Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα πηρα ολα και τα πουλαω 299 το καθενα.

Αν δεν μου τα στειλει καταγγελια,μηνυσεις,φυλακες,εκτελεσεις και και και.......

• Like 10
Δημοσ.

Δεν αξίζει να σπαταλάς ούτε τα κλικ του ποντικιού σου μ' αυτούς.

Τα ίδια είχαν κάνει πριν λίγες εβδομάδες με ένα CAT, το οποίο επίσης το είχαν 0 ούρα.

Είχα ρίξει για πλάκα παραγγελία 2 κομμάτια και με πήραν τηλέφωνο την επομένη για να με ρωτήσουν αν μ' ενδιαφέρει.

Η στιαπού τους όμως δεν είχε όριο και περίμεναν να πάω ως το κατάστημα για να μου πουν ότι κάνει 99 ευρώ...

Φυσικά ήταν σειρά μου για στιαπού και απ' ότι κατάλαβα τους πείραξε πιο πολύ, αφού αναγκάστηκαν να παραγγείλουν τα 2 από την αποθήκη τους και λογικά θα τα τρώνε ακόμα στη μάπα.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τον κωδικό μου και δεν μου στέλνουν mail για να μου τον θυμίσουν. Γκαντεμιά. Πολύ καλή προσφορά. :P

Δημοσ.

Θα γελασω τρελα οταν μας παρουν τηλ και πουνε ναι η παραγγελια σας ηρθε και ειναι 400 κατι :P

Δημοσ.

Εμένα πάντως η παραγγελία με τα CAT είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Ούτε με ενημέρωσαν ποτέ αν ενδιαφέρομαι να παραλάβω ακόμα και στη νέα τιμή. Ερασιτέχνες! :P

Δημοσ.

χαχα πήρα κι εγώ 1! Έκανα νέο λογαριασμο γιατι δεν ειχα, και δεν έχει έρθει mail ενεργοποίησης του λογαριασμού αλλά έκανε κανονικά login. 

Πλάκα έχει, να δω τι θα μας πουν :P

Δημοσ.

Επειδη το βλεπω οτι θα μας την ακυρωσουν λογω "μεγαλης ζητησης" να ετοιμασουμε την καταγγελια απο τωρα; Τοσες φορες που το εχουμε κανει θα επρεπε να ειχαμε ηδη μια by default

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...