Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

Χαλασε ο μετασχηματιστης ενος Τοshiba Satellite L500D-163 που εχω και μια κανει επαφη και μια δεν κανει.

Που μπορω να βρω ενα ιδιο?

και πρεπει να ειναι original ή imitation?

To χρειαζομαι αμεσα γιαυτο παρακαλω βοηθηστε.
Ευχαριστω!

μπορει να με βοηθγησει κανει να μκου π[ει παιδια τι ακι απου να το παραγγειλω?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια φιλε σπαν μολςι ειδα το λιθνκ που εγραψςς και αναφερει

GENUINE TOSHIBA Satellite L755D-128 CHARGER ORYGINAL AC ADAPTER POWER SUPPLY

εγω εχω το satellite L500D-163

φιλε μου εχει διαφορα καλωδιο και στα 2 τα σιτε και δεν κερω ποιο ακρι ως ταιριαζει στο satellite L500D-163

μπορεις σε παρακαλω να μου δειξει ακομα πιο συγκεκριμενα?

Δημοσ.

θα σε γελάσω  ίσως αν δεις πάνω στο χαλασμένο μετασχηματιστη τι τιμές αναγράφει και τις ταιριάξεις

πχ:

Input Voltage: 100-240V. 

Input Frequency: 50-60Hz. 
Output Voltage: 19VDC. 
Output Currect: 6,3A. 

Connecter Size (mm): 5.5*2.5

αλλιώς κανε ένα τηλ στο συγκεκριμένο site και ρωτά τους ίσως γνωρίζουν να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Παιδι τομ δικο μου γραφει

19V -- 4,7A και εχει 3-pin connector

Αρα τα παραπανω δεν ταιριζαεουν γιατι λενε 6,3Α

Μπορουμε να βρουμε καποιο που θα ταιριζει ακριβεστατα και στην οιο συμφερουσα τιμη?

και πρεπει αν ειναι γνησιο η θα δουλεωει καλα και ενα imitation?

Αυτο ακριβςω ειανιτ ο κοντελο που ψαχνω:

http://www.ideal.gr/index.php/e-shop/adapters/19v-2-37-2pins-48-49-50-51-52-detail

Δημοσ.

ενα παραδειγμα σου εδωσα παραπανω. Απο αυτα που εγραψες δειχνει να ταιριαζει αυτο

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3559

κοιταν  την εικονα που δειχνει για το φις και δες αν ταιριαζει με το παλιο που εχεις,  αλλα για  μην σε παρω και στον λαιμο μου καλυτερα να παρεις ενα τηλ να το σιγουρεψεις.

κοιτα δεν πιστευω οτι θα εχει διαφορα αποδοσης αν εχει τις ιδιες τιμες με το παλιο σου (γνησιο).

Δημοσ.

ενα παραδειγμα σου εδωσα παραπανω. Απο αυτα που εγραψες δειχνει να ταιριαζει αυτο

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3559

κοιταν  την εικονα που δειχνει για το φις και δες αν ταιριαζει με το παλιο που εχεις,  αλλα για  μην σε παρω και στον λαιμο μου καλυτερα να παρεις ενα τηλ να το σιγουρεψεις.

κοιτα δεν πιστευω οτι θα εχει διαφορα αποδοσης αν εχει τις ιδιες τιμες με το παλιο σου (γνησιο).

Τις ιδιες τιμες εχει φιλε μου το προιον που παρεθεσες μολις με το γνησιο της Toshiba.

Εσυ στην θεση μου θα πρωτιμουσες το γνησιο ή το replacement?

υ.γ: Οταν λες να κοιταξω το φις εννοεις να κοιταξω το σημειο που ενωμνεται το τροφοδοτικο με το λαπτοπ η το σημειο που ενωνωεται το τροφοδοτικο με το καλωδιο τρφοδοσιας? Σορρυ πρωτη φορα νετιμετωπιζς τετοιο θεμα και φοβαμαι μην κανω κανα λαθος.

Δημοσ.

κοιτα εχω χρησιμοποιησει replacement στο παλιο μου λαπτοπ και δεν ειχα καποιο θεμα αποδοσης, απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα  τι θα επιλεξεις (γνησιο η replacement). ισως με το γνησιο να εχεις ενα "+" παραπανω μιας και ειναι "γνησιο"

Eννοω να κοιτάξεις το σημειο που ενώνεται το τροφοδοτικο με το λαπτοπ οπως δειχνει η δευτερη φωτογραφια (http://www.batteries....asp?catid=3559)

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω το replacement.

Εφοσον εχει ιδιο voltage-τασεις σε τι να διαφερει απο ενα γνησιο?

Τι παραπανω να προσφερει ενα γνησιο που δεν το κανει το replacement?

Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω με απολυτη σιγουρια στα συγκεκριμενα ερωτηματα σου, ισως καποιος πιο ειδικος πανω στο συγκεκριμενο θεμα μπορει να σε βοηθησει, πιστευω κατα την ταπεινη μου αποψη οτι  ισως λογο ονοματος ο γνησιος μετασχηματιστης να εχει ενα + παραπανω. Οπως και να το κανουμε toshiba εναντιο καποιας αγνωστης μαρκας εχει ενα + παραπανω αλλα οπως σου ειπα και προηγουμενος εχω χρησιμοποιησει και replacement και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου, θα προχωρησω στην παραγγελια του replacement και ο Θεος βοηθος!

Δημοσ.

Τιποτα να σαι καλά!

Για μενα κανε και ενα τηλ δεν εχεις να χασεις κατι ισως σου πουν με ποια λαπτοπ ειναι συμβατος. και το σιγουρέψεις 1000%

Δημοσ.

πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι το τροφοδοτικό του;;?

πρωτού κάνεις την αγορά δεν τον δοκιμάζεις σε κάποιο άλλο μηχάνημα(toshiba) να δεις αν είναι απο το τροφοδοτικό;;? 

εντελώς πληροφοριακά κάνουν και απο  άλλα μοντέλα λάπτοπ τα τροφοδοτικά(αρκεί να έχουν τα ίδια output ρεύματα/και το καρφί)

η διαφορά γνήσιο/universal είναι τα υλικά εσωτερικά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...