Προς το περιεχόμενο

Bitdefender Total Security 2 year 2014-2015 5 PCs $38.99/35.45 EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bitdefender Total Security 2 year 2014-2015 5 PCs $38.99 - Electronic Delivery (Download) only $38.99
http://www.anti-virus4u.com/Bitdefender-Total-Security-2014-5-PCs-2-Download-p/btdbfe-ts-3x1.htm

http://malwaretips.com/threads/bitdefender-total-security-2-year-2014-2015-5-pcs-38-99.23597/

Καλάθι αγορών
Κάντε κλικ για το προφίλ της εταιρείας
ΝΟΜΙΣΜΑ  
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΜΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Bitdefender Total Security Bitdefender Total Security
έως και 5 υπολογιστές, 2 έτη - Ηλεκτρονική Παράδοση
Κατάργηση 165,25 ευρώ
  Ειδική τιμή
-135,95 Ευρώ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ EXTRABitdefender Υπηρεσίες Premium - αφαίρεση όλων των ιών & spyware (Από Bitdefender συνιστάται)
Mehr Infos71,66 EUR
ΠΡΟΣΘΗΚΗ EXTRABitdefender Υπηρεσίες Premium - Εγκατάσταση και ΔιαμόρφωσηMehr Infos28.66 EUR
ΠΡΟΣΘΗΚΗ EXTRABitdefender Υπηρεσίες Premium - Συντονισμός για το λειτουργικό σύστημα των WindowsMehr Infos42.99 EUR
Έχω ένα εκπτωτικό κουπόνι
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ 29.30 EUR
ΦΠΑ 6.15 EUR
Σύνολο 35.45 EUR
Δημοσ.

Λοιπον επειδη εχουν ανοιξει πολλά και διάφορα τετοια topics τωρα τελευταια εχω μια ερωτηση:

Επειδη προκειται για μια μικρη επιχειρηση φιλου με 4PC (1*server+3). Aυτη τη στιγμη ειχε ενα Kaspersky (δε ξερω/ξερει ακριβως ποια ακριβως εκδοση/σειρα κλπ) για 2 χρονια με κατι λιγοτερο απο 200 ευρω για τις 4 αδειες, ποσό που προσωπικα για ετη 2013/14 μου φαινεται υπερβολικο.

Θα προτεινατε το συγκεκριμενο του θεματος ή καποιο αλλο; (νταξει παει πιο πολυ στο "ψαχνω για" ή στο software γενικοτερα, αλλά επειδη ισως αξιζει η συγκεκριμενη προσφορα του θεματος θα ηθελα μια-δυο αποψεις, ευχαριστώ :))

Δημοσ.

Αυτό μαζί με το Kaspersy Pure πιστεύω ότι είναι οι δύο all around καλύτερες λύσεις και τα δυο πολύ δυνατά και όποιο από τα δύο και να βρεις σε τέτοια τιμή χτύπα το αβλεπεί.Ίσως είναι λίγο βαρύτερα από άλλα όμως ότι χάνουν σε ταχύτητα το κερδίζουν σε προστασία.Και εδώ έχει πολλές αντίστοιχες προσφορές.

http://malwaretips.com/forums/hot-deals-and-discounts.99/

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είναι για 2 χρόνια σωστά; είναι αξιόπιστο το site;

Μάγκες συγγνώμη είμαι από το κινητό κ δεν μπορώ να κάνω edit. Μόλις είδα ότι δέχεται PayPal οπότε να προχωρήσω;

Δημοσ.

Ναι με PayPal είσαι καλυμμένος από ότι ξέρω και ακούω θα πει και κάνας άλλος βέβαια να μοιραστούμε την ευθύνη  :P

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ε;  :mellow:

Α εννοείς να δώσω τώρα 17,725 και να κρατήσω τις 2,5 ; τώρα έκανα μια μεγάλη-μεγάλη αγορά και είμαι ντεφραγκέ οπότε μπορώ να στα χρωστάω εκτός και θέλει κάποιος άλλος να το μοιραστείτε το πακέτο.Βγαίνει 7.09 ανά άδεια κοίτα να δεις πόσο καλό είναι το κομπιουτεράτσι στους υπολογισμούς.

Δημοσ.

Α εννοείς να δώσω τώρα 17,725 και να κρατήσω τις 2,5 ; τώρα έκανα μια μεγάλη-μεγάλη αγορά και είμαι ντεφραγκέ οπότε μπορώ να στα χρωστάω εκτός και θέλει κάποιος άλλος να το μοιραστείτε το πακέτο.Βγαίνει 7.09 ανά άδεια κοίτα να δεις πόσο καλό είναι το κομπιουτεράτσι στους υπολογισμούς.

Μπορούμε δια 3 να το χωρισουμε με τους 2 να παίρνουν απο 2 άδειες.Ενδιαφερόμενος κανείς?? :P Captain αν σε ενδιαφέρει πάρε την 1 άδεια αφού είσαι ντεφραγκέ.

• Moderators
Δημοσ.

Από τον θειο ειχαν σιγουρα, κυριως παλια. Τωρα εχουν μεχρι και δωρεαν από την ms το ικανοποιητικο θεωρω, security Essentials.

Δημοσ.

Ναι κ γω το είχα πριν καιρό κ μπορώ να πω ότι ήταν καλό, αλλά πιστεύω δεν συγκρίνεται με την αγορασμενη έκδοση του Bitdefender.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...