george4791 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 καλησπερα σε ολους τους φιλους, διαβασα αρκετες ωρες τα ποστς και θελω να ρωτησω για προτασεις λαπτοπ για συνδεση με 1080p προβολεα για αναπαραγωγη xbmc ή hd mkv ταινιων ωστε να μην εχει κολληματα (stuttering κτλ), παιχνιδια και τετοια καθολου γιατι εχω ps4 κτλ ειδα ορισμενα μοντελα ι7, με nvidia καρτες 745 ή 750, 1080 αναλυση κτλ αλλα δεν ξερω εαν χρειαζεται τοσο καλο λαπτοπ για την χρηση που το θελω, ευχαριστω/γιωργος 1
ramarg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 καλησπερα σε ολους τους φιλους, διαβασα αρκετες ωρες τα ποστς και θελω να ρωτησω για προτασεις λαπτοπ για συνδεση με 1080p προβολεα για αναπαραγωγη xbmc ή hd mkv ταινιων ωστε να μην εχει κολληματα (stuttering κτλ), παιχνιδια και τετοια καθολου γιατι εχω ps4 κτλ ειδα ορισμενα μοντελα ι7, με nvidia καρτες 745 ή 750, 1080 αναλυση κτλ αλλα δεν ξερω εαν χρειαζεται τοσο καλο λαπτοπ για την χρηση που το θελω, ευχαριστω/γιωργος Κινήσου προς λενοβο..Αξιόπιστα,πανεμορφο design,θηρία,αψογο σερβις-υποστηριξη. Σηκωνει ανετα αυτα που ζητας και ακομα περισσοτερα.. Επίσης καλό είναι εφόσον δίνεις κοντα στο 1000αρικο,αν και δεν χρειαζεται να δωσεις 1000 να παρεις κατι δυνατο Οι απαιτησεις αυξανονται μερα με τη μερα επομενως για να μην δεις πτωση επιδοσεων για αρκετα χρονια εαν ειναι δυνατο και αξιοπιστο δεν θα εχεις προβλημα..Ψαξε κατι σε λενοβο λοιπον και στειλε εδω να τσεκάρουμε
george4791 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση ramarg, εκανα μια λιστα με τα παρακατω παρομοια laptops, ειναι ολα i7 full hd αναλυση, το turbo x φοραει την καλυτερη καρτα γραφικων και μετα το lenovo, επισης το turbo-x εχει 16gb ram ενω τα αλλα 8gb και ειναι και πιο φτηνο, το lenovo δεν εχει οπτικο μεσο ενω τα αλλα εχουν, απλα εδω μπαινει το μεγαλο ερωτημα στην ποιοτητα κατασκευης και αντοχης εσυ τι λες? http://www.skroutz.gr/comparelists/25?compare=3852931%2C4278783%2C3851642%2C4450329%2C3814501 1
ramarg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση ramarg, εκανα μια λιστα με τα παρακατω παρομοια laptops, ειναι ολα i7 full hd αναλυση, το turbo x φοραει την καλυτερη καρτα γραφικων και μετα το lenovo, επισης το turbo-x εχει 16gb ram ενω τα αλλα 8gb και ειναι και πιο φτηνο, το lenovo δεν εχει οπτικο μεσο ενω τα αλλα εχουν, απλα εδω μπαινει το μεγαλο ερωτημα στην ποιοτητα κατασκευης και αντοχης εσυ τι λες? http://www.skroutz.gr/comparelists/25?compare=3852931%2C4278783%2C3851642%2C4450329%2C3814501 Θα τα κοιταξω αυριο που θα εχω χρονο και θα σου πω γιατι ειναι αργα.Περιμενε απαντηση μου
Ailuros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση ramarg, εκανα μια λιστα με τα παρακατω παρομοια laptops, ειναι ολα i7 full hd αναλυση, το turbo x φοραει την καλυτερη καρτα γραφικων και μετα το lenovo, επισης το turbo-x εχει 16gb ram ενω τα αλλα 8gb και ειναι και πιο φτηνο, το lenovo δεν εχει οπτικο μεσο ενω τα αλλα εχουν, απλα εδω μπαινει το μεγαλο ερωτημα στην ποιοτητα κατασκευης και αντοχης εσυ τι λες? http://www.skroutz.gr/comparelists/25?compare=3852931%2C4278783%2C3851642%2C4450329%2C3814501 Εγώ θα έβγαζα προσωπικά τα turboX από την σύγκριση για να στενέψουν λίγο τα όρια επιλογών.
george4791 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, στην λιστα που ειχα βαλει προχθες ηταν ολα παρομοια laptopos ακομα και στις τιμες, χθες που ξανα ανοιξα την λιστα μου ειδα οτι το asus απο 1.100 ευρο ειχε παει στα 799... ρωτησα και εψαξα το ιντερνετ ολη μερα και ολοι μου ειπαν οτι με αυτα τα specs ειναι σουπερ ευκαρια οποτε πηγα το βραδυ στο public και το πηρα, ηδη σημερα το εχω σεταρει και πραγματικα ειναι πολυ δυνατο μηχανημα, πολυ ωραιο design, ειμαι πολυ ευχαριστημενος χμους/γιωργος
ramarg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, στην λιστα που ειχα βαλει προχθες ηταν ολα παρομοια laptopos ακομα και στις τιμες, χθες που ξανα ανοιξα την λιστα μου ειδα οτι το asus απο 1.100 ευρο ειχε παει στα 799... ρωτησα και εψαξα το ιντερνετ ολη μερα και ολοι μου ειπαν οτι με αυτα τα specs ειναι σουπερ ευκαρια οποτε πηγα το βραδυ στο public και το πηρα, ηδη σημερα το εχω σεταρει και πραγματικα ειναι πολυ δυνατο μηχανημα, πολυ ωραιο design, ειμαι πολυ ευχαριστημενος χμους/γιωργος Eξαιρετικά.Εφόσον ήταν ευκαιρία κερδισμένος βγήκες..Για καλή σου τύχη,όπως είπε και ο moderator δεν πηρες καποιο turbo-x.Μακριά από πλαίσιο γενικά.Να το έχεις πάντα στο μυαλό σου αυτό.Καλορίζικος ο νεος σου φορητος ! Δώσε βάση στις πρωτες φορτίσεις της μπαταρίας μόνο..Να είναι πλήρεις (100% η καθε φορτιση) έτσι ώστε να συμπληρωθουν ολοκληροι οι πρωτοι κυκλοι φόρτισης.. (Γενικές συμβουλές : Μην την αφήνεις να πέφτει κατω απο 20%.Θα την φορτιζεις αμεσως..Θα τυχει να πεσει κατω απο 20,δεν λεω αλλα μην το κανεις συνηθεια..Μειωνεις την χωρητικοτητα της μπαταριας. Υψηλές φορτισεις κοντα στο 60% τονώνουν την μπαταρια,ενισχυουν-διατηρουν την χωρητικοτητα της. Μία φορά το μήνα αδειασμα εντελως-και φορτισμα full 100%. Eαν θελεις να αφησεις την μπαταρια καποιο διαστημα στο συρταρι ας πουμε,μην την φορτισεις 100%.Ενα 50-60% ειναι ο,τι πρέπει.)
george4791 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Eξαιρετικά.Εφόσον ήταν ευκαιρία κερδισμένος βγήκες..Για καλή σου τύχη,όπως είπε και ο moderator δεν πηρες καποιο turbo-x.Μακριά από πλαίσιο γενικά.Να το έχεις πάντα στο μυαλό σου αυτό.Καλορίζικος ο νεος σου φορητος ! Δώσε βάση στις πρωτες φορτίσεις της μπαταρίας μόνο..Να είναι πλήρεις (100% η καθε φορτιση) έτσι ώστε να συμπληρωθουν ολοκληροι οι πρωτοι κυκλοι φόρτισης.. (Γενικές συμβουλές : Μην την αφήνεις να πέφτει κατω απο 20%.Θα την φορτιζεις αμεσως..Θα τυχει να πεσει κατω απο 20,δεν λεω αλλα μην το κανεις συνηθεια..Μειωνεις την χωρητικοτητα της μπαταριας. Υψηλές φορτισεις κοντα στο 60% τονώνουν την μπαταρια,ενισχυουν-διατηρουν την χωρητικοτητα της. Μία φορά το μήνα αδειασμα εντελως-και φορτισμα full 100%. Eαν θελεις να αφησεις την μπαταρια καποιο διαστημα στο συρταρι ας πουμε,μην την φορτισεις 100%.Ενα 50-60% ειναι ο,τι πρέπει.) ναι σαι καλα για τις συμβουλες φιλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα