Kingster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οχι δε προκειται για το γνωστο θεμα που δε καταλαβαινουν πως να ξεχωρισουν τον κωδικο Περιμενω να δω στο λογαριασμο μου μεσω winbank τη χρεωση του 1.50 Ε απο το paypal που την περιμενω εδω και 4 μερες και δεν μου εχει εμφανιστει ακομη... Ολα καλα στη συμπληρωση στοιχειων και χρεωστικης καρτας στο paypal αλλα απλα δεν με εχουν χρεωσει ακομη.Επικοινωνησα μεσω mail με την εξυπηρετηση της πειραιως ακομη δε μου εχουν απαντησει..Καμια ιδεα τι παιζει? Ειναι ΣΚ και αργουνε οι χρεωσεις και οι απαντησεις? Εχω κερδισει και καποια bid σημερα και θελω να τα πληρωσω, μπορω να χρησιμοποιησω την χρεωστικη και το paypal χωρις να εχω κανει verify?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ουτε προκειται να εμφανιστεί σύντομα. Παρε τλφ 18283 να στον πούνε
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ΣΚ πάντως ποτέ δεν κάνουν τέτοιες ενημερώσεις σε λογαριασμούς κλπ. Μάλιστα ακομα και καθημερινές εμένα μου έχει τύχει στο ebanking της eurobank να φανεί η αγορά μετά από 1-2 μέρες.
Kingster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις Γιατι να περιμενω λογαριασμο αφου και καλα με το e banking παρακολουθω online και καλα τις κινησεις του λογαριασμου μου.Παντως μπορω να χρησιμοποιησω την χρεωστικη και το paypal χωρις να εχω κανει verify? Ειναι για να ξεχρεωσω αμεσα ενα ποσο των 30 Ε...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις Γιατι να περιμενω λογαριασμο αφου και καλα με το e banking παρακολουθω online και καλα τις κινησεις του λογαριασμου μου. Παντως μπορω να χρησιμοποιησω την χρεωστικη και το paypal χωρις να εχω κανει verify? Ειναι για να ξεχρεωσω αμεσα ενα ποσο των 30 Ε... Στο ειπα και παραπάνω θα μπορούσες ηδη να ειχες κανει verification 1
Nemo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ουτε προκειται να εμφανιστεί σύντομα. Παρε τλφ 18283 να στον πούνε Στο ειπα και παραπάνω θα μπορούσες ηδη να ειχες κανει verification O NikosKallithea τα ειπε ολα .(εναλλακτικα πηγαινε σε ενα καταστημα και γραψου στην υπηρεσια winbank web banking ....)
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μπορεις να χρησιμοποιησεις κανονικα αν το θες αμεσα και χωρις verify.
Kingster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Στο ειπα και παραπάνω θα μπορούσες ηδη να ειχες κανει verification Κατ αρχην δε μου ανεφερες καν αν το νουμερο εχει χρεωσεις ή οχι. Εννοεις να επικοινωνησω με τεχνικη υποστηριξη και να το αναφερω ως προβλημα? Γιατι προβλημα δε ξερω αν εινα ιή συνηθισμενη αργοπορια ενημερωσης του winbank... Η να συνδεθω με το phone banking? Εφοσον το winbank κανει την ιδια δουλεια για ποιο λογο να απευθυνθω στο phone banking? (εναλλακτικα πηγαινε σε ενα καταστημα και γραψου στην υπηρεσια winbank web banking ....) Ανεφερα στο πρωτο ποστ οτι εχω ηδη winbank και οτι το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει ερθει εκει ακομη η χρεωση 1.5 Ε του paypal. Μπορεις να χρησιμοποιησεις κανονικα αν το θες αμεσα και χωρις verify. Τελικα με χρεωστικη θελει το verify. Aλλα ακουσα οτι μπορεις να πληρωσεις χωρις veriify εχοντας συνδεσει το λογαριασμο κατευθειαν, αλλα φανταζομαι οτι αυτο επιφυλασσει κινδυνους ή extra χρεωσεις... Με λουζει και κρυος ιδρωτας γιατι πρεπει να πληρωσω τον seller και δε μπορω.....
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τι συνδεοντας το λογαριασμο κατευθειαν; Αφου στο PayPal περνας την καρτα και μετα πληρωνεις με το PayPal. Εγω ειχα κανει αγορες απο eBay πριν κανω verify. Στην ουσια αυτο σου αμεβαζει το οριο στην κινηση των € που σου δινει το PayPal νομιζω και απλα καποιοι πωλητες λενε πως δε στελνουν τα πραγματα σε μη verified. Αλλα σπανια το εχω δει αυτο να το λενε στο eBay. Τωρα αν μιλας για αλλο site δε ξερω τι ζητανε.
pournaras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Βρε παρε στο νουμερο που σου εδωσαν παραπανω να κανεις τη δουλεια σου. Πες τους οτι θελεις τον κωδικο επιβεβαιωσης του paypal και θα στον δωσουν αυτοι. Ετσι κι αλλιως, και στο winbank να εμφανιστει η συναλλαγη, τον κωδικο αν θυμαμαι καλα δε θα στον δειχνει. Μονο σε μηνιαιο εντυπο λογαριασμο τον δειχνει.
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Στο e-banking της winbank εμφανίζει κανονικά τον κωδικό στη περιγραφή, δίπλα από το ποσό που αφαιρέθηκε
Narayan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις Γιατι να περιμενω λογαριασμο αφου και καλα με το e banking παρακολουθω online και καλα τις κινησεις του λογαριασμου μου. Παντως μπορω να χρησιμοποιησω την χρεωστικη και το paypal χωρις να εχω κανει verify? Ειναι για να ξεχρεωσω αμεσα ενα ποσο των 30 Ε... Τάμπλετ πήρες;
parasaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ρε παιδιά εγώ τόσο καιρό κάνω αγορές χωρίς να έχω βάλει κάποιον κωδικό για τις κάρτες. Αυτόν τον κωδικό που λέτε, αν λέμε τον ίδιο... έναν 4 ψηφίο τον έβαλα πρώτη φορά όταν πρόσθεσα την πρώτη κάρτα, όταν έληξε και την αντικατέστησα δεν μου ζήτησε κανέναν κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα