Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Όπως γράφω και στον τίτλο σκέφτομαι να προχώρησω στην αγορά των windows 8.1 αλλά έχω κάποιες απορίες

1. Μπορώ να περάσω τα windows που θα αγοράσω σε 2 διαφορετικά pc (θα λειτουργούν και σε διαφορετική σύνδεση αφού πρόκειται για φίλου μου και όχι δεύτερου δικού μου συστήματος) ή είναι αυστηρά για 1 pc;

2. Σκέφτομαι να πάρω αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/3986142/Microsoft-Windows-8-1-x32-x64-GR.html αυτά περιλαμβάνουν στο ίδιο cd και τα 32bit και τα 64bit σωστά; Επίσης φαντάζομαι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα αν περάσω και τα 64 και τα 32 σε 2 διαφορετικούς δίσκους ή partitions; θέλω τα 64 για πιο εξειδικευμένα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο (και όχι μόνο) που οι νεότερες και καλύτερες εκδόσεις απαιτούν x64 σύστημα.

Δημοσ.

Είναι αυστηρά για ένα σύστημα που ή θα είναι 32 ή 64.Αλλά από το να δώσεις 100 ευρά ίσως μπορείς να δείς και στο τμήμα των αγγελιών που παίζουν στο 30άρι οπότε παίρνεις και για 3 συστήματα αν θες στην ίδια τιμή.

Δημοσ.

Εγκατάσταση σε 2 διαφορετικά pc μπορει να γίνει θέλεις ομως διαφορετικές άδειες / κλειδιά για το καθένα δεν γινεται με το ιδιο κλειδί

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Ναι σίγουρα τα χρήματα είναι πολλά... αλλα απο την αλλη θέλω κάτι 100% γνήσιο για να ξέρω οτι δε θα μπεί σε blacklist αργότερα το κλειδί ή οτιδήποτε αλλο και να πρέπει μετά να ψάχνομαι πάλι για κλειδιά κτλ.

Επίσης κάτι που δεν ανέφερα έχω xp αυτή τη στιγμή τα οποία θέλω  και να αφήσω... συνεπώς δεν πρόκειται να γίνει κάποια εγκατάσταση-αναβάθμιση πάνω σε αυτά αρα θα χρειαστώ cd/usb για ξεχωριστή εγκατάσταση

Δημοσ.

Αν δεν χρειάζεσαι κάτι που απαιτεί windows (π.χ. κάποιο λογιστικό πρόγραμμα) μπορείς στο δευτερο μηχάνημα να περάσεις Linux. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...