Προς το περιεχόμενο

dynamic disk?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάνεις δεν ξέρω πως να φορμάρω ένα δυναμικό δίσκο για να του περάσω win7 δεν με αφήνει να κάνω τίποτα

please help

κάνεις???

Δημοσ.

Το είχα περάσει και εγώ αυτό πριν μια εβδομάδα,έβαλα ένα cd των windows xp το έκανα boot,και φόρμαρα το δίσκο από την εγκατάσταση των xp,μετά το φορμαρισμα έκλεισα το pc και έβαλα τα windows 7 κανονικά.Αν δεν έχεις xp,δοκίμασε με linux ubuntu.

Δημοσ.

Ο δίσκος περιέχει άλλα δεδομένα που τα θέλεις π.χ. σε άλλο partition ή δεν σε ενδιαφέρει και θέλεις να σβήσεις τα πάντα;

Κατά την εγκατάσταση των 7, στο σημείο που σου ζητάει να επιλέξεις δίσκο πάτα κάτω δεξιά στο παράθυρο που λέει "Περισσότερες επιλογές" ή κάπως έτσι. Εκεί διέγραψε το λογικό διαμέρισμα και αν θέλεις να σβήσεις τα πάντα σβήσε ότι άλλο partition υπάρχει.

Μετά επέλεξε τον συνολικό δίσκο και προχώρα στην εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο δίσκος περιέχει άλλα δεδομένα που τα θέλεις π.χ. σε άλλο partition ή δεν σε ενδιαφέρει και θέλεις να σβήσεις τα πάντα;

Κατά την εγκατάσταση των 7, στο σημείο που σου ζητάει να επιλέξεις δίσκο πάτα κάτω δεξιά στο παράθυρο που λέει "Περισσότερες επιλογές" ή κάπως έτσι. Εκεί διέγραψε το λογικό διαμέρισμα και αν θέλεις να σβήσεις τα πάντα σβήσε ότι άλλο partition υπάρχει.

Μετά επέλεξε τον συνολικό δίσκο και προχώρα στην εγκατάσταση.

το έχω φτιάξει φίλε μόνο με linux

δεν γινόταν με τα 7

το γράφω αυτό για να μην το διαβάσει κάνεις και παιδεύεται άδικα με τα 7

Δημοσ.

το έχω φτιάξει φίλε μόνο με linux

δεν γινόταν με τα 7

το γράφω αυτό για να μην το διαβάσει κάνεις και παιδεύεται άδικα με τα 7

Δηλαδή πάτησες εκεί που σου είπα και δεν σε άφηνε να διαγράψεις τον λογικό δίσκο; Εκεί (στο Περισσότερες επιλογές δίσκων) μπορείς να κάνεις τα πάντα με τους δίσκους.

Διατηρώ αμφιβολίες στο ότι δεν μπορεί να γίνει, θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσ.

όντως φίλε δεν γίνεται να παιδευόμουν 3 ώρες μέχρι να βάλω linux και μετά έβαλα κανονικά 7αρια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...