Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια.. έχω τα windows 8.1, το μικροπρόβλημα ειναί ότι μερικές φορες σχεδόν μια φορα την ημέρα κολλάει για πολυ λίγο και εξαφανίζονται όλα τα εικονίδια και με την επανακκίνηση ξαναεμφανίζονται αλλά όπως νάναι.. ξέρεις κανείς γιατί το κάνει αυτό και πως μπορώ να διωρθώσω το πρόβλημα ? ευχαριστώ εκ των προταίρων

Δημοσ.

Ποια έκδοση έχεις;είναι αγοραστά ή στην έτσι;ενημερώσεις τις έχεις περάσει ούλες;κάρτα γραφικών ποια έχεις; τις έχεις ενημερώσει τον οδηγό;

Δημοσ.

έχω τα 8.1 Pro 64bit δεν ειναι αγορασμένα έχω όλες τις ενημερώσεις εκτός από μία που λέει "εργαλείο αφαιρεσεις κακόβουλου λογισμικού...." κάρτα γραφικών έχω την Gigabyte GT 430 και η έκδοση της Nvidia ειναι 7.6.730.0

Δημοσ.

Επανεκκίνηση κάνει μόνο του ή του κάνεις εσύ;όταν παθαίνει κόκομπλόκο κάνει επανεκκίνηση ή απλώς δεν κάνει τίποτα και δεν ανταποκρίνεται τίποτα;θέλουμε τα συμπτώματα του κολλήματος δηλαδή.

Δημοσ.

αναβοσβήνει η οθόνη και όταν ανοίγει δεν υπάρχουν τα εικονίδια..δεν κανει επανεκκινηση μόνο του απλά το κάνω εγώ επανεκκίνηση για να εμφανιστούν τα εικονίδια... πριν λίγο παρατήρησα ότι εμφανίζονται και όταν κανω δημιουργία φακέλου.. αλλα εμφανίζονται σε διαφορετική θέση από ότι τα εχω βαλει εγώ..

Δημοσ.

Eίναι αυτή η κάρτα σου; http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-n430-2gi/download/

Την κάρτα πότε την πήρες;τον οδηγό τον πέρασες τότε;έχεις ξανά αλλάξει από τότε;Όταν κολλάει κάνεις κάτι πχ παιχνίδι, βίντεο, σερφάρισμα;τροφοδοτικό ποιό έχεις;και έλεγξε και θερμοκρασίες.

Δοκίμασε και αυτό τον οδηγό

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/73780/en-us

Δημοσ.

Ποιο παιχνίδι και βγάζει κάποιο μήνυμα; ή απλώς δεν το ανοίγει;και πόσο πρόσφατα αυτός που έβαλα εγώ έχει ημερομηνία 2014.3.10 αν τον είχες βάλει πρίν απο αυτή την ημερομηνία βάλε αυτόν που σου έδωσα.Και την κάρτα την τοποθέτησες εσύ ή κάποιος άλλος για το αν έχει κουμπώσει καλά.Και τρέξε και αυτό και δώσε μας θερμοκρασίες κάρτας και επεξεργαστή 

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

και πες μας μάρκα και μοντέλο του τροφοδοτικού ένας δόκτωρ σαν και μένα πρέπει να έχει τα πλήρη στοιχεία και το ιστορικό του ασθενή.Οπότε στέλνε πληροφορίες τζάμπα είναι  :P  

και την κάρτα την πήρες καινούργια και είναι εντός εγγύησης;Εδώ θα τα ξεράσεις όλα  :lol:  είναι η καινούργια μέθοδος που εφαρμόζω διάγνωση δια ανακρίσεως. 

Δημοσ.

Το υπολογιστή τον συναρμολόγησα μόνος μου πριν λίγο καιρο..
το συστημα μου ειναι αυτο

Επεξεργαστή:intel i7 4770k 3.50 Ghz
Μητρική: Gigabyte ga-z87x-ud3h
Κάρτα γραφικών:Gigabyte GT 430
Μνήμες:Kingston KHX24C11T3K2/8X 8GB (2x4GB) DDR3 2400Mhz

Τροφοδοτικό:XFX pro550

HDD:Western Digital velociraptor 10000prm

πριν βάλω τα 8.1 ειχα τα 7 και έτρεχαν πολυ καλα χωρις κανένα πρόγραμμα και είπα να βάλω να δοκιμάσω τα 8.1 και αμα μου αρέσουν να τα αγοράσω.. έχω αρκετή γνώση πάνω στους υπολογιστές συγκεκριμένα στην συναρμολόγηση έχω ασχοληθεί και επαγγελματικα δηλαδη σε καταστημα με υπολογιστές οπότε πιστεύω στην συναρμολόγηση ειναι κομπλέ :P
ξέρω ότι κάρτα ριχνει το συστημα έχω στο νου μου για καινούρια κάρτα αλλα αργεί ακόμα οπότε πρέπει να καλυφθω με αυτή :P αυτο που θέλω να μάθω αμα το πρόβλημα από τα windows οι θερμοκρασίες επίσεις ειναι καλές :)

Δημοσ.

Τελικά αν δεν έχεις τον οδηγό που σου είπα πέρασε τον και συνεχίζουμε από εκεί.Και πες μας και το όνομα του παιχνιδιού και αν βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλώς δεν κάνει τίποτα;

Δημοσ.

ααα ναι συγνώμη το ξέχασα :P.. έβαλα να δοκιμάσω το TheLord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 δεν ανοίγει καν.. και δεν βγαζει κανενα μηνυμα...απλά περιμένω πόση ώρα και δεν κανει τίποτα.. δοκίμασα την συμβατότητα αλλά πάλι τίποτα. την έκδοση που μου είπες έχω την τελευταια !

Δημοσ.

Είναι και το παιχνίδι σαν το λειτουργικό με ριγέ πιτζάμα;  :P

Αυτό στα καλά καθούμενα άρχισε να το κάνει; θυμάσαι να έχεις κάνει κάποια αλλαγή εκείνο τον καιρό να είχες βάλει κάποιο καινούργιο πρόγραμμα;Αντιγριπικό ποιό έχεις και αντισκουληκιάρικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...