Μαντσιος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Η συνδεση για τον cooler ειναι fm2.Θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο το ποσο πολυ θα πρεπει να σφυξω τις βιδες και αν υπαρχει καποιος κινδυνος εαν τις σφυξω πολυ.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 αν μιλας για την εργοστασιακη ψυκτρα δεν θελει σφιξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ναι δεν χρειάζεται ουτε παρα πολυ ουτε πολυ χαλαρά κατι ενδιάμεση θέλει , με το που καταλάβεις δηλαδη οτι έσφιξε ασε το εκει μην το πιέσεις παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαντσιος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Η ψυκτρα ειναι μια zalman cnps5x performa.Εαν την σφυξω παραπανω τι μπορει να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μπορει να κανει ζημιά στον επεξεργαστή αλλα ενταξει για να γινει αυτο πρέπει να την σφύξεις υπερβολικα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Γενικός κανόνας,δεν σφίγγουμε υπερβολικά τις βίδες και αν είναι πάνω από τέσσερις (cpu/gpu)στο ίδιο εξάρτημα,βιδώνουμε σταδιακά και σταυρωτά,έτσι αποφεύγουμε φθορές στα σπειρώματα και προστατεύουμε το chip από υπερβολική πίεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαντσιος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εχω ενα cpu amd a8 6600k εχω παστα την arctic mx 2 cpu cooler zalman cnps5x performa στο κουτι υπαρχουν 4 fan 120μμ 1 βαζει απο μπροστα και 2 βγαζουν απο πανω και απο πισω ενα η θερμοκρασια στο cpu σε idle μετριμενη με speecy ειναι 37-36 δεν μπορω να την κατεβασω κι αλλο.και οταν βαζω απο bioς το cpu να δουλευει max rpm αντε να πεσει εναν βαθμο ακομα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Με ενα dota 2 παει 58 βαθμους. Συγνωμη που ανοιγω αλλο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εχω ενα cpu amd a8 6600k εχω παστα την arctic mx 2 cpu cooler zalman cnps5x performa στο κουτι υπαρχουν 4 fan 120μμ 1 βαζει απο μπροστα και 2 βγαζουν απο πανω και απο πισω ενα η θερμοκρασια στο cpu σε idle μετριμενη με speecy ειναι 37-36 δεν μπορω να την κατεβασω κι αλλο.και οταν βαζω απο bioς το cpu να δουλευει max rpm αντε να πεσει εναν βαθμο ακομα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Με ενα dota 2 παει 58 βαθμους. Συγνωμη που ανοιγω αλλο θεμα Μια χαρά είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαντσιος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ειμαι μια χαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα ψαχνω στο youtube βιντεο για αλλαγη παστας για 775 σοκετ , δεν βρισκω ομως . θελω να δω πως πρεπει να γυρισουν τα ποδαρακια της ψυκτρας προκειμενου να την βγαλω χωρις ιδιαιτερη πιεση(stock της ιντελ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αν θυμάμαι καλά γυρνάς τα ποδαράκια 45 μοίρες αντίθετα από την φορά των δεικτών του ρολογιού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα