speedy23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ενα μικρο προβληματακι που παρατηρησα μετα το update λογισμικου. Το battery indicator ειναι λευκο αντι για πρασινο οπως λευκα ειναι και τα βελακια κατω απο την ενδειξη του wifi . Ηταν κατι σε πορτοκαλι αν θυμαμαι καλα. Ρωτησα και αλλα ατομα που το εχουν κανει το update και δεν ηταν ετσι. Υπαρχει τροπος να το επαναφερω στα χρωματα που ηταν? 1
kataramenos32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Χωρις ροοτ δεν νομιζω πως γινεται αν και δεν μου κανει για προβλημα 1
poihths Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ενα μικρο προβληματακι που παρατηρησα μετα το update λογισμικου. Το battery indicator ειναι λευκο αντι για πρασινο οπως λευκα ειναι και τα βελακια κατω απο την ενδειξη του wifi . Ηταν κατι σε πορτοκαλι αν θυμαμαι καλα. Ρωτησα και αλλα ατομα που το εχουν κανει το update και δεν ηταν ετσι. Υπαρχει τροπος να το επαναφερω στα χρωματα που ηταν? μονοχρωμο ειναι κ μενα κ δεν αλλαζει αν θες ναχει χρωμα κατεβασε καποιο app που κανει την ιδια δουλεια 1
DJ_Duker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Στο KitKat το χρώμα που έχει υιοθετηθεί στην πάνω μπάρα είναι το λευκό. Μόνο με root και εγκατάσταση π.χ. του Xposed framework μπορείς να παίξεις και να το αλλάξεις. 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το δικο μου προβλημα ειναι πως δεν παιρνει την 4.4.2 kit kat... τωρα εχω 4.3 με αρκετα σκαλωματα και οταν παω για ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι ειναι ηδη ενημερωμενο.... για πειτε ιδέες. . Μιλαμε για s4 16gb αγορασμενο πριν 3 μηνες απο skroutz... Και δεν εχω κανει ποτε root αν παιζει ρολο...
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το δικο μου προβλημα ειναι πως δεν παιρνει την 4.4.2 kit kat... τωρα εχω 4.3 με αρκετα σκαλωματα και οταν παω για ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι ειναι ηδη ενημερωμενο.... για πειτε ιδέες. . Μιλαμε για s4 16gb αγορασμενο πριν 3 μηνες απο skroutz... Και δεν εχω κανει ποτε root αν παιζει ρολο... Απλα δεν εχει ξεκινησει η αναβαθμιση στο region απο το οποιο ειναι η συσκευη σου μαλλον
ρεσπεψτ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Και γω αυτο ειναι το μονο που σκέφτομαι αλλα το κινητο σκαλωνει πολυ... μπορω να ξαναπεράσω παλι την 4.3 μηπως φτιαξει? Και αν ναι μονο με πισι ε?
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μπες σε recovery και κανε factory reset αλλα εχε υποψη να κρατησεις back up γιατι θα χαθουν ολα
ρεσπεψτ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το εκανα και αυτο αλλα τρωει κατι σκαλωματακια στο ακυρο.....
poihths Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 σκαλωματα τρωνε γενικως απενεργοποιησε του την εξοικονομιση ενεργειας θα δεις διαφορα
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Για να μην ανοιγω άλλο θεμα Σημερα μου ηρθε κι εμενα η νεα εκδοση και το πρωτο πρόβλημα είναι ότι όταν είμαι μεσα σε μια εφαρμογή και παταω το home button δεν με παει στην αρχικη οθονη . Εκει με παει με επανηλλειμενα πατηματα του κατω δεξιου κουμπιού Πρόβλημα ή καποια ρυθμιση ? Το home button το μονο που κανει είναι να ανοιγει την οθονη για να την ξεκλειδωσω Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα