Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :max 500 ευρώ

Χρήση υπολογιστή :κυρίως gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε :τίποτα σπουδαίο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :όχι δεν χρειάζομαι οθόνη έχω μία LG FLATRON M2362D MONITOR TV νομίζω 22 ίντσες

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? :ηχεία δε θέλω έχω(πληκτρολόγιο,ποντίκι θέλω)

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). :Χανιά

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? :όπως συμφέρει πιο πολύ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? :θα στηθεί από ένα φιλαράκι μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . :δε θέλω λειτουργικό σύστημα(έχω windows 8 και θα τα βάλω εγώ)

Δημοσ.

το digital master έχει όμως με αντικαταβολή?(να πάω δηλαδή να τα πάρω από το κατάστημα και να πληρώσω εκεί σε μετρητά??

Δημοσ.

Πoια η διαφορα αναμεσα στην ASRock 970 Pro3 R2.0 και την Asus M5A97 R2.0
που προτεινουν σε αλλες συνθεσεις, περα απο την τιμη?

Δημοσ.

Δυστυχώς παίδες δεν έχει το ντιτζιταλ μάστερ αντικαταβολή οπότε πάμε σε λύση eshop προτείνετε μ σύνθεση απο eshop αν γίνεται.Σας ευχαριστώ πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...