Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Γράφω εδώ μετά από εβδομάδες αγανάκτησης και αναζήτησης συμβουλών. Η σύνδεση μας στο σπίτι είναι Hol 2play adsl 24αρα. Είμαστε πελάτες εδώ και 8 χρόνια όμως τον τελευταίο ειδικά τα προβλήματα έχουν γίνει ανυπόφερτα. Κατοικούμε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ανήκουμε στο dslam του Παύλου Μελά. Η σύνδεση μας ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κατέβασμα με 700-800kbps μάξιμουμ και ανέβασμα με 60-70kbps. Πάντα έτσι ήταν και είχαμε συμβιβαστεί. Τον τελευταίο καιρό το πράγμα έχει ξεφύγει.. Η σύνδεση σέρνεται κυριολεκτικά. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 ώρες τηλεφωνήματα στη hol για επίλυση του προβλήματος. Μιλάμε για ταχύτητες απελπιστικές. Ένα παράδειγμα είναι πως από τη στιγμή που θα πατήσω το enter για να μπω στο google.gr μετράω 6" ώσπου να φορτώσει. Έχουν έρθει στο σπίτι 2 τεχνικοί, οι οποίοι αποφάνθηκαν πως έχει πρόβλημα η γραμμή και βγάζει σφάλματα όμως η εσωτερική καλωδίωση/καλωδίωση οικοδομής είναι σωστή. Συγκεκριμένα ο 2ος είπε πως θα μας "αλλάξουν πόρτα στον ΟΤΕ" αφού δεν είναι δικό μας το πρόβλημα (δε γνωρίζω τι σημαίνει αυτό). Περνάει ο καιρός, τα ίδια προβλήματα. Ξανά τηλέφωνα.. Μας λένε πως ο τεχνικός δε βρήκε πρόβλημα και άρα δεν αλλάχτηκε η πόρτα στον ΟΤΕ. Γελοιότητα; Τελικά εχθές μετά από βρίσιμο και απειλές επιτέλους είπαν πως θα αλλάξουν αυτή τη ρημαδοπόρτα στον ΟΤΕ. Ο χρόνος αλλαγής είναι 7-10 μέρες. Τι είναι αυτή η πόρτα και αν αλλαχτεί θα υπάρξει διαφορά; Υπόψιν πως σε 1 μήνα τελειώνει το συμβόλαιο με Hol-vodafone και σκεφτόμαστε προς forthnet.. Τα νεύρα έχουν γίνει τσατάλια. Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά θέλω να μοιραστώ την εμπειρία και να ρωτήσω αν η αλλαγή παρόχου θα βοηθήσει σε πιο γρήγορες ταχύτητες.

Δημοσ.

Για μένα HOL-Forthnet το ίδιο πράγμα είναι, αρχικά είχα HOL για 1 περίπου χρόνο υπερβολικό lag και πολλές φορές σερνόταν τώρα forthnet κάθε 1 ώρα το net πέφτει για τουλάχιστον 5 λεπτά και επανέρχεται και εγώ ίδια φάση τηλέφωνα και ιστορίες. Η καλύτερη λύση και η πιο ακριβή στην Ελλάδα για μένα είναι ο ΟΤΕ που είχα το 2005 έως το 2010 15 mbps ποτέ Lag ποτέ dc ποτέ τίποτα. Μένω στην Αθήνα οι γραμμές και όλα αυτά είναι gg απλά η διαφορά στις εταιρίες φαίνεται στις τιμές και στις αποδόσεις. Ότι δίνεις παίρνεις. Προσωπικά δεν έχω πλέον τόσα να δίνω στον ΟΤΕ οπότε συμβιβασμός. Όσο για την αλλαγή πόρτας, αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο μόνο αν έχει πρόβλημα η πόρτα σου και βάλουν μια καινούργια να αλλάξει κάτι αλλιώς δεν φταίει αυτό. 

p.s Στην Ελλάδα ζεις από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο στα σημαντικά (δεη κτλπ) μην περιμένεις θαύματα στο internet :P

Δημοσ.

Το αρνητικό στον οτε είναι οι υψηλές τιμές . Απο την άλλη η hol όντως έχει αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις και η forthnet δείχνει το τελευταίο διάστημα ότι βελτιώνεται και δεν έχει συχνές αποσυδέσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς σου θα αλλάξουν τη θέση των καλωδίων που αντιστοιχούν στη γραμμή σου.Να ξέρεις όμως πως αν έχεις πρόβλημα από εκεί, σε όποια εταιρία και να πας τα ίδια προβλήματα θα έχεις, γιατί όλες θα χρησιμοποιούν τα ίδια καλώδια.

Μόνο στον ΟΤΕ θα είχες ελπίδες, γιατί τους δικούς του συνδρομητές τους φροντίζει......

περίμενε όμως μέχρι να γίνει η αλλαγή.Τόσο καιρό έκανες υπομονή, στις λίγες μέρες θα κωλώσεις; :-D

Το αρνητικό στον οτε είναι οι υψηλές τιμές . Απο την άλλη η hol όντως έχει αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις και η forthnet δείχνει το τελευταίο διάστημα ότι βελτιώνεται και δεν έχει συχνές αποσυδέσεις

1. Πες μου πως συμπεραίνεις πως η hol έχει αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις;

2. Πες μου πως συμπεραίνεις πως η forthnet δεν έχει συχνές αποσυνδέσεις.

3. Πες μου πως ορίζονται τα "αρκετά προβλήματα"

4. Πες μου πως ορίζονται οι "συχνες αποσυνδέσεις

5. Μετά τα ηρωϊκά entries των tig και apeiro, έχουμε new entry από τα Μεσόγαια;

Δημοσ.

Ίδιο ακριβώς σενάριο με τον TS και για εμένα στην HOL. To μάξιμουμ που έχω δει ποτέ στο δικό τους DSL speed είναι 6500kbps και αυτό σπανιότατα. Το συνηθισμένο μου είναι 4-5 Mbps, ενώ τα 2.5 Mbps δεν μου είναι άγνωστα. Κλασικά, τους παίρνω τηλέφωνο μία φορά τον μήνα, ακούω το γνωστό κατεβατό "επανεκκινήστε το ρούτερ, σε ποιά πριζα είναι το ρούτερ, είναι μόνο του στην πρίζα ή με παρέα", μετά θα μου πουν το επίσης συνηθισμένο "μια στιγμή να κάνω μερικές ρυθμίσεις από εδώ", η ταχύτητα πάει στο 6.5, ο υπάλληλος θριαμβολογεί, τους ευχαριστώ, η ταχύτητα μετά από 2 ώρες πέφτει πάλι στα 4-5 και φτου και απ'την αρχή.

Μόλις λήξει το συμβόλαιο να δουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...