Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 πάντως θα την πω την αμαρτία μου έβαλα τις ρυθμίσεις που είπε ο psycho_warhead και δε παρατήρησα κάποια διαφορά. τόσο απέδευτο μάτι έχω? ή μήπως ψηρίζουμε την μαϊμου ? Στο smooth motion θα δεις κυρίως την διαφορά αφού η κίνηση θα είναι πολύ καλύτερη με αυτό ενεργό.Στα άλλα τα φίλτρα είναι μικρές οι διαφορές, αλλά αν είσαι εκπαιδευμένος από mosquito noise κλπ θα δεις σίγουρα και 'κει διαφορές.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ο mirillis φαίνεται ενδιαφέρων χωρις πολλές ρυθμίσεις και σκοτούρες. Θα δοκιμαστεί εκτενέστερα Thanks ΠΩΩΩΩ δες εδώ διαφορά από το software και μόνο στο ίδιο RIP. Το φελέκι μου θέλω και εγώ να τα βλέπω έτσι, τι έκανες; τι είναι το μορίλις; Ομόνοια παίζει;
TEOKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Mirillis δοκιμές έγιναν. Ο Mpc-hc εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς. Οι ρυθμίσεις του psycho-warhead δίνουν πιο ομαλή κίνηση
Federacion Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Βάλε απλά τον MPC-HC και πέρνα και το MadVR, τίποτα άλλο.. madVR v0.87.7 Τις ρυθμίσεις του MadVR θα τις φτιάξεις με το τι αρέσει σε σένα, αλλά σίγουρα θα ενεργοποιήσεις το smooth motion μιας και είναι ότι καλύτερο υπάρχει, χωρίς τεχνουργήματα και καμία τηλεόραση δεν έχει κάτι παρόμοιο αυτή τη στιγμή. Εμένα οι ρυθμίσεις μου είναι αυτές : Scaling algorithms : Chroma upscaling -> Jinc 3 taps (AR) Image upscaling -> Jinc 3 taps (AR) Image downscaling catmull-Rom (AR/LL) Rendering : Smooth motion -> only if there would be motion judder without it.. Dithering -> Algorithm -> Error Diffusion - option 2 (Requires Dx11 GPU) Trade quality for performance - > ξετσεκαρισμένα όλα. Το κατέβασα, άνοιξα όλα τα exe. Δεν μου βγάζει κάποιες ρυθμίσεις. Τι κάνω λάθος;
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις το activex filter. 1. Για αρχή αποσυμπίεσε το madvr.zip σε έναν φάκελο στον c, π.χ. C:\madVR και μην τον σβήσεις. 2. Μετά τρέξε από μέσα το instal.bat και περίμενε να τελειώσει. 3. Στη συνέχεια τρέξε το madchctrl.exe (από τον φάκελο C:\madvr) το οποίο θα σου εμφανίσει στο tray ένα εικονίδιο. Εκεί θα κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. 4. Τρέξε το mpc και πήγαινε View->Options. 5. Στη συνέχεια πήγαινε στην κατηγορία External filters και πάτα add filter. Βρες στη λίστα το madVR, επέλεξε το και πάτα ΟΚ. 6. Μόλις μπει στη λίστα πήγαινε στο Playback->Output και στο Directshow Video επέλεξε το madvr και πάτα ΟΚ να κλείσουν οι ρυθμίσεις. 1
Federacion Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τα έκανα αυτά που είπες βήμα-βήμα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στο External filter add στη λίστα το madVR.... Εχώ την παρακάτω έκδοση MPC-HC (64-bit)---------------Build information: Version: 1.7.3 (cb22afa) Compiler: MSVC 2013 Build date: Feb 2 2014 17:55:18LAV Filters: LAV Splitter: 0.60.1.5 LAV Video: 0.60.1.5 LAV Audio: 0.60.1.5 FFmpeg compiler: MinGW-w64 GCC 4.8.2Operating system: Name: Windows NT 6.3 (build 9600) Version: 6.3 (64-bit) για του λόγου το αληθές (εδώ είναι αλφαβητικά όπως βλέπεις δεν υπάρχει) και εδώ είναι οι ρυθμίσεις του warhead για το MadVR.. edit: βρήκα γιατί! Only the 32 bit version is compatible with madVR and reclock. το λέει εδώ: http://www.avsforum.com/t/1357375/advanced-mpc-hc-setup-guide Πολλά ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια!!! Δεν καταλαβαίνω γρι από διαφορά αλλά παρόλαυτα δούλεψε! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από Federacion
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τα βήματα που σου έγραψα τα ακολούθησα κι εγώ και δούλεψε έτσι. Το έκανα όμως σε 32bit λειτουργικό. Όταν εκανες install σου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστήθηκε το madvr activex; Στο output σου εμφανίζει τον madvr renderer;
TEOKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δούλεψε λέει αλλα... Πάτα Control+j την ώρα που αναπαράγεις ένα hi10p file matroshka hdhttps://archive.org/details/AATMAGIHi10pSDHDκαι πόσταρε εδω το screenshot να δω κάτι PS. επειδη είναι μεγάλα τα αρχεια από εδώ ένα πολύ μικρό http://www.mediafire.com/?w429656vqm89ez7 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από TEOKOS
Federacion Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 <p>Τα βήματα που σου έγραψα τα ακολούθησα κι εγώ και δούλεψε έτσι. Το έκανα όμως σε 32bit λειτουργικό. Όταν εκανες install σου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστήθηκε το madvr activex; Στο output σου εμφανίζει τον madvr renderer;</p> Ναι δουλεύει τώρα ευχαριστώ πολύ. Ίσως δεν βλέπω καμία διάφορα γιατί δεν έχω τόσο εκπαιδευμένο μάτι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
pantote Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Guide LAV Filters Megamix - Download here (Compile time: 31 March 2014 9:30am UTC+8. Build: d6e642ba6767. Changes: New LAV Filters build. Also included is a new madVR release.).
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ναι δουλεύει τώρα ευχαριστώ πολύ. Ίσως δεν βλέπω καμία διάφορα γιατί δεν έχω τόσο εκπαιδευμένο μάτι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Τη διαφορά θα την δεις σε σκηνές με κίνηση. Επίσης, για hd υλικό πήγαινε Play->Shaders και πρόσθεσε το sharpen complex 2. Πάτα ΟΚ και ξανά Play->Shaders->Enable Pre-resize 1
Federacion Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τη διαφορά θα την δεις σε σκηνές με κίνηση. Επίσης, για hd υλικό πήγαινε Play->Shaders και πρόσθεσε το sharpen complex 2. Πάτα ΟΚ και ξανά Play->Shaders->Enable Pre-resize Για να δούμε. Το πρώτο το έκανα. Το δεύτερο δλδ το και ξανά Play->Shaders->Enable Pre-resize δεν το βλέπω πουθενα.. Ποια έκδοση έχεις;
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Σόρυ, είχα παλαιότερη έκδοση. Κατέβασα την 1.7.3 και το έχουν αλλάξει το σύστημα. Τώρα απλά προσθέτεις το sharpen complex 2 σαν pre-resize.
Federacion Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 <p>Σόρυ, είχα παλαιότερη έκδοση. Κατέβασα την 1.7.3 και το έχουν αλλάξει το σύστημα.</p> <p>Τώρα απλά προσθέτεις το sharpen complex 2 σαν pre-resize.</p> Οχι κ σορρυ φίλε! Εδώ τόσο κόπο έχεις κάνει να με βοηθήσεις. Ευχαριστώ πολύ! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα