Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα dell n5110 τον ειχα παρει πριν 2 χρονια το pc παρολο που το εχω κανει φορματ πολλες φορες εχω ελενξει για ιους και τα σχετικα κολλαει παρα πολυ δεν ξερω αν εχει αλλος το ιδιο pc για να μου πει αν οντως κολλαει αλλα μου εχει σπασει τα νευρα ουτε τον broswer δεν μπορει να τρεξει firefox με τιποτα τον google και με χιλια ζορια..βλεπω οτι οταν κολλαει ο cpu ειναι στο 12% καλα δλδ αλλα η μνημη ram παει στο 95-99% επισης ακουγετε συνεχεια ο σκληρος δισκος ζοριζετε παρα πολυ.!Γενικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τον dell ηταν η πρωτη φορα που πηρα.!τι μπορω να κανω για τον βελτιωσω λιγο ρε παιδια..??Να παρω αλλο σκληρο??να προσθεσω ram??Μια βοηθεια πριν τον πεταξω απο το παραθυρο :devil: :devil:

Δημοσ.

Δυνατο laptop αν ακους στα 2 χρονια τον σκληρο να κανει θορυβο φοβαμαι οτι ισως ειναι και ελατοματικος αλλα με τα σημερινα windows 8.1 που ειναι ελαφρια γενικα μπορεις να του κανεις ενα φορματ και να δεις στη συνεχεια αν δεις τα ιδια παλι αλλαξε σκληρο γιατι απο οτι ειδα εχει 4GB RAM κατι που για laptop ειναι πολυ για απλη χρηση...!!!

Δημοσ.

Ανοιξε τον Task manager,και πες μας(καλο θα ηταν καποιο screenshot),ποια διεργασια κρατα την cpu 12%,και ποια την μνημη στα 95-99%;

Δεν νομιζω οτι εχεις καποιο προβλημα με μνημες και δισκο.Πιθανοττατα καποια εφαρμογη που κανεις εγκατασταση σου κρασαρει.

Κανε ομως οτι σου ειπε και ο SPANK.

Δημοσ.

o δικος μου ειναι ο i3 στα 2,2GHz οχι ο i5 και εχει 3Gb ram kai 500mb σκληρο.!Το εχω κατεβασει το προγραμμα παιδια.Αριστο και στην επιδοση και στην υγεια λεει... :fear:  μονο αριστη που δεν ειναι παντως

τωρα για παραγειγμα δεν τρεχω τιποτα στο pc εκτος απο το firefox που το ανοιξα γιατι με κολλουσε το google.και η μνημη ειναι στο 88%

post-91610-0-98173000-1394986442_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωραία τοτε κανε ενα scan και καθάρισμα με malwarebytes , supernatispyware και adwcleaner

οταν κανεις φορματ θεωρητικα δεν φευγουν ιοι και σχετικα..??με ποιο προγραμμα να κανω scan??

Δημοσ.

οταν κανεις φορματ θεωρητικα δεν φευγουν ιοι και σχετικα..??με ποιο προγραμμα να κανω scan??

Nαι,οταν κανεις φορματ σβηνονται οι Ιοι.

Αν μπορεις,δωσε screenshot ΟΛΩΝ των διεργασιων,και μεγαλυτερη φωτο σε παρακαλω γιατι δεν μπορω να δω τιποτε.

Δημοσ.

ελπιζω να ειναι καλο..

Aν κρινω απο την πρωτη φωτο,και των αριθμο των διεργασιων εχεις κι αλλες διεργασιες.Δεν ειναι μονο αυτες.

Μου λες για 12% cpu,και 95% μνημη full,αλλα το αθροισμα δεν βγαινει με τιποτε.Στην πρωτη φωτο η πλαινη μπαρα εχει πολυ ακομη αναπτυγμα.

Δημοσ.

Aν κρινω απο την πρωτη φωτο,και των αριθμο των διεργασιων εχεις κι αλλες διεργασιες.Δεν ειναι μονο αυτες.

Μου λες για 12% cpu,και 95% μνημη full,αλλα το αθροισμα δεν βγαινει με τιποτε.Στην πρωτη φωτο η πλαινη μπαρα εχει πολυ ακομη αναπτυγμα.

ναι εχει και αλλο ανοιγμα απλα τα τελευταια πιανουν λιγη μνημη τα εχω κατα αυξων σε μνημη

Δημοσ.

Περίεργο παντως αυτο που λες μετα απο format να μην μπορει να ανοίξει καν τον firefox και απο το πινακάκι παραπάνω εκτος του firefox που τρώει αρκετή ram (ανάλογα ποσα tab εχεις ανοιχτά) δεν φαίνεται τιποτα αλλο .....

Δημοσ.

ναι εχει και αλλο ανοιγμα απλα τα τελευταια πιανουν λιγη μνημη τα εχω κατα αυξων σε μνημη

H cpu ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ παντως με αυτα,εστω τα μισα που μου εδειξες.

Ο firefox σε ποια εκδοση ειναι στο πσ σου,και ποσα προσθετα και εχεις;

Ο firefox χρησιμοποιει παντως μισο γιγα παντως.Αν εχεις πολλα tabs ανοιχτα,Ok,αλλα αν εχεις μονο ενα,εχεις προβλημα σαφεστατα.

Δημοσ.

Περίεργο παντως αυτο που λες μετα απο format να μην μπορει να ανοίξει καν τον firefox και απο το πινακάκι παραπάνω εκτος του firefox που τρώει αρκετή ram (ανάλογα ποσα tab εχεις ανοιχτά) δεν φαίνεται τιποτα αλλο .....

τι να πω ρε παιδια δεν ξερω..συνεχεια δεν ανταποκρινεται και δεν ανταποκρινεται..και στο chrome οχι μονο στο firefox γενικα κρασαρει το pc.

ειναι η τελευταια εκδοση ο firefox και επανω στο pc εχω πολυ λιγα πραγματα ειναι 2 μηνες μετα απο φορματ τα βασικα εχω ουτε παιχνιδια ουτε τπτ μονο για ιντερνετ τον θελω ρε παιδια και δεν  μπορω να κανω την δουλεια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...