Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Razer Blackwidow Ultimate Battlefield 4 129,90€ gamer-land.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το πληκτρολόγιο είχε ξαναβγει σε προσφορα πριν απο ενα μήνα, αλλά δεν θυμάμαι την τιμη της προσφοράς... έχω την αίσθηση ότι η προηγούμενη προσφορά ήταν πιο καλή. ας με διορθώσει κάποιος αν κανω λάθος

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται δεν ασχολειται κανεις με αυτο το θεμα... κι ομως εγω ενδιαφερομαι να το αγορασω... μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για το αν αξιζει?

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται δεν ασχολειται κανεις με αυτο το θεμα... κι ομως εγω ενδιαφερομαι να το αγορασω... μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για το αν αξιζει?

Αν αξίζει σαν προσφορά;σαν πληκτρολόγιο;

Δημοσ.

Με λιγότερα λεφτά θα έπαιρνα αυτό http://www.skroutz.gr/s/4385860/Corsair-Vengeance-K70.html?keyphrase=corsair+k70 εγώ βέβαια θα ήθελα blue switches αλλά και οι brown μια χαρά είναι..

Δημοσ.

Εχω την νορμαλ εκδοση,το πληκτρολογιο ειναι φοβερο! Παλια με ενοχλουσε ο θορυβος απο τα πληκτρολογια,αλλαξα γνωμη ομως και μπορω να πω οτι μου αρεσει πλεον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...