voltmod Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Από το Eurogamer προέρχεται το συγκεκριμένο video, χάρη στο οποίο μπορούμε να έχουμε μία σχετικά ολοκληρωμένη άποψη τόσο για την έκδοση του Titanfall στο Xbox One όσο και για την έκδοση στο PC. Το Eurogamer τοποθέτησε δίπλα, δίπλα τις δύο εκδόσεις, τονίζοντας τις όποιες διαφορές.Αν και το μη εκπαιδευμένο μάτι στην πλεινότητα των περιπτώσεων, δεν θα παρατηρήσει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις, δεν θα αποφύγει το "screen tearing" στην έκδοση του Xbox One. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το παιχνίδι "τρέχει" σε ανάλυση 1408 x 792 pixels με πιο "αδύναμο" antialiasing, ενώ στην περίπτωση του PC -με εξαπύρηνη AMD FX CPU και Nvidia GeForce GTX 760- "τρέχει" σε ανάλυση 1080p. Δείτε τις διαφορές... Site: Engadget
johnmt2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τι Xbox One και πρασινα αλογα.. pc και παλι pc.... 24
kospetros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ο killer τιτλος του xbox1 καταληγει να ειναι χειροτερος στην κονσολα που υποτιθεται καλειται να υποστηριξει(πλεον και με βιντεο , γιατι εως τωρα μονο φημες ειχαμε) .... πιο epic fail πεθαινεις 4
NikozIO Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Προφανός pc, αλλα μία παιχνιδοκονσόλα δυστυχός βγάζει πιο πολλά χρόνια απο ενα pc. Ένας που είχε το PS3 απο το 2007 λογικά θα έχει παίξει ο,τι hi-end παιχνίδι έχει βγεί μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τον κάτοχο pc που πρέπει να σκάει φράγκα ανα 3ετία. 7
panther_512 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πέρα από το tearing στο Xbox One και το υψηλότερο της ανάλυσης στο PC με την προσθήκη ΑΑ, οι 2 εκδόσεις είναι πανομοιότυπες. Καθαρά στον τεχνικό τομέα των γραφικών, το παιχνίδι είναι μέτριο. Αλλά σε αυτά τα παιχνίδια όλο το ζουμί είναι το gameplay. Και στην περίπτωση αυτή το gameplay του πρέπει να είναι εξαιρετικό, διότι πρώτη φορά βλέπω συνεχώς reviews και σχόλια παικτών να λένε: " Του λείπει αυτό, του λείπει εκείνο, θα ήταν καλύτερο να είχε και αυτό, θα ήταν καλύτερο να είχε και εκείνο. 9 στα 10. 10 στα 10" 5
coffeex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Στο Xbox one βλέπω λίγο εντονότερα τα χρώματα... Με βάση το video, στο PC είναι μακράν καλύτερο.
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εγω παντος δεν ειδα καμια διαφορα στα γραφικα ... παρα μονο στην αναλυση και στο πιξελαρισμα του xbox... μου αρεσε αρκετα παντως στο χμποχ... Αφου ξεραμε απο πριν οτι θα τρεχει 720p τα παιχνιδια... 1
hackerW32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 , αλλα μία παιχνιδοκονσόλα δυστυχός βγάζει πιο πολλά χρόνια απο ενα pc. Ένας που είχε το PS3 απο το 2007 λογικά θα έχει παίξει ο,τι hi-end παιχνίδι έχει βγεί μέχρι τώρα, σε αντίθεση με τον κάτοχο pc που πρέπει να σκάει φράγκα ανα 3ετία. αυτο το ακουω παντου.. δεν ισχύει. αν εχεις κονσολα οσο περνάει ο καιρός τα γραφικα μενουν ιδια. γιατι φυσικα δεν σηκώνει παραπανω. το ιδιο κανεις και με το pc. δεν σου λεει κανεις οτι πρεπει να σκας λεφτα. 5 χρονια με εναν athlon x4 της πλακας ειμαι. 100 ευρω. αν θες τα χαμηλώνεις και τρεχει με 60αρια (vs 30αρια σε ps3) αν τωρα θες να παιζεις με γαματα γραφικα σε full hd τα σκας ναι. το μοναδικο draw back που εχω ειναι οτι η καρτα μου δεν εχει directx11 για τον λογο του οτι ειχα παρει nvidia τοτε που δεν το ειχε βγαλει ακομα. 8
Hlapatsas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μια χαρά μου φαίνεται και το Xbox! Και τα παιχνίδια βγαίνουν κυρίως για τις κονσόλες, οπότε..
dionisisg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 σαν να συγκρινουμε τα σκάτα με την κολώνια..., όπως είναι γνωστό ότι πληρώνεις παίρνεις, δεν είναι δυνατόν μια κονσόλα των 400 - 500 ευρώ να παίζει καλύτερα απο ένα high end pc των 1200 και βάλε... 8
GrandGamer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως όποτε διαβάζω Comparison: κονσόλα vs PC απλά γελάω. Η σύγκριση απλά δεν υφίσταται. Να συγκρίνεις τις 2 κονσόλες μεταξύ τους το καταλαβαίνω, να συγκρίνεις εναντίον του PC γιατί; για να δείξεις τι χάνουν όσοι το αγοράσουν σε κονσόλα; είναι απλά γελοίο. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις τις κονσόλες με το PC που είναι τεχνολογικά πάντα μία γενιά μπροστά. 5
VagelisDer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Στο Xbox one βλέπω λίγο εντονότερα τα χρώματα... Με βάση το video, στο PC είναι μακράν καλύτερο. Οχι και μακραν. Ισα ισα που στο xbox λογο χαμηλοτερης αναλυσης κρυβονται καποιες ατελειες λογο τους παναρχαιου engine!
KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οχι και μακραν. Ισα ισα που στο xbox λογο χαμηλοτερης αναλυσης κρυβονται καποιες ατελειες λογο τους παναρχαιου engine! αντιθετως, υψηλοτερη αναλυση εξομαλυνει καπως αυτες τις ατελειες. 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τα stripes Το Anti-aliasing είναι όλα τα λεφτά στο pc. 3
michael92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Είναι άδικη η σύγκριση γιατί σε ένα καλό PC τρέχει άνετα στα 1440p για να μην πω 4K 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα