Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μου ειχαν πει για μια προσφορα με το ιδιο παγιο το μηνα, αλλα με δωραν κλησεις προς κινητα και σταθερα, εαν δε κανω λαθος. Η μονη προυποθεση να κανω συμβολαιο για 1 χρονο. Υπαρχει καποια παγιδα, πρεπει να προσεξω κατι; Επειδη θα περασω αυριο απο το καταστημα, να ρωτησω για την προσφορα, μπορω να τους πω να με βαλουν fastpath; Γινεται; Θα εχω αποσυνδεσεις μετα; Το θελω για καλυτερο ping σε Online games, εαν ειναι να εχω αποσυνδεσεις απο τα παιχνιδια, τοτε δεν αξιζει..
Typhonios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μου ειχαν πει για μια προσφορα με το ιδιο παγιο το μηνα, αλλα με δωραν κλησεις προς κινητα και σταθερα, εαν δε κανω λαθος. Η μονη προυποθεση να κανω συμβολαιο για 1 χρονο. Υπαρχει καποια παγιδα, πρεπει να προσεξω κατι; Επειδη θα περασω αυριο απο το καταστημα, να ρωτησω για την προσφορα, μπορω να τους πω να με βαλουν fastpath; Γινεται; Θα εχω αποσυνδεσεις μετα; Το θελω για καλυτερο ping σε Online games, εαν ειναι να εχω αποσυνδεσεις απο τα παιχνιδια, τοτε δεν αξιζει.. Κάλεσε το 13877 και ρώτησε για την προσφορά και 13811 για τεχνική υποστήριξη.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Από πολλούς έχω διαβάσει για προσφορές της cyta.Δεν κρύβεται κάτι.
Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Θελω να βαλω την προσφορα της cyta για 3play. 28 ευρω το μηνα με απεριοριστα προς σταθερα, 160' προς κινητα, και επιπλεον τα καναλια ψυχαγωγιας. Τωρα μονο για ιντερνετ και σταθερο πληρωνω 24 ευρω το μηνα και συνηθως το ξεπερναω, πχ αυτο το μηνα μου ηρθε 32 ευρω, επειδη ειχα κανει κλησεις προς σταθερα και κινητα!!Σιγουρα με συμφερει, απλα δε ξερω εαν μετα τους 12 μηνες αυξηθει η τιμη. Επισης ποια ακριβως καναλια θα εχω;
Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το εκανα, κομπλε. Αλλα μου εδωσαν ενα ADB router. Τι στο καλο ειναι αυτο; Θα εχω καποιο θεμα; Βεβαια απο συγχρονισμο ειμαι καλα απ'οτι βλεπω. Πρεπει να επιστρεψω το παλιο router πισω. Τα εχω ολα, εκτος απο το κουτι του. Θα υπαρξει καποιο προβλημα; Γνωριζει καποιος να απαντησει με σιγουρια;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το ρούτερ που σου έδωσαν πιστεύω πως έχει να κάνει με την έλλειψη θύρας stb που είχε το προηγούμενο.Χωρίς stb (set to box) δεν μπορείς να έχεις iptv. 2 φορές έχω επιστρέψει εξοπλισμό (όχι στη cyta όμως).Στη μία δεν έιχα το κουτί και δεν μου είπαν τίποτα (on telecoms).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα