Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα σε ολους....ειμαι συνδρομητης κοσμοτε  και εδω και 2,5 χρονια που εχω την συνδεση δεν εχω κανει αναβαθμιση σε αλλη συσκευη εκτος απο αυτη που ειχα παρει στην αρχη με τα 100€ περιθωριο που εδιναν για να παρω μια...και θελω να μαθω το εξης...υπαρχει περιπτωση αν ζητησω να μ κανουν διακοπη συνδεσης να με παρουν τηλεφωνο και αν με ρωτησουν γιατι και τοτε να τους πω πως αλλη εταιρεια κινητης μ δινει το samsung galaxy s3 αν γινω συνδρομητης τους η να παω κατευθειαν στην αλλη εταιρεια ωστε να φανει σε αυτους πως ηδη εχει ξεκινησει η φορητοτηα της συνδεσης μ στους αλλους για να ειναι και πιο σιγουρο οτι θα μ δωσουν την συσκευη που θελω? το εανε και ενας αλλος αυτο και οντως του δωσανε πολυ καλυτερο κινητο...ο λογος που δεν θελω να φυγω απο κοσμοτε ειναι γιατι ολοι εχουμε κοσμοτε γενικα..φιλοι οικογενεια γνωστοι οι παντες.σπανια αλλη εταιρεια.

ευχαριστω εκ των προτερων,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε ειναι ρίσκο....κι εγω το έκανα κάθε χρόνο..τωρα ομως εχουν σφίξει λιγο τα πράγματα...πιθανόν αν ρωτήσεις σε κατάστημα που εμπορεύεται ολες τις εταιρίες κινητής να ξέρουν....

Επεξ/σία από libero1899
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ...ξερεις κατι ομως...δεν ειμαι τυπος που τον ενδιαφερουν τα υλικα αγαθα..αλλα επειδη εχω εδω και 4 χρονια ενα xperia x8 εχω αγανακτησει...και λοογω του οτι οικονομικα εχω στριμωχτει και δεν μπορω να παρω ενα καλυτερο κιολας...να σ πω την αληθεια μ αρεσει παρα πολυ το htc desire 500.ξερεις αν μπορω να το βρω καπου με λιγοτερα απο 200€?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...