Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να γίνω σαφής...

έχω το dell inspiron 3537: i7 4500u,8gb ram,hd8850m γραφικα.

φιλος εχει ενα turbo-x: i7 2630qm,4gb ram,gt640m γραφικα.

βρεθηκαμε παρεα σε σπιτι για να το κανουμε lanάκι να χαβαλεδιάσουμε και να θυμηθούμε τα παλια αλλα είχα μια άσχημη εκπληξη.

ενω έχω καλυτερη καρτα  (http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8850M.87118.0.html) απο το φιλο μου (http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-640M.71579.0.html) εχω λιγοτερο fps ΣΥΝΕΧΩΣ με τις ΙΔΙΕΣ ακριβως ρυθμισεις μεσα στο παιχνιδι. μεσα στα cod,cs κτλ που παιξαμε στα οποια δεν συγκρατησα ακριβως τα νουμερα παιξαμε και ενα γυρο απο το πολυ γνωστο LoL. πικρα. εκεινος μονιμα στα 80-90 και εγω περναγα τα 60 μονο με το ζορι.

εχει γινει κανα 10ημερο τωρα αλλα προσπαθουσα μονος μου. τι drivers αλλαξα,τι games ξαναεγκατεστησα,τι format εκανα,το ιδιο και το αυτο...

Αρα λοιπον αποφασισα να ζητησω τη βοηθεια σας.

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δημοσ.

Μήπως το pc σου χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη gpu και όχι την εξωτερική;

googlare το λίγο και δες πως ρυθμίζεται.

Δημοσ.

χρησιμοποιει την ati ΣΙΓΟΥΡΑ. ειναι ρυθμισμενο απο το προγραμμα να την ενεργοποιει.

Δημοσ.

εχει τοσο μεγαλη σημασια; οταν παιζω ο επεξεργαστης δουλευει πολυ χαλαρα στο 40%.

οι θερμοκρασιες μονιμα στο 48 οταν παιζω. και δεν βγαζει και πολυ ζεστο αερα το λαπτοπ. εχει πολυ καλη ψυξη.

Δημοσ.

εχει σημασια,το ποση δεν γνωριζω.

ο 2630Μ εχει ειναι επεξεργαστης για "επιδοσεις" ενω αντιστοιχα ο δικος ειναι 4500U με το U να οριζει οτι ειναι Ultra Low Voltage και ειναι με γνωμονα την αυτονομια και οχι τις επιδοσεις.
Απο και και περα,καντε τον 2630 dual core με 4 threads και θα δεις οτι εχετε πολυ κοντινοτερες επιδοσεις.

Δημοσ.

τιθεται θεμα επεξεργαστη εφοσον δουλευει χαλαρα στο 40% ; να πω οτι δουλευε στο 100 να πω οτι ειναι χαλιας και δεν συμβαδιζει με την καρτα. αλλα η καρτα ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την αλλη και ο επεξεργαστης δουλευει αρκετα χαμηλα...

Δημοσ.

μπορει και να οριζεται,ξαναλεω ο 2630 εχει πολυ καλυτερο single core performance.

σε 1 πυρηνα δικο σου και δικο του,το 40% αποδιδει καλυτερα στον δικο του απ οτι σε σενα ναι.

Δημοσ.

εδω εισαι λαθος. εκεινος ειναι μονιμα στα 2 ενω εμενα ανεβαινει στα 3 με το turbo boost. σε single core ειμαι καλυτερος.

Δημοσ.

δικο μου λαθος τοτε. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι αν αυτου ειναι 40% τοτε εμενα γιατι να μην παει στο 70 για να αποδοσει οσο και εκεινου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...