Mavros_01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αφήσω τη cyta και να πάω στη wind για την vdsl στα 30-35 ευρω. Θα ήθελα να μου προτεινετε ένα modem-router οικονομικό, που να μη με κάνει να καταραστώ την ώρα και τη στιγμή που άλλαξα εταιρία. Oικιακή χρήση με diablo,λιγα torrents και streaming HD(οχι ταυτόχρονα), συνδέονται δύο υπολογιστές κι ένα κινητό,ψιλοάσχετος απο δίκτυα!
Vagos-11- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αφου θα σου δωσει η wind router γιατι θες να παρεις; Sent from my iPhone using Insomnia
Mavros_01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Vagos δε δινει router η wind.'Εχει την επιλογή να αγοράσεις το ZTE ZXHN H108L,αλλά για vdsl δεν αναφέρει κάτι.Τουλάχιστον έτσι ειναι στην ιστοσελίδα τους. Παιδιά οποιος γνωρίζει κάτι...
jkoukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αναφέρει (κάτω-κάτω) ρητά ότι ο εξοπλισμός για συνδέσεις VDSL είναι δωρεάν (βασικά με χρησιδάνειο). Στις ADSL συνδέσεις είτε τον πληρώνεις 20€ (και σου μένει) είτε δεν παίρνεις και χρησιμοποιείς δικιά σου συσκευή.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 απλα για να ξερεις.ολοι μα ολοι οι παροχοι ειτε βαλεις adsl ειτε vdsl παντα σου δινουν ρουτερ.το μονο που αλλαζει ειναι οτι μερικοι παροχοι στο χαριζουν αλλα αμα χαλασει και ειναι εκτος εγγυησης το πληρωνεις (ή πρεπει να κανεις ανανεωση συμβολαιου για να παρεις νεο) ενω αλλοι στο δινουν σαν χρησιδανειο.το επιστρεφεις αμα διακοψεις αλλα αμα χαλασει σου δινουν αλλο αυτοι.μην περιμενεις βεβαια να σου δωσουν κανα τρελλο ρουτερ.δυστυχως οι περισσοτεροι παροχοι σε adsl δινουν zte που ειναι μαυρα χαλια ενω σε vdsl παιζουν διαφορα.αν ειναι zte μην περιμενεις πολλα γενικοτερα.και το κακο ειναι οτι για καλο vdsl ρουτερ πας πανω απο 100 ευρω. επισης ασχετο με ολο αυτο αλλα αμα βαλεις vdsl να ξερεις οτι ισως χρειαστουν μετατροπες στην καλωδιωση σου για να πιασεις το μεγιστο που μπορει η γραμμη σου.αν εχεις παραλληλα συνδεδεμενα τηλεφωνα σε παραλληλα πριζακια με φιλτρο τοτε δεν εχεις την ιδανικη καλωδιωση για vdsl.πρεπει ολα τα τηλεφωνα να ξεκινανε πανω απο το splitter στην vdsl για να μην χασεις σε ταχυτητα.
emmxen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Το παρέχει δωρεάν, και είναι παρά πολύ καλό. 45/8 βυρωνα.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Το παρέχει δωρεάν, και είναι παρά πολύ καλό. 45/8 βυρωνα. ποιο ειναι πολυ καλο ?το zte???οτι συγχρονιζει 45/8 δεν σημαινει οτι ειναι καλο ρουτερ.
emmxen Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εννοω η συνδεση. Το ρουτερ εχει καλες κεραιες τουλαχιστον
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Εννοω η συνδεση. Το ρουτερ εχει καλες κεραιες τουλαχιστον ναι τ 45//8 μια χαρα ειναι αν μιλαμε οτι παιρνεις απο το αστικο κεντρο.ισως να επαιζε και καλυτερα αλλα εξαρτατε πως εχεις και την καλωδιωση σπιτι.κατα τα αλλα απο τα zte μην περιμενεις πολλα πραγματα.αλλα επειδη εισαι και vdsl δεν ειναι και οτι πιο φτηνο να αλλαξεις ρουτερ.οποτε αφου παιζεις μια χαρα κρατησε το για την ωρα.τουλαχιστον το zte vdsl μαλλον παιζει καλυτερα απο του adsl το zte που δινουν και που παραπονιουνται ολοι για το ασυρματο του (και οχι μονο).
pabou13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Χαλι μαυρο ειναι και το zte για VDSL, πολλα προβληματα μου εχει βγαλει. Συνδεθηκα εχθες με Wind και η ταχυτητα μου ειναι 36/5. Πρωτ'απ'ολα οποιος μπαινει με wifi πιανει χαμηλη ταχυτητα της ταξης των 15-17mbps στην καλυτερη (διπλα απο το ρουτερ), αν συνδεσεις δυο συσκευες πεφτει ακομα περισσοτερο. To upload κατα ενα περιεργο τροπο δεν αλλαζει. Οταν το συνδεω σε access point μια δινει internet μια οχι, αναλογα με τις ωρες του. Τελος οταν του βαζω αρκετα downloads ταυτοχρονα απo rapidshare μπουκωνει, με αποτελεσμα να μου ριχνει την ταχυτητα στα 18-20mbps (υπολογιστης με ethernet).
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Χαλι μαυρο ειναι και το zte για VDSL, πολλα προβληματα μου εχει βγαλει. Συνδεθηκα εχθες με Wind και η ταχυτητα μου ειναι 36/5. Πρωτ'απ'ολα οποιος μπαινει με wifi πιανει χαμηλη ταχυτητα της ταξης των 15-17mbps στην καλυτερη (διπλα απο το ρουτερ), αν συνδεσεις δυο συσκευες πεφτει ακομα περισσοτερο. To upload κατα ενα περιεργο τροπο δεν αλλαζει. Οταν το συνδεω σε access point μια δινει internet μια οχι, αναλογα με τις ωρες του. Τελος οταν του βαζω αρκετα downloads ταυτοχρονα απo rapidshare μπουκωνει, με αποτελεσμα να μου ριχνει την ταχυτητα στα 18-20mbps (υπολογιστης με ethernet). γενικα τα zte ειναι μια φτηνη λυση για τον provider.οποτε με το καλο βρες τιποτα λεφτα σιγα σιγα να το αλλαξεις.1000 φορες κανα thomson vdsl ή ακομα καλυτερα κανα draytek παρα zte.τωρα για το access point αν ειναι απα access pointκαι οχι ρουτερ πρεπει να του βαλεις διαφορετικη ip απο το zte και να μην εχει dhcp>μετα παιξε με τα κλειδωματα και τα καναλια αν σου κανει νερα.εκτος αν τα νερα γινονται απο το zte.εκει θελει δοκιμες με Ping οταν πχ δεν παιζει να δεις αν βλεπεις το access point και αν βλεπεις και το vdsl router.επισης για το access point τυπικα κανα firmware update.αλλα ναι γενικοτερα σαπιδορουτερ.μονο για τα zte για adsl θα δεις 800 ανοιχτα θεματα για προβληματα.απο τοτε που τα δινουν οι Providers εχει γεμισει το forum με θεματα αναφορας προβληματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα