spyrossss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Καλημέρα,έχω έναν samsung 840 evo 120 gb και έχω το παρακάτω πρόβλημα... Το κουτί μου είναι με πορτάκι όπως έχουν μερικά κουτιά,σήμερα κλείνω το πορτάκι δύναμη και παγώνει η οθόνη,κανω restart από το κουμπάκι που έχει το κουτί,και μετά την φόρτωση των windows τρέχει το διαγνωστικό που έχουν τα windows,τέλος πάντων τελειώνει και μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας,και κλείνω με δύναμη επίτηδες το πορτάκι για να δω τι παίζει,και μου πετάει μπλε οθόνη που έλεγε κάτι για τον ssd,κάνει restart και ξανα ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας,χωρίς το διαγνωστικό δισκου των windows. Τι ακριβώς μπορεί να φταίει;γιατί έχω ακούσει ότι οι ssd δεν έχουν θέμα με τους κραδασμούς,και δεν το έκλεισα και με όλοι μου την δύναμη το πορτάκι του κουτιου. Ευχαριστώ,περιμένω απάντηση.
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ε εντάξει αμα ειναι ισα ισα το πορτάκι με τον ssd και δεν ειναι και βιδωμένος και πολυ καλα οσο να ναι εναν κραδασμό θα τον φάει και ειναι ικανο να σου πετάξει blue screen οπως με ολα αμα κουνηθούν. Βάλε λιγότερο δύναμη 1
spyrossss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αυτο δεν είναι κάποιο πρόβλημα του ssd;
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν μου φαίνεται πρόβλημα του δίσκου , να ελεγες οτι το εκανε μονος του χωρις να κανεις τιποτα ...
ramarg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αυτο δεν είναι κάποιο πρόβλημα του ssd; Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα δισκου.Σκεψου οτι ειναι δισκος στερεας καταστασης και δεν επηρεαζεται απο κραδασμους..Η sata συνδεση κουνιεται και σου βγαζει blue screen of death.Θεμα δισκου δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
spyrossss Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα δισκου.Σκεψου οτι ειναι δισκος στερεας καταστασης και δεν επηρεαζεται απο κραδασμους..Η sata συνδεση κουνιεται και σου βγαζει blue screen of death.Θεμα δισκου δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Όλα οκ πλέον,δεν ηταν καλά βιδωμένος στη βάση 3.5, άλλαξα και ενα καλώδιο Σάτα και απο τότε τίποτα. Άλλαξε πορτάκιΓιατί να αλλάξω πορτάκι;έτσι για να Λεώ οτι το άλλαξα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα