Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

imho, πιο σημαντικό από το bold είναι να αλλάξουν οι τιμές του μαύρου περιγράμματος από το default 2 - 3, στις εξής:

post-43041-0-26727200-1395662799_thumb.png

Αλλά αυτά είναι γούστα στην τελική. :)

Δημοσ.

Έγινε. Μπήκε κιόλας το MPC HC.

1. Κάποια επιλογή που πρέπει να κάνω;
2. Αφήνω Real Media;
3. Κάνα πιο κυριλέ skin έχουμε;

Δημοσ.

έχει ενα θεματάκι εδώ αλλα είναι λιγο παλιό λινκ

και σε εμένα δε έχω βάλει κάποιο από τα shader που προτείνει γιατί μου φάνηκε χειρότερη η ποιότητα της εικόνας.

για το RealMedia εννοείς στις επιλογές Output ?

για διαφορετικό skin βρήκα αυτό εδώ

http://www.deviantart.com/customization/skins/?q=mpc-hc

https://trac.mpc-hc.org/wiki/Toolbar_images

Δημοσ.

Μπορεις να ακολουθησεις και αυτο τον οδηγο (ποστ #4 ) , αφου ξηλωσεις , codecs και λοιπα που ηδη εχεις περασει , και κατεβασεις τις τελευταιες version των προγραμματων που λεει ο οδηγος

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85361-MPC-Home-Cinema-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-O%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%A1%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%84%CE%BB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Αυτό πάλευα να καταφέρω στην αρχή. Μαζί με SVP.

Παντού κάτι έλλειπε. Patch στο patch, έφτασα εδώ που έφτασα.

Κάθε πέρασμα OS, και άλλη τύχη/μοίρα.

Υ.Γ: Πάντως ρε παιδιά, θα κλείσει το τόπικ και θα πέσω στα γόνατα, έχω βρεθεί στο σημείο αμέσως μετά την εγκατάσταση του καθαρού MPC HC. Υπάρχει όντως κάνας οδηγός να ακολουθήσω για το config του ή κάποιο απαραίτητο Tweak ή το MadVR; Να το αφήσω έτσι; Αν αρχίσω να το ψάχνω πάλι..

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Δημοσ.

Βάλε απλά τον MPC-HC και πέρνα και το MadVR, τίποτα άλλο..

madVR v0.87.7

Τις ρυθμίσεις του MadVR θα τις φτιάξεις με το τι αρέσει σε σένα, αλλά σίγουρα θα ενεργοποιήσεις το smooth motion μιας και είναι ότι καλύτερο υπάρχει, χωρίς τεχνουργήματα και καμία τηλεόραση δεν έχει κάτι παρόμοιο αυτή τη στιγμή.

Εμένα οι ρυθμίσεις μου είναι αυτές :

Scaling algorithms :

Chroma upscaling -> Jinc 3 taps (AR)

Image upscaling -> Jinc 3 taps (AR)

Image downscaling catmull-Rom (AR/LL)

Rendering :

Smooth motion -> only if there would be motion judder without it..

Dithering -> Algorithm -> Error Diffusion - option 2 (Requires Dx11 GPU)

Trade quality for performance - > ξετσεκαρισμένα όλα.

HLv1qmj.png

• Like 1
Δημοσ.

Υ.Γ: Πάντως ρε παιδιά, θα κλείσει το τόπικ και θα πέσω στα γόνατα, έχω βρεθεί στο σημείο αμέσως μετά την εγκατάσταση του καθαρού MPC HC. Υπάρχει όντως κάνας οδηγός να ακολουθήσω για το config του ή κάποιο απαραίτητο Tweak ή το MadVR; Να το αφήσω έτσι; Αν αρχίσω να το ψάχνω πάλι..

Σου δωσαμε οδηγο και δεν θες  :P 

Θες οπωσδηποτε free ? Yπαρχει και ο mirillis splash pro που σε απαλλασει απο σκοτουρες και του κανεις απλα install , και παιζει μαχιμα σε αυτη την κατηγορια

Kαι αν σου την εχει σπασει ο mpc ξεδωσε προσπαθωντας να περασεις τον pot playrer (αφου πρωτα τα επεγκαταστησεις ολα τα codecs και το σχετικο χαος..)

http://imouto.my/configuring-potplayer-for-gpu-accelerated-video-playback-with-dxva-or-cuda-and-also-high-performance-software-decoding/

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να δεις και το kmplayer. Έχεις τις περισσότερες ρυθμίσεις που έχω δει σε πρόγραμμα αναπαραγωγής. Μόνο προσοχή στα offers κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

πάντως θα την πω την αμαρτία μου :P

έβαλα τις ρυθμίσεις που είπε ο psycho_warhead και δε παρατήρησα κάποια διαφορά.

τόσο απέδευτο μάτι έχω?  ή μήπως ψηρίζουμε την μαϊμου ? :D

Δημοσ.

πάντως θα την πω την αμαρτία μου :P

έβαλα τις ρυθμίσεις που είπε ο psycho_warhead και δε παρατήρησα κάποια διαφορά.

τόσο απέδευτο μάτι έχω?  ή μήπως ψηρίζουμε την μαϊμου ? :D

Καμμια διαφορα σε σχεση με τι ? Με αλλες ρυθμισεις ? Με σκετο μαμισιο mpc ? Συγκριση με μαμισιους player ειναι η μερα με την νυχτα. :P Εξαρταται και το μεγεθος της οθονης βεβαια..

Δημοσ.

Ο mirillis φαίνεται ενδιαφέρων χωρις πολλές ρυθμίσεις και σκοτούρες. Θα δοκιμαστεί εκτενέστερα :)

Thanks

post-68421-0-12127200-1396037755_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...