koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εχω ενα λαπτοπ με win7 και την gt540m και αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα.Απο την 331.82 ειπα να παω στην 335.23 1η φορα με σω nvidia experience(μη χεσω) και στην εγκατασταση μολις εβγαλε τους παλιους κατι εγινε οταν εβαζε τους καινουριους(335.23) και ετσι εμεινα χωρις drivers.Ειπα να παω να τους κατεβασω απο το site αλλα δεν τους βρηκε και τωρα του ξανακατεβαζω με nvidia experience. 1ον)Τι βλακεια και μιση ειναι το nvidia experience,τουλαχιστον με την καρτα που εχω δεν με εχει βοηθησει πουθενα παρα μονο ειναι ενα προγραμμα που σκυλοκολαει. 2ον)Αν δεν μπουν παλι οι drivers τι να κανω? 3ον)Το nvidia experience ειναι απαραιτητο να το εχω?? ξανα απετυχε,τι να κανω??
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μπες σε safe mode και αφου κανεις uninstall τους drivers καθάρισε οτι υπολοίματα εχουν μεινει με DDU (http://www.wagnardmobile.com/DDU/) , μετα κατέβασε τους απο το site της nvidia και δοκίμασε αν ειναι κομπλες τώρα
koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δυσκολα μου βαζεις..σε safe mode πως να μπω;Και το safe mode τι διαφορα εχει οταν ανοιγω το λαπτοπ κανονικα;
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ωραία τοτε για να μην σε μπερδέψω κανε τα παραπάνω κανονικα οπως λειτουργείς το pc
koularasss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τελικα εκανα ακομα μια επανεκινηση το λαπτοπ και εγκατασταθηκαν κανονικα. Ευχαριστω για τον χρονο σου
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μια χαρα Παντως αν αντιμετωπίσεις παλι πρόβλημα εχε υπόψιν την παραπάνω διαδικασία με το DDU που σου ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα