loofas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εχω αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807670 τρια ανεμιστηρακια απο αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650179 και τον fx8320 και πραγματικα ο θορυβος δεν αντεχεται κανει θορυβο συνεχεια απο οταν τον ανοιγω και απο οταν τον αγορασα,εδω και 5 μηνες περπου.Υψηλες θερμοκρασιες δεν ανεβαζει δειτε και τις φωτογραφιες.που οφειλεται ο θορυβος?στον επεξεργαστη?πως διορθωνεται?
trujillo2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 η ψυκτρα της amd ειναι θορυβωδης . αλλα για να σιγουρευετεις αν οντως οφειλεται εκει βαλε το δαχτυλο σου στο κεντρο της ψυκτρας και σταματησε την . αν ο θορυβος ελαττωθει τοτε αλλαζεις ψυκτρα . αν οχι το ψαχνουμε περισσοτερο . επισης το λινκ για τα ανεμιστηρακια σου ειναι λαθος
Hyphen Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εχω αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807670 τρια ανεμιστηρακια απο αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650179 και τον fx8320 και πραγματικα ο θορυβος δεν αντεχεται κανει θορυβο συνεχεια απο οταν τον ανοιγω και απο οταν τον αγορασα,εδω και 5 μηνες περπου.Υψηλες θερμοκρασιες δεν ανεβαζει δειτε και τις φωτογραφιες.που οφειλεται ο θορυβος?στον επεξεργαστη?πως διορθωνεται? Κλασσικο προβλημα της μαμα ψυκτρας. Αν δεις στο Hwmonitor λεει 2500rpm. Πες μας ενα budget να σου πουμε μια αθορυβη να λυθει το προβλημα. Υ.Γ. τα arctic επειδη τα εχω και εγω στα 900-1000 δεν τα λες και αθορυβα εσενα δουλευουν στις 1400-1500 απο οτι βλεπω...εκει ειναι πολυ δυνατος ο θορυβος σιγουρα. Ριξε λιγο και τα arctic στις 1000
loofas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 σταματησα την ψυκτρα και ο θορυβος ηταν ο ιδιος και μετα εβγαλα το πλαινο ανεμιστηρακι(αυτο που ειναι πανω στην πορτα) εξω απο το κουτι και ο θορυβος ελλατωθηκε αισθητα Κλασσικο προβλημα της μαμα ψυκτρας. Αν δεις στο Hwmonitor λεει 2500rpm. Πες μας ενα budget να σου πουμε μια αθορυβη να λυθει το προβλημα. Υ.Γ. τα arctic επειδη τα εχω και εγω στα 900-1000 δεν τα λες και αθορυβα εσενα δουλευουν στις 1400-1500 απο οτι βλεπω...εκει ειναι πολυ δυνατος ο θορυβος σιγουρα. Ριξε λιγο και τα arctic στις 1000 δεν ξερω ποσο πανε οι τιμες αλλα αν χρειαστει να αγορασω θελω κατι για να ξενοιασω πως ριχνω τις στροφες?απο bios?
p07apo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) σταματησα την ψυκτρα και ο θορυβος ηταν ο ιδιος και μετα εβγαλα το πλαινο ανεμιστηρακι(αυτο που ειναι πανω στην πορτα) εξω απο το κουτι και ο θορυβος ελλατωθηκε αισθητα δεν ξερω ποσο πανε οι τιμες αλλα αν χρειαστει να αγορασω θελω κατι για να ξενοιασω πως ριχνω τις στροφες?απο bios? Για να ξενοιάσεις μια πολύ καλή λύση, αν όχι η καλύτερη, είναι η Noctua http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?from=catspan&keyphrase=noctua αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβοι. Τις στροφές για να τiς ρίξεις πρέπει οι ανεμιστήρες να είναι σε chassis και όχι σε power θύρα πάνω στην μητρική. Πες μας το μοντέλο της μητρικής σου για να σε βοηθήσουμε παραπάνω. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από p07apo
Hyphen Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 σταματησα την ψυκτρα και ο θορυβος ηταν ο ιδιος και μετα εβγαλα το πλαινο ανεμιστηρακι(αυτο που ειναι πανω στην πορτα) εξω απο το κουτι και ο θορυβος ελλατωθηκε αισθητα δεν ξερω ποσο πανε οι τιμες αλλα αν χρειαστει να αγορασω θελω κατι για να ξενοιασω πως ριχνω τις στροφες?απο bios? Γιατι μιλας? για ψυκτρα ή ανεμιστηρες? Για τις στροφες τωρα σου απαντησε πρεπει να ειναι στο βυσμα chassis δηλαδη ελεγχομενους. Για να ξενοιάσεις μια πολύ καλή λύση, αν όχι η καλύτερη, είναι η Noctua http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?from=catspan&keyphrase=noctua αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβοι. Τις στροφές για να της ρίξεις πρέπει οι ανεμιστήρες να είναι σε chassis και όχι σε power θύρα πάνω στην μητρική. Πες μας το μοντέλο της μητρικής σου για να σε βοηθήσουμε παραπάνω. παντως πανακριβη λυση
loofas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 εγω πιστευω δεν χρειαζομαι ψυκτρα,το προβλημα ειναι στο πλαινο ανεμιστηρακι,αυτο κανει πολυ θορυβο και δεν νομιζω οτι ειναι λογω στροφων αλλα επειδη ειναι πολυ κοντα στην πορτα και δημιουργειται ο ηχος χωρις διεξοδο...αν βγαλω τελειως το ανεμιστηρακι πειραζει?
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 βγαλε το και δες θερμοκρασιες.ανοιξε ενα hw monitor,βαλε να κανει ενα τεστ και οταν δεις οτι σταθεροποιουντε οι θερμοκρασιες.ανοιξε το πλαινο και αποσυνδεσε το ανεμιστηρακι και δες εαν κατα την διαρκεια του τεστ ανεβουν οι θερμοκρασιες.μην ξεχασεις να κλεισεις το καπακι.
loofas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 πως βγαζω το ανεμιστηρακι?πρεπει να ρυθμισω τιποτα πιο πριν?
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 βρισκεις το καλωδιο του ανεμιστηρα.βλεπεις σε τι βυσμα καταληγει και το βγαζεις. εαν θελεις μετα να τον αφαιρεσεις τελειως,απλα ξεβιδωσεις τις 4 βιδες που τον κρατανε στο πλαινο.
loofas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 δεν θελει να ρυθμισω τιποτα απο bios?(δεν γνωριζω και πολλα για αυτο ρωταω)
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 εαν μιλαμε για το πλαινο ανεμιστηρα (που,σουρωμενος δεν ειμαι οποτε μαλλον γιαυτον μιλαμε) τοτε οχι δεν πρεπει να ρυθμισεις τιποτα.
loofas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 οκ,ευχαριστω πολυ φιλε,θα το δοκιμασω αυριο
chrisxkar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δε ξερω φιλε μου αν φταει στη δικια σου περιπτωση ο πλαινος ανεμηστηρας αλλα γενικοτερα οι AMD φημιζονται για τον θορηβο που κανουν και εγω που αγορασα τον 8350 εχω χασει ενα μερος της ακοης μου οταν ιδιως παω να παιξω και κανα παιχνιδι...αστα αμα φταει ο επεξεργαστης και δεν θες να αγορασεις αλλον κατεβασε ενα tuner και ρυθμισε τη ψυκτρα να ανοιγει σε ποιο υψηλες θερμοκρασιες
Thanos1972 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 αμα εχεις την ψυχτρα να δουλευει στα τερματα λογικο. υπαρχει περιτπωση να φταιει ο πλαινος....οχι τοσο ο ανεμιστηρας οσο η ροη του αερα που περναει απο τις γριλλιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα