Προς το περιεχόμενο

cpu cooler τοποθετηση

Μαντσιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η συνδεση για τον cooler ειναι fm2.Θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο το ποσο πολυ θα πρεπει να σφυξω τις βιδες και αν υπαρχει καποιος κινδυνος εαν τις σφυξω πολυ.Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δεν χρειάζεται ουτε παρα πολυ ουτε πολυ χαλαρά κατι ενδιάμεση θέλει , με το που καταλάβεις δηλαδη οτι έσφιξε ασε το εκει μην το πιέσεις παραπάνω

Γενικός κανόνας,δεν σφίγγουμε υπερβολικά τις βίδες και αν είναι πάνω από τέσσερις (cpu/gpu)στο ίδιο εξάρτημα,βιδώνουμε σταδιακά και σταυρωτά,έτσι αποφεύγουμε φθορές στα σπειρώματα και προστατεύουμε το chip από υπερβολική πίεση.

8852ng08L.jpg

Εχω ενα cpu amd a8 6600k εχω παστα την arctic mx 2 cpu cooler zalman cnps5x performa στο κουτι υπαρχουν 4 fan 120μμ 1 βαζει απο μπροστα και 2 βγαζουν απο πανω και απο πισω ενα η θερμοκρασια στο cpu σε idle μετριμενη με speecy ειναι 37-36 δεν μπορω να την κατεβασω κι αλλο.και οταν βαζω απο bioς το cpu να δουλευει max rpm αντε να πεσει εναν βαθμο ακομα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Με ενα dota 2 παει 58 βαθμους.

Συγνωμη που ανοιγω αλλο θεμα

Εχω ενα cpu amd a8 6600k εχω παστα την arctic mx 2 cpu cooler zalman cnps5x performa στο κουτι υπαρχουν 4 fan 120μμ 1 βαζει απο μπροστα και 2 βγαζουν απο πανω και απο πισω ενα η θερμοκρασια στο cpu σε idle μετριμενη με speecy ειναι 37-36 δεν μπορω να την κατεβασω κι αλλο.και οταν βαζω απο bioς το cpu να δουλευει max rpm αντε να πεσει εναν βαθμο ακομα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Με ενα dota 2 παει 58 βαθμους.

Συγνωμη που ανοιγω αλλο θεμα

Μια χαρά είσαι

παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα ψαχνω στο youtube βιντεο για αλλαγη παστας για 775 σοκετ , δεν βρισκω ομως . θελω να δω πως πρεπει να γυρισουν τα ποδαρακια της ψυκτρας προκειμενου να την βγαλω χωρις ιδιαιτερη πιεση(stock της ιντελ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...