Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, ένας φίλος μου έδωσε έναν υπολογιστή desktop turbo-x ο οποίος έχει μέσα τα WINDOWS XP και θέλω να περάσω τα windows 7 πως μπορώ να το κάνω μέσω usb stick?? αλλά δεν θέλω να μείνουν και τα XP μέσα θέλω να έχω μόνο τα 7..!!κατεβάζω τα windows 7 αυτή την στιγμή σε .iso απλώς μετά δεν ξέρω τι κάνω!!σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!

Δημοσ.

όταν κάνω αυτή την διαδικασία θα υπάρχουν και τα XP μετά;; εκτός αυτού εάν τα κάνω εγκατάσταση μέσω των XP όπως ένα πρόγραμμα, θα υπάρχουν και τα XP? ή μόνο τα 7?

Δημοσ.

Οχι δεν θα υπάρχουν πριν αρχίσει η εγκατάσταση θα πατήσεις format στο συγκεκριμένο partition που εχει τα windows και θα περάσει τα 7 μετα

Δημοσ.

Ειναι ο χώρος στον δίσκο που εγκαθιστούνται τα windows ή γενικα κομμάτια σε ενα δίσκο , για να μην σε μπερδέψω οταν μπεις στην εγκατάσταση θα φτάσεις σε ενα σημείο που θα σου δείχνει τον δίσκο , εκει πατας format και συνέχεια μετα για να προχωρήσει στην εγκατάσταση των 7

Δημοσ.

Εκανα ακριβως Ότι λέει έβαλα και στην πρώτη θέση το usb, μόλις βάζω το usb και πάω να ανοίξω τον υπολογιστή για να περάσω τα Windows 7 μου λέει

Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key..τι γίνεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...