Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω για αυτο εδω το τροφοδοτικο http://www.info-technology.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11910&category_id=84&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=106 το εχουν τσαμπα και λεω μηπως αξιζει να το παρω να το βαλω στο συστημα μου μιας και εχω 350watt chieftech και δεν βλεπω να αντεχει για πολυ ακομα πηρα και τωρα προσφατα την sapphire radeon 7870 2gb ghz edition και δεν μπορω να την δουλεψω.

Δημοσ.

πηρες μια πολυ καλη καρτα δεν ειναι κριμα να την κλαις με τετοιο τροφοδοτικο? μην κοιτας μονο τα watt . ποσα μπορεις να διαθεσεις?

Δημοσ.

Μακριά και αγαπημένοι με τετοια τροφοδοτικά με 20 30 euro μπορει να πάρεις καποιο επώνημο και ποιοτικότερο

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να ξέρουμε την ποιότητα των φθηνών/no name τροφοδοτικών,αφού είναι χρήσιμο και ζωτικής σημασίας το τροφοδοτικό,σου προτείνω να προτίμησης ένα επώνυμο για να έχεις το κεφάλι και το PC σου ήσυχο.

Αν επενδύσεις σε πολύ καλο PSU θα σου μείνει και για το επόμενο PC ή μελλοντική αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

45€ εχω τωρα θα περιμενω να συμπληρωσω να παρω κανενα καλυτερο..

εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο?

Δημοσ.

Καλύτερα θα έλεγα να κοίταγες στα 2 που προτάθηκαν παραπάνω με προτίμηση αυτο του glarou :P

Δημοσ.

Καλύτερα θα έλεγα να κοίταγες στα 2 που προτάθηκαν παραπάνω με προτίμηση αυτο του glarou :P

η σειρα vs τελικα εχει προβληματα?το εχω διαβασει σε πολλα ποστ

Δημοσ.

η σειρα vs τελικα εχει προβληματα?το εχω διαβασει σε πολλα ποστ

χμμ δεν ξέρω μην σου πω ψέματα τωρα αν το εχουν αναφέρει πολλα παιδιά ισως και να υπάρχουν , αν και θεωρώ οτι ειναι θέμα συγκυρίας αν θα πέσεις σε ελλατωματική παρτίδα η οχι

Δημοσ.

εχω βαλει σε διαφορα calculators και μου βγαζει οτι χρειαζομαι 350watt το συστημα μου ειναι το εξης:

Intel Core 2 Quad Q6600 + H60 Corsair Hydroseries cooler

4gb ram ddr2

1tb 7200rpm

Sapphire Radeon 7870 2gb ghz edition (δεν την εχω βαλει ακομα)

Chieftec 350watt psu

επισεις εχω 3 ανεμηστηρες μπλε led + της h60 4 συνολο.
Τα calculators δεν τα πολλυ εμπιστευομαι, Α! και η καρτα γραφει οτι θελει 500watt psu στην κουτα της..

Δημοσ.

Να δούμε τα προβλήματα αν δημιουργήθηκαν σε συνθήκες OC ή απλά είναι 100 στα 1000.

Τα τροφοδοτικά είναι μυστήρια "φάση",δεν έχουν μονο Watt,πόσο σταθερά Volt δίνουν,Ampere,φόρτο...

Για αυτό λέμε πάρε ένα σωστό να ξεμπερδεύεις,άλλωστε είναι επένδυση ένα καλο,δυνατό τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Μην μπλέκεις με calculators κτλπ παρε ενα ποιοτικό τροφοδοτικό στα 550 watt και θα εισαι μια χαρά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...