alfas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) To service pack σε ενα tablet περνάει ακριβώς όπως στο pc μας? Μήπως είναι άλλη εκδοση για τις ταμπλέτες μας; Mου δώσανε ενα tablet αλλα αρνείται να κατεβάσει το service pack απο το windows update. Για αυτό και θα το εγκαταστήσω μόνος μου πατροπαράδοτα... αλλά προβληματίζομαι στο παραπάνω... λοιπόν;; Με τον πατροπαράδοτο τρόπο δεν το περνάει...μου λέει πως δεν ειναι συμβατό... Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επίσης επειδη κάνει κατι τρελά... και ηταν και γεμάτο ιους για να του περάσω πάλι windows μπορώ με το πατροπαράδοτο τρόπο ή θέλει συγκεκριμένη εκδοση για ταβλετ? Φοράει windows 7 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από alfas
ektor7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει έκδοση για tablets για τα windows 7.Λειτουργει ακριβως όπως ενα λάπτοπ! Ποιο tablet είναι? Καν του clean install και μετα περνά του το sp!
alfas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πήγα να του περάσω to sp το κανονικό και μου έγραψε πως δεν ειναιγ ια αυτη την εκδοση. Ενα τουρμπο χ.
ektor7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πήγα να του περάσω to sp το κανονικό και μου έγραψε πως δεν ειναιγ ια αυτη την εκδοση. Ενα τουρμπο χ. ποιο κανονικο?Για 32bit ή 64bit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα