InTheEnd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αν παιζαν λεφτα θα αγοραζα,προς το παρον ψαχνω για φτηνη λυση γιατι ετσι και αλλιως θελω να τον πουλησω τον υπολογιστη.
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ειρωνική πο@στιά, να έχεις ρούτερ Tenda και να μην πιάνεις ιντερνετ... τέντα.
InTheEnd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Χαχαχαχαχα, μην παιζεται με τον πονο μου!!!
InTheEnd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Switch on the WLAN in the 2.4 GHz frequency band Switch on the WLAN in the 5 GHz frequency band Αμα το βαλω στο 5 GHz θα δω διαφορα? http://prntscr.com/33dx2c αυτα τα channel έχει.
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Κανείς δεν είναι σίγουρος εκ των προτέρων, παρά μόνο με δοκιμή, η οποία δεν έβλαψε κανέναν ποτέ. Όμως το ερώτημα είναι έχεις συμβατές ασύρματες συσκευές στη μπάντα των 5GHz;
InTheEnd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω. Ρε παιδιά δεν παλεύεται άλλο δηλαδή,κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή δεν με συνδέει στο Internet πρέπει να κάνω Restart το Router. Ο υπολογιστής μου από το Router είναι 10 βήματα διαφορά και τώρα που σας τα γράφω πιάνω 2-3 γραμμές Internet... Και λίγο κλειστή να είναι η πόρτα κόβει σήμα. Λέτε να πάω να αγοράσω καινούργια κάρτα Δικτύου? Τι μου προτείνεται να κάνω? θα το σπάσω στο τέλος να ησυχάσω. http://www.speedtest.net/result/3403721510.png Αυτην την στιγμή πιάνω 24 mbps και δεν μπορώ να φορτώσω ούτε ένα βίντεο! Ουτε σελίδες όλα ανοίγουν πολύ αργά. Με πετάει ακόμα και από το Chat του Facebook! Επίσεις απότι βλέπω η γραμμή του Internet μια ειναι 2 μια 4 οτι νανε κανει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 το σίγουρο αποτέλεσμα είναι ενσύρματα... 1
InTheEnd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αν μπορούσα να βάλω ενσύρματη σύνδεση θα το είχα κάνει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 προσωπικά πάντως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για να σου προτείνω κάποια άλλη ασύρματη λύση, που μπορεί να σου βγάλει πάλι πρόβλημα και να κλαις τα λεφτά που έδωσες...
InTheEnd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Το παράξενο είναι ότι πχ το facebook θέλει κανα λεπτο για να φορτώσει και παράλληλα ανοίγω speedtest κάνω test 24mbps και φορτώνει και γρήγορα! Χρησιμοποιώ Google Chrome. Είναι δυνατον με 24mbps internet να μην μπορεί να μου φορτώσει μια σελίδα Facebook? η να κολλάει ακόμα και ένα βίντεο στο youtube?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 το PC είναι virus/malware free?
InTheEnd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ναι έχω τρέξει 100 test με Anti-Malwarebytes & avast antivirus.
Vasilius Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 o jkoukos σου εξήγησε πολύ ωραία τι ταχύτητες έχεις με wifi . Μπορείς στην συνέχεια να αλλάξεις τον τίτλο του Topic σε κάτι όπως "έφαγα τοίχο" ή " Cannal Penetration ". 1. Το CPE σου υποστηρίζει και 5Ghz band , αν όλες οι συσκευές στο σπίτι σου υποστηρίζουν 5Ghz γύρνα το και δοκίμασε να αγοράσεις μια καλύτερη κάρτα για το PC σου. 2. Αγόρασε έναν αναμεταδότη 3. Τράβα το CPE πιο κοντά στο PC σου Y.Γ Που***ος Tenda , κώλος Merenda
InTheEnd Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μα δεν με νοιαζουν οι ταχυτητες,την αλλοίωση της συνδεσης θελω να διορθωσω.. Δηλαδη κοντα στα 2 μετρα μακρια ειναι το ρουτερ και αν κατσει ο πατερας μου ξερω γω στην πορτα μου παω 2 γραμμες,με το που παει λιγο πιο δεξια ξερω γω φτανω ξανα στις 5 με τεραστιες ταχυτητες... Αυτο ειναι θεμα της κεραιας?
jkoukos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Θέμα κεραίας ή/και ευαισθησία του δέκτη της συσκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα