InTheEnd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εχω την 30αρα γραμμη VDSL του OTE. Ο πατερας μου μεσα με το λαπτοπ στο σαλονι ποιανει 24 mbps. Εγω ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ απλα εγω πριν το δωματιο εχω ΧΟΛ και μετα μπαινεις στο δωματιο,και ξαναλεω στην ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ δηλαδη laptop>router δικο μου pc> router ειναι ιδια αποσταση,εχω 14-15 και μερικες φορες 7-8 mbps! Εχω απελπιστει! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Δηλαδη 1 τοιχακι τοσα πολλα mbps κοβει? Υπαρχει κατι για να δυναμωσω την συνδεση?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εχω την 30αρα γραμμη VDSL του OTE. Ο πατερας μου μεσα με το λαπτοπ στο σαλονι ποιανει 24 mbps. Εγω ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ απλα εγω πριν το δωματιο εχω ΧΟΛ και μετα μπαινεις στο δωματιο,και ξαναλεω στην ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ δηλαδη laptop>router δικο μου pc> router ειναι ιδια αποσταση,εχω 14-15 και μερικες φορες 7-8 mbps! Εχω απελπιστει! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Δηλαδη 1 τοιχακι τοσα πολλα mbps κοβει? Υπαρχει κατι για να δυναμωσω την συνδεση? Δεν φταιει η συνδεση μαστορα, το wifi σου ειναι, συνδεσου με καλωδιο ή βαλε εναν αναμεταδοτη σηματος... Τωρα ο τοιχος εχει τοσα σιδερα μεσα; 1
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 η αλλαξε καναλι στο ασυρματο και δες τι γινεται.
InTheEnd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Wireless Network Connection "3" έχω αυτήν την στιγμή νομίζω αυτό είναι το κανάλι. Το είχα αλλάξει γιατί σε ένα άλλο κανάλι δεν συνδεόταν καν.. Η κάρτα δικτύου μου είναι "Tenda" σώστε με!!! Δεν μπορώ να συνδεθώ με καλώδιο,πόσο κάνει ο αναμεταδοτης?
veteranos123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε κανάλια 6,9,11 και δες σε πιο παίζεις καλύτερα.
kirileman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τωρα ο τοιχος εχει τοσα σιδερα μεσα; Τα τούβλα σίδερα;
InTheEnd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πώς αλλάζω κανάλι? Στην τύχη το είχα κάνει!
soteras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 η καρτουλα εχει κεραια ή ειναι απο τις μικρες χωρίς?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τα τούβλα σίδερα; Ε μπετον αρμε εχει μεσα οχι μπετο σκετο... Ειναι αλλα κολπα αυτα τα κανανε στο χωριο μου
cliobaccarra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Wireless Network Connection "3 δεν ειναι καναλι. Το καναλι το βλεπεις απο το interface του router σου.
InTheEnd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν! Στο θέμα μας μην ξεφεύγετε έλεος! Που το ρυθμιζω? http://prntscr.com/31f62e Ορίστε το interface
JohnieGatoni Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Home network-> Basic WLAN settings -> Send setting Channel . Πάντως και γω έχω θέμα με αυτό το router στο μισό μέτρο πιάνω 28.5 mpbs και στα 3 μέτρα πιάνω 24 ακόμα . Τσεκάρω την κατάσταση ασύρματου δικτύου και λέει 135 Mbps.
jkoukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Καταρχήν αυτό που βλέπεις στην κατάσταση της κάρτας δικτύου (135Mbps) είναι η ονομαστική ταχύτητα της ζεύξης με τον router βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών των συσκευών. Είναι σαν να λες ότι έχεις ονομαστική ταχύτητα 24Mbps στη σύνδεση ADSL, μόνο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική του συγχρονισμού. Η πραγματική και στις 2 περιπτώσεις είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο". Στο WiFi η επικοινωνία είναι half-duplex και εξαρχής πέφτεις στο μισό της ονομαστικής, αφού πρώτα στέλνεις πακέτα και μετά λαμβάνεις (δεν γίνεται ταυτόχρονα). Θεωρητικά η ταχύτητα θα πρέπει να είναι η μισή περίπου, μα υπολογίζοντας το overhead και την ελάχιστη παρεμβολή ή αντανάκλαση από το περιβάλλοντα χώρο, πέφτουμε στο 1/3, που θεωρείται πολύ καλή ταχύτητα. Αν κάποιος θέλει το μέγιστο της γραμμής, καλύτερα να ξεχάσει το WiFi (που είναι επικουρικό για περιστασιακή χρήση) και να δουλέψει με ενσύρματη σύνδεση. Στο Wifi δεν μπορείς να έχεις σταθερά πρότυπα, να πεις δηλαδή ότι αφού ο πατέρας μου στο σπίτι του στα 5 μέτρα πιάνει Χ ταχύτητα τότε παρόμοια θα έχω κι εγώ στο δικό μου σπίτι. Αμ δε. Κάθε χώρος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά (εμπόδια, διάταξη επίπλων, ηλεκτρικές συσκευές, τοίχοι κλπ) που εμποδίζουν την ζεύξη, τις δικές του παρεμβολές από γειτονικές συσκευές και διαφορετικές ασύρματες συσκευές με τις καλές ή κακές δυνατότητες. Είναι άλλο πράγμα να συνδέεσαι από την ίδια ακριβώς θέση με laptop και άλλο πράγμα με σταθερό που έχει την κεραίας του στο πίσω μέρος δίπλα στον τοίχο.
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 επισης ξεχασατε να του γραψετε να παρει καμια σοβαρη μαρκα και οχι tenda 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα