Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!Παιδια τα φωτα σας οποιος ξερει κατι!!Πριν 2 χρονια αγορασα απο multirama ενα σετ ηχειων 2.1 Logitech Z623 τα οποια παιαξαν κανα 5 μηνα και αρχισαν προβ ληματα!Να σημειωθει οτι τα ηχεια και τοτε και αυτα που εχω σημερα δουλεθυον ρελαντι δεν τα σπαω!Παω στα multirama και μετα απο κοπο μου τα αλλαζουν σημειωση η αλλαγη εγινε περιπου 10/2012 !Παιρνω τα καινουρια τα αφηνω στο κουτι 6 μηνεσ λογω διαφορων προβληματων και τα συνδεω μετα εδω και 8 μηνεσ δουλευαν καλα ξαφνικα εδω και λιγεσ μερεσ παταω το κουμπι να ανοιξουν δουλευι το sub kai ο ενασ δορυφοροσ και o αλλος δορυφοροσ δεν ακουγεται!Αρχιζω να βαζω να βγαζω βυσματα να κουναω καλωδια και καποια στιγμη να λειτουργιε!Θα σαλταρω δεν τα εχω χρησιμοποιησει τα ηχεια!Ξερει κανει τι πρεπει να κανω και που να απυεθυνθω Τα ειχα πληρωσει και 180 eyrv και δεν μου παει να τα πεταξω!!Απο εγγυησεις και τετεοια πραγματα τι πρεπει να κανω?Πριν το παω εδω στην κωμοπολη που ζω στο τοπικο multirama πρεπει να κανω κατι?Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Να παρεις την logitech ενα τηλ (google it) και να κανεις δουλεια σου, μην βαζεις τριτους μεσα(multirama) απευθυνσου κατευθειαν στην μαμα εταιρια!Καρα

Αυτο φανταζομουν να κανω αλλα δεν ξερω πωσ να κινηθω και δεν θυμαμε τι εγγυηση ειχαν τα ηχεια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...