορούσε μια χαρά να έχει καλύτερα εφέ-ποιότητα-γραφικά από ένα καλό PC. Vs Top PC κρατάω τις επιφυλάξεις μου αλλά είναι αυτό που είπα... οι κονσόλες εστιάζουν αποκλειστικά στα παιχνίδια-γραφικά ... οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες... δεν είμαι τρελαμένος Gamer και δεν ψάχνομαι για συγκρίσεις κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα