mzizt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Στον υπολογιστη μου μαλλον εχει μπει ιός.Τα εικονιδια υπαρχουν αλλα οταν τα παταω για να ανοιξει το προγραμμα μου λεει ''τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE''. Μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε να επιδιορθοσω το συστημα μου.Τωρα κανω ειμαι στο internet με το MSN Explorer ειναι χαλια.Οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ. Ειχα βγαλει το Norton to 2003 και μεχρι να βαλω το 2004 μου την εκανε!! Τελος δεν με αφηνει α εγκαταστησω προγραμμα.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Κάνε ένα repair τα Windows, ώστε να ξαναμπει ο IE και να διορθωθεί ο MS Installer. Μετά, αν είσαι σίγουρος ότι είναι ιος, επαναφέρεις το antivirus σου και καθαρίζεις...
kostas_crete Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Einai ios.Dose mou to mail sou na sou steilo ena registry arxeio gia to provlima. Exei ginei mia eggrafi sto run ths registry "wmmiexe.exe %1".Afti prepei na allaksei se "%1". Steile mail giati ki ego tin patisa kai trela8ika.
kostas_crete Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 einai o optix pro trojan.Afairese ton kai sto url afto 8a vreis odigies. http://www.diamondcs.com.au/index.php?page=archive&id=analysis-optixpro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.