dukepapass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τα επταρια δηλαδη το βλεπουν κανονικα ολοκληρο 3tb? πως γιενεται GPT?
Captain Nemo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τα επταρια δηλαδη το βλεπουν κανονικα ολοκληρο 3tb? πως γιενεται GPT? Ναι από τα 7 και μετά είναι κομπλέ.Με τα προγράμματα που σου έδωσα γιενεται gpt.Δοκίμασες να τρέξεις κανένα; νομίζω όλα αυτά αυτήν την δουλειά κάνουν το καθένα με διαφορετικό τρόπο το ένα το γράφεις σε cd τα άλλα τα τρέχεις κατευθείαν.
dukepapass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 κοιτα με tool της ασροκ που κατεβασα τον βλεπει σαν 2 δισκους ο ενας 2τερα και ο αλλος 750 και κατι αλλα τι γινετε οταν θα πρεπει να το βαλω αλλου δεν ξερω να το κανω gpt.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τα xp δεν νομιζω οτι βλεπουν gpt,οποτε και να τον βαλεις σε αλλο μηχανημα στο δικο σου ενδεχεται να εχεις θεμα.
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 κοιτα με tool της ασροκ που κατεβασα τον βλεπει σαν 2 δισκους ο ενας 2τερα και ο αλλος 750 και κατι αλλα τι γινετε οταν θα πρεπει να το βαλω αλλου δεν ξερω να το κανω gpt. Tην λύση που γυρεύεις στην έχει δώσει εξ' αρχής ο Cpt. Nemo. Aρκεί να γνωρίζεις Αγγλικά :
dukepapass Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εχω windows xp και εχω βαλει ενα εργαλιακη της μητρηκης που βλεπει τα 3TB το θεμα μου ειναι οτι εχει χωρισει το ενα στα 2ΤΒ και το αλλο στα υπολιπα 746. Αφου περασα τα αρχεια και ητανε ολα καλα μπουταρω το pc και το ενα partion για δευτερη φορα μου το βλεπει ως κενο δισκο που θελει φορμαρισμα!!!!! Γιατι ρε γαμοτο το κανει αυτο δεν την παλευω καπου διαβασα οτι τα αρχεια δεν χανονται αλλα δεν το βλεπει σαν δισκο θα πρεπει να το φοραμαρω για να τον ξαναδει ως δισκο γιατι μου το κανει αυτο καθε φορα...... τι να κανω? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2014 από dukepapass
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-επαναφορά-διαμερισμάτων-με-το-r281
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα