giannis97 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν εχω CD φίλε καί είναι δύσκολο να το κάνω αλλού!
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Γιάννη μηπως δεν έκανες κατι σωστά με το usb ? δοκίμασε το αλλη μια φορα αν μπορεις . Αλλιως δοκίμασε το winflash οπως λεει και ο οδηγός και δες αν το usb stick ειναι σε ntfs η fat32 δοκίμασε και με τα 2 μηπως δεν στο βλέπει το bios με καποιο απο τα 2
giannis97 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 κατάλαβα θα το δοκιμάσω και θα σου πω SPANK γιατί να μην το κάνω install όπως ένα πρόγραμμα;επειδή έχει ένα SETUP μέσα στον φάκελο με τα windows
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Αν το κανεις ετσι απο το setup θα σου περάσει τα 7 πανω απο τα xp δεν θα κανει καθαρή εγκατάσταση
giannis97 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 κατάλαβα εντάξει, πως να αλλάξω το ntfs χωρίς format? εσύ ποία έκδοση λες να κατεβάσω;; το home premium ή τα pro??( θα τα κατεβάσω απο το λινκ που μου έδωσες!)
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κανε format σε ntfs ή fat32 το usb stick και ακολούθα την διαδικασία στον οδηγό αλλιως δοκίμασε και το winflash , κατέβασε τα pro τα windows κανε την διαδικασία και βλέπουμε
giannis97 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 όλα είναι οκ ευχαριστώ πολύ, τα εγκατέστησα
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραία να σαι καλα , τελικα ποιο ηταν το πρόβλημα ετσι απο περιέργεια ?
giannis97 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 μετέτρεψα το σύστημα αρχείων σε fat32. τα windows που μου έδωσες εσύ, το λινκ, είναι μια χαρά!! πρέπει να κάνω activate τα windows, τα είχα περάσει και παλιά αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, μου δίνεις ένα λινκ για activate? είναι για windows 7 pro 32bit
arc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 μετέτρεψα το σύστημα αρχείων σε fat32. τα windows που μου έδωσες εσύ, το λινκ, είναι μια χαρά!! πρέπει να κάνω activate τα windows, τα είχα περάσει και παλιά αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, μου δίνεις ένα λινκ για activate? είναι για windows 7 pro 32bit Δεν είχες serial windows 7 από το μηχάνημα;
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Για το 2ο ερώτημα σου απαγορεύεται απο τους κανόνες του forum τετοιες συζητήσεις
giannis97 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 κατάλαβα οκ, βρήκα εξάλλου, να σε ρωτήσω κάτι..έχω ακούσει ότι τα windows όταν τα κατεβάζεις δημιουργόυν πολλά προβλήματα ισχύει;;και επίσης κάνω κανονικά ubdate όπως στα αυθεντικά;
arc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 κατάλαβα οκ, βρήκα εξάλλου, να σε ρωτήσω κάτι..έχω ακούσει ότι τα windows όταν τα κατεβάζεις δημιουργόυν πολλά προβλήματα ισχύει;;και επίσης κάνω κανονικά ubdate όπως στα αυθεντικά; αν το iso που κατεβασεις ειναι untouched (δηλαδη ίδιο με τα επισημα - ελεγχεις md5,sha1) και χρησιμοποιήσεις κανονικό serial δεν θα δημιουργηθεί κανενα πρόβλημα. Αν αντίθετα κατεβάσεις οτι iso βρεις πρώτο και χρησιμοποιήσεις οτι activator σου πασάρουν, το πιο πιθανό ειναι με το τέλος της εγκατάστασης, θα έχεις ήδη πακετάκι με malware. Αυτό γιατί πολλά απο τα iso ειναι πειραγμένα και σχεδόν όλα τα activators κρύβουν γιους και κόρες. Ομοίως για πειραγμένες editions τύπου black,gamer, κλπ
giannis97 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 δεν καταλαβαίνω τι λες φίλε.κατέβασα ότι iso βρήκα!
Andrew Geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 το iso που κατεβασες πρεπει να 'ναι απο αξιοπιστη πηγη (π.χ msdn.digitalriver.net)Επισης το να εχεις τα Windows αλλα να μην τα εχεις ενεργοποιημενα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ (συγγνωμη για τα κεφαλαια απλα ηθελα να το τονισω αυτο!).Μπορεις να κανεις εγκατασταση χωρις product key καποιες λειτουργιες ομως μετα απο 30 μερες που ειναι απενεργοποιημενα θα σου χαθουν (π.χ. aero). Και επειδη αυτες οι λειτουργιες απενεργοποιουνται δεν ειναι παρανομο. οποτε μπορεις να τα'χεις απενεργοποιημενα οσο γουσταρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα